InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pohárové derby v Soběslavi překvapení nepřineslo, postup slaví druholigové Táborsko

SOBĚSLAV – Fotbalový stadion Spartaku Soběslav se v pátek večer oblékl do slavnostního. Postaral se o to duel prvního kola MOL Cupu, který právě u Lužnice svedl dohromady mužstva domácího Spartaku a FC MAS Táborsko. Na souboj soběslavského divizního dravce se sousedním druholigovým nováčkem se přišlo podívat 624 diváků. Ty, kteří drželi palce barvám Soběslavi, určitě potěšil první poločas. Domácí celek si v něm totiž s unaveně působícím soupeřem pranic nezadal a po gólu mladého táborského odchovance Pavlíka si dokonce odnesl do kabin příjemné vedení 1:0. Po obrátce bylo ale všechno jinak. Ve 49. minutě vyrovnal na 1:1 Tolno a jen o pět minut později už favorit vedl díky proměněné penaltě Musiola. Soběslavští už si ve zbytku střetnutí vyloženou šanci slibující dramatickou zápletku nevytvořili. V závěru naopak hosté vtiskli své výhře výraznější podobu. V 81. minutě se necelou půlminutu po svém příchodu na hřiště radoval z gólu debutant Římanek a v nastaveném čase Musiol pohodlně stanovil konečný výsledek 1:4.

Po skončení zápasu oba trenéři Radek Hajič a Miloslav Brožek ocenili především výkon soběslavských fotbalistů. Pozápasové komentáře z lavičky přinese středeční Táborsko, stejně jako postřehy mladičkého domácího gólmana Tomáše Duchoně a další perličky z pohárového derby.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace