Herec si potřeboval oddechnout jak psychicky, tak fyzicky. Náhlé a nečekané úmrtí ženy a nutnost vyřizovat všechny formality ho zmohly, byť mu manažer Miloš Schmiedberger (72) pomáhal, seč mohl. „Chci úplně vypnout a nechat o sebe pečovat,“ rozloučil se před odjezdem Krampol.

Přišel tak o lítý boj o prvenství ve čtyřhře mezi manželi Pavlínou (50) a Vladimírem (47) Šmicerovými a Adrienou Sobotovou (58) s podnikatelem Patrikem z Plzně. Manželka herce Luďka Soboty (77), která je herečkou a vyhlášenou šperkařkou, bojovala navzdory panujícímu dusnu jako o život.

VIDEO: Krampolovi v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

Nakonec jí vítězství uniklo skutečně jen o vlásek, když v tiebreaku, tedy ve zkrácené hře, s Patrikem podlehli 7:5. Zahrát si přišli také herec a moderátor Jan Rosák (72) a bývalá televizní hlasatelka Marie Retková (64). Nutno říct, že tihle dva rozhodně nedrželi raketu v ruce prvně. Míče od nich létaly, jako kdyby se v Motole hrál Wimbledon.

Na kurtu také chyběl zpěvák Karel Bláha (72), jehož syn akci pořádá. Před dvěma měsíci mu praskla achilovka, podstoupil operaci, ale před několika dny musel kvůli zánětu znovu pod nůž. O tenise si může zatím jen nechat zdát.

VIDEO: Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř?

Video
Video se připravuje ...

Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř? Blesk TV

Fotogalerie
144 fotografií