Krampol zmizel! Odjel se dát dohromady... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krampol zmizel! Odjel se dát dohromady...

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Martin Hykl, archiv)

I když už třeba poslední roky na kurt nevyběhl, stejně vždycky přišel jako divák. Jiří Krampol (82) ale tentokrát na tenisovém Memoriálu Strýčka Jedličky nebyl. „Odjíždím na prodloužený víkend do lázní,“ svěřil se už na karu své ženy Haničky (†59).

Herec si potřeboval oddechnout jak psychicky, tak fyzicky. Náhlé a nečekané úmrtí ženy a nutnost vyřizovat všechny formality ho zmohly, byť mu manažer Miloš Schmiedberger (72) pomáhal, seč mohl. „Chci úplně vypnout a nechat o sebe pečovat,“ rozloučil se před odjezdem Krampol. Přišel tak o lítý boj o prvenství ve čtyřhře mezi manželi Pavlínou (50) a Vladimírem (47) Šmicerovými a Adrienou Sobotovou (58) s podnikatelem Patrikem z Plzně.

Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř?

Video se připravuje ...

Manželka herce Luďka Soboty (77), která je herečka a vyhlášená šperkařka, bojovala navzdory panujícímu dusnu jako o život. Nakonec jí vítězství uniklo skutečně jen o vlásek, když v tiebreaku, tedy ve zkrácené hře s Patrikem podlehli 7:5. Zahrát si přišel také herec a moderátor Jan Rosák (72) a bývalá televizní hlasatelka Marie Retková (64). Nutno říct, že tihle dva rozhodně nedrželi raketu v ruce prvně. Míče od nich létaly, jako kdyby se v Motole hrál Wimbledon.

Karla Bláhu znovu řezali

Na kurtu chyběl zpěvák Karel Bláha (72), jehož syn akci pořádá. Před dvěma měsíci mu praskla achilovka, podstoupil operaci a před několika dny musel kvůli zánětu znovu pod nůž. O tenise si může zatím jen nechat zdát.

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.