Můj čas na kafíčko

Vrátil se Lambora ke své bývalce?

Ještě před dvěma lety nikdo rodáka z Ústí nad Labem, herce ze Slunečné Marka Lamboru (25), pořádně neznal.

A když už se o něm mluvilo, tak jedině ve spojení s herečkou Šárkou Vaculíkovou (33), která už byla v té době známa coby Adriana Pešková v Ulici. On byl vždy vedle ní spíš jako ozdoba.

Nijak nevybočoval, vědělo se jen, že chce být slavným. Je dost možné, že se Marek cítil vedle Šárky méněcenný, možná trochu žárlil na její úspěchy. Přesto spolu žili tři roky, a dokonce plánovali společnou budoucnost.

Šárka Vaculíková

Úspěch je pro něj přednější

Jakmile se však role obrátily, Lambora měl najednou všechno na háku. Fanynky po něm díky Slunečné šílely, a herec se tak začal zaobírat pouze úspěšnou kariérou. Na Šárku neměl čas, takže bylo jen otázkou času, kdy se rozejdou.

Teď se ale proslýchá, že Šárku rozchod dost mrzí a ráda by svého milého zpět, jenže ten má dost svých starostí. Málokdo ví, že si Marka na jeho ústřední roli Janka Linharta režisér původně vůbec nevybral, nýbrž si vyžádal Štěpána Benoniho (35).

Ten ale nabídku odmítl. Šanci dostal právě Lambora, jenže ten má nyní obavy, jelikož mu na paty šlape další známý herec. Už během castingu mu dělal konkurenci David Gránský (28), který měl o roli veliký zájem.

Bude mu ji chtít vzít? Slunečná je u diváků hitem a pohledný herec je v hledáčku kdejaké ženy. Výjimkou není ani Česká Miss roku 2016 Andrea Bezděková (26).

Andrea Bezděková

Má něco s krásnou Miss Bezděkovou?

Už nějaký čas si i vrabci na střeše cvrlikají, že Marek a Andrea jsou víc než kamarádi. Sama modelka přiznala, že jsou si blízcí, ale o tom, jestli je mezi nimi něco víc, stále mlží. Přitom je oba usvědčily fotky, na kterých sice nebyli spolu, ale byli ve stejnou dobu na stejném místě.

„Známe se, ale nic mezi námi není,“ znělo vyjádření Andrey, která se ale tak culila, že její slova trošku ztrácela na váze. A Marek? Ten zase tvrdí, že v životě někoho miluje, ale nic konkrétního prozrazovat nechce. Uvidíme časem, zda nakonec přiznají barvu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden