Můj čas na kafíčko

Životem Karla Gotta prošly stovky žen a každá to brala jako poctu!

Můj čas na kafíčko

Nejslavnější čeští svůdníci – 7.díl

Ženy byly pro Zlatého slavíka Karla Gotta (†80) vždy v jeho tvorbě tou největší inspirací. Svedl jich stovky, ale všech si vážil a choval se k nim jako džentlmen.

Sám Karel Gott (†80) kdysi uvedl, že měl 462 intimních partnerek. To bylo na počátku tisíciletí, pak už jich asi příliš mnoho nepřibylo, když našel svoji osudovou partnerku, která ho dovedla i před oddávajícího úředníka. Určitě nebyl typem muže, který by se snažil využít každou příležitost a své partnerky, ať už na jednu noc nebo do vztahu, si pečlivě vybíral.

První láska a první sex

Poprvé se Zlatý slavík zamiloval ještě na základní škole, když mu bylo čtrnáct. Ta dívka se jmenovala Věra a jeho na ní zaujaly „stydlivé náznaky sympatií“. Opravdovou romantiku pak prožil na učilišti v Chebu.

Už tehdy byl oproti ostatním učňům za gentlemana. „Chtěl jsem se podobat mým vzorům, filmovým hercům o dvacet let starším než já,“ vzpomínal. Dívce, která se mu líbila, tehdy zalhal o tom, co skutečně dělá, ale ona mu nakonec odpustila.

První tělesné sblížení pak prožil poněkud opožděně oproti svým vrstevníkům. Bylo to s o

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden