VAN GRAAF Junior Talent 2020: Komu patří budoucnost české módy?

Odborná porota talentové soutěže VAN GRAAF Junior Talent 2020, ve které najdete kromě kreativního ředitele Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku Lukáše Loskota i šéfredaktorku Elle Valentinu Nízkou nebo vedoucí Ateliéru designu oděvu a obuvi UMPRUM profesorku Liběnu Rochovou, zvolila čtyři mladé talenty, kteří mohou svou práci představit v oficiálním programu módního maratonu. 

Do soutěže, která se již čtvrtým rokem koná ve spolupráci s módním domem VAN GRAAF, se mohli hlásit čeští a slovenští módní tvůrci ve věku do 26 let. Absolutní vítěz soutěže získá finanční příspěvek na zhotovení nové kolekce, možnost představit svou kolekci zdarma na mole Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku po boku největších profesionálů v oboru a také PR podporu ze strany MBPFW. 

Letošními finalisty jsou Petra Famlerová, Valérie Jurčíková, Marcel Petránek a Johana Skálová. Finalisté představí své módní kolekce na společné přehlídce na Mercedes-Benz stage v neděli 6.9. 2020 od 16:00 v Gabriel Loci, Holečkova 10, Praha 5, který je hlavním dějištěm nadcházející edice MBPFW FW20 + SS21. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Mercedes-Benz Prague Fashion Week FW20 + SS21 proběhne od 9. do 11. září 2020. Více najdete na mbpfw.com.