InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kučeř cup starých gard: Obhájce loňského titulu se nedostal ani do bojů o medaile

KUČEŘ – Kučeř cup dospělých loni dvacátým ročníkem napsal svou derniéru, ale stejnojmenný turnaj starých gard nad 40 let trvá dál. První dva ročníky v letech 1996 a 1997 se hrály v nedalekém Květově, od roku 1998 už se bojuje na současném plácku v Kučeři a od založení tradice se o všechny turnaje poctivě starají hlavní pořadatelé František Růžička a Josef Petr. Také letos se sešlo šest stálých účastníků – Písecká žízeň, Rudná u Prahy, Draci Milevsko a staré gardy Oseku, Oslova a domácí Kučeři. Manšafty byly rozděleny do dvou skupin po třech, následovalo semifinále a zápasy o umístění. Duely se hrály v systému 5 + gólman na dvakrát 15 minut a s přehledem je řídil okresní sudí Zdeněk Štěrba.

Jednotlivé týmy se postupně omlazují a kvalita zápasů jde nahoru, přesto je stále nejvýraznějším prvkem dobrá nálada a setkání se s přáteli. Loňské vítězství obhajoval Osek, letos však skončil ve skupině až poslední třetí a čekalo ho utkání pouze o konečné páté místo mimo boje o medaile. Zlepšení potvrdila stará garda Kučeře, která skončila předloni poslední šestá, loni už pátá a letos bojovala o medaile, když si ve skupině vyšlápla i 5:0 na milevské Draky. V semifinále ji čekal vítěz druhé skupiny – Kmet Rudná u Prahy...

...jak turnaj vyvrcholil, konečné pořadí, individuální ceny a všechny ostatní důležité informace přineseme ve středečním vydání Milevských novinách. Zatím si můžete prohlédnout bohatou fotogalerii ze zápasů po skončení základních skupin.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Tomáš 

    Reagovat

     

    Pane redaktore nevím kde jste byl, ale utkání Kučeř - Osek se včera vůbec nekonalo.

    Vloženo 16.8.2020 11:34:46

    • Pavel Pubal, JčTeď 

      Reagovat

       

      Dobrý den, děkuji za upozornění, ve výsledkové tabuli jsem se o řádku přehlédl. Opraveno a přeji hezký den.

      Vloženo 16.8.2020 12:11:13

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace