15. 8. 2020

Novinka pod lupou: Don't Look Deeper (Quibi)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Don't Look Deeper
Žánr sci-fi
Stanice Quibi
Premiéra 27. 7. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 10 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mladá středoškolačka spustí nečekaný sled událostí, který ohrozí celý její život. Hrdinka totiž začne mít podezření, že není člověkem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle vypadá dobře. Pilot byl o minutku, dvě delší než The Fugitive, ale přišlo mi, že se tady toho událo asi tak tisíckrát víc. Příběh je vytvořený zajímavě a první díl dokáže nalákat na další sledování.

Hlavní hrdinka je sympatická. Celkově tady není mnoho postav, ale všechny mají co nabídnout. Jsem zvědavá, jak se příběh bude vyvíjet dál a co všechno se dozvíme. Tohle je totiž přesně ten typ seriálů, u kterých každý díl odkrývá nové a nečekané události, až si člověk říká, co všechno ti tvůrci nevymyslí. Určitě kouknu na celý seriál, jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.

Je to sice jen deset minut, takže to nebylo tak těžké, ale můžu říct, že si pilot dokázal udržet mou plnou pozornost od začátku do konce. A přiznejme si, že obecně deset minut (někdy i dvě minuty) bohatě stačí k tomu, abychom byli buď nažhavení na další sledování, nebo naopak totálně otrávení a ospalí. Za mě super, tady to vyšlo, půjde o zábavnou jednohubku.

  • postavy
  • dokáže si udržet pozornost
  • zajímavý příběh
  • určitě nás čeká spousta šokujících odhalení
  • hrdinka je občas až moc velký uplakánek
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ragelly

ragelly

Myslím, že u nás stále není podporované.
před 3 roky
Daniel Rahl

Daniel Rahl

Funguje to jednoduše... po česku. :D
před 3 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Rozhodně zajímavý seriál, alespoň to není téma a zpracování, které bychom viděli každý rok...
před 2 roky
Další články k tématu