Čtvrtek , 18. 04. 2024

Valérie

Laskavé psí srdce vyrazilo dech všem, co se o této lásce dozvěděli

Pitbulové jsou od pohledu psi velice statní a mnoho lidí si tak myslí, že jsou agresivní a zlí. A ono je tomu právě naopak. Pokud je tento druh psa vychováván v lásce a dostatečné péči, dokáže se pro své pány a rodinu rozdat. Má dobré psí srdce a je to velký ochránce. Tato fakta dokazuje čin, který na internetu prezentoval Juan José, Mexičan, který se stará od štěněte o pitbula Hadese.

17. 08. 2020

17. 08. 2020

Juan José žije se svým psem Hadesem už několik let. Svému zvířecímu příteli dokonce muž na zahradě postavil své zázemí, a tak si Hades mohl spokojeně hovět i v prostorné boudě na čerstvém vzduchu. Jednoho dne se ale pes začal chovat divně a stále se snažil na sebe poutat pozornost. Muž tedy doznal, že pes mu chce asi něco říct.

Zvedl se a šel za Hadesem, který ho zavedl ven ke své boudě. To, co Juan uviděl, ho velice překvapilo. V boudě totiž ležela toulavá kočka, která čekala koťata.

Narození koťátek a ochránce Hades

Juan byl u vytržení, že jeho statný a velký pes vpustil do svého pelechu cizí kočku. Bylo mu ale jasné, že on sám ji tam zavedl a chce, aby v soukromí a klidu mohla na svět koťata přivést. Několik dní tedy pes spával s páníčkem v bytě a kočku nechal v boudě. Když přišel den, kdy kočka začala rodit, posadil se před vchod a vypadal, jako by ji snad ochraňoval a chtěl zabránit tomu, aby byla něčím a někým vyrušena. Juan byl z chování Hadese dojatý.

Věděl, že je to dobrý pes, ale ten den pochopil, že má srdce velice laskavé a pro druhé by byl schopný se i obětovat. Kočka časem dostala od Juana jméno Nicol a stále žije nyní již v domácnosti s Juanem a Hadesem. Porodila dvě roztomilá koťátka, o které se kočka bedlivě stará a se svým ochráncem Hadesem vychází na jedničku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chytrá a inteligentní zvířata. Neuvěříte, jak šikovně si poradí v nejrůznějších situacích

Záchrana štěňat v jeskyni přišla na poslední chvíli

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Virtuální seznamování se stalo tak oblíbenou cestou k nalezení dokonalého protějšku, že naprosto předčilo osobní kontakt. Jenže jak se v něm naučit chodit? Výběrem správné fotografie to teprve začíná! S čím zabodujete a čemu se raději vyhnout?
Baculatý a oteklý obličej - to je problém mnoha žen. I když i mužů, ovšem ženy jsou ty, které s tímto problémem chtějí opravdu efektivně bojovat. Jestliže nejste se svým obličejem spokojená, nemusíte si zoufat a ani nemusíte chodit na plastiku. Existuje totiž několik věcí, které udělat, abyste o oteklý obličej přišla.
Spektrum nabízených erotických pomůcek, o které dnes někde můžeme očkem zavadit, nám přijde ohromující a přepestré. Po stránce užitého materiálu jsou možná unikátní, ale designově to nejsou žádné novinky. V podstatě si děláme dobře těmi samými hračkami už hezkých pár tisíciletí.
Sobota bude ve znamení očisty. Věnujte proto chvíli sobě samotné. Očista duše je základem pro váš klid. A víkend k tomu přímo vybízí. Co ještě byste všechno měly zvládnout?
Kdo by neznal milou Rachel ze seriálu Přátelé? Jennifer Aniston tato role jednoznačně proslavila. Od té doby ale natočila spoustu filmů, kde jsme mohli obdivovat její herecký talent a nestárnoucí krásu. Na hollywoodském výsluní tak zůstává nadále, a nevypadá to, že by se chystala odejít. Ale i ona má občas dny jako „pouhý smrtelník“. Co jste o ní určitě nevěděli?
V posledním roce je u nás velmi populární, proto jste o něm nejspíš už slyšela. Ale co skutečně CBD umí, to možná ještě nevíte. Až ale konopný olej poznáte, věřte, že ho budete chtít také vyzkoušet.
Polycystický ovariální syndrom, neboli PCOS, je strašákem pro ženy v reprodukčním věku. Otěhotnět s tímto onemocněním přirozenou cestou je často nad síly ženy samotné i lékařů. Problém je, že příčina, proč onemocnění vzniká, není dosud úplně jasná. A tak naprosté vyléčení není možné.
Zatímco vysoký krevní tlak se dá hodnotit jako život ohrožující, nízký tlak je spíš skrytý, tichý problém. Ovšem i tak by se lidé, kteří mají nízký tlak, měli mít na pozoru. Jak poznat, že nízký tlak máte, jaké jsou jeho příčiny a jak se můžete léčit?
Chtěla jsem se s vámi podělit o můj příběh, který může motivovat všechny dámy třicet plus, aby nezanevřely na lásku. I když se sice hledá těžko, a na inzerát potkáte všechno možné, nakonec i vy najdete lásku svého života. Jako já.
Přečtěte si příběh ženy, která si uvědomila, že ke svému muži již nechová žádné hluboké city. Stali se přáteli a jejich milenecký vztah šel do ústraní.
Poslechněte si deset hlasů z britské verze talentové show The Voice 2019, které naprosto uchvátily diváky a šokovaly porotu. To je zpěv!
S mámou jsme si blízké, myslím, že jsme si vytvořily hodně hlubokou vazbu v době, kdy nás táta opustil. Mám ještě o rok mladšího bratra, který se nikdy nemohl smířit s rozvodem rodičů a byly s ním poměrně velké problémy.

Výběr článků

Sůl možná není až tak zdravá na talíři, ale jako kosmetický přípravek dokáže hotové zázraky. Účinky mořské vody známe snad všechny, ale nemusíme hned jezdit k moři, abychom si mohly dopřát všechny blahodárné účinky soli.
Trochu zpomalit čas? To dnes díky mnoha kosmetickým vychytávkám opravdu lze. Jednou z nich je i vychvalovaná kyselina hyaluronová, kterou však nemusíte používat jenom jako součást krémů. Jaké jsou další možnosti?
„Já nemusím, já už ho vidím.” Víc asi nemusíme napovídat, protože snad každý ví, odkud tahle věta řečená jemným dětských hláskem pochází. Ano, z úžasné vánoční reklamy na Kofolu, která se od svého vzniku každé Vánoce objevuje na televizních obrazovkách. Od té doby už ale uběhla řada let. Co dnes tehdy tříletá holčička vlastně dělá?

Nepřehlédněte

Dřevěné bedýnky aktuálně frčí. Nehodí se přirozeně do každého interiéru, ale pokud máte rádi venkovský, přírodní nebo skandinávský styl, oceníte chytré nápady na jejich využití. Bedýnky poslouží hlavně jako odkládací prostory. Vhodnou kombinací z nich můžete vytvářet vlastní originální praktická řešení. Je na vás, jestli zvolíte jednoduché jednobarevné bedýnky nebo omšelý retro vzhled. Dají se obrousit, natřít i spojit. Upravte si je podle sebe!
Těší na dárky, ale po rozbalení nejsou zrovna nadšené, když tam není to, co očekávaly. Tyhle děti jsou ale vděčné za cokoli! Jejich reakce vás rozehřeje.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek