Dortmund kvůli koronaviru po devíti letech skončil ve ztrátě

17.08.2020, 19:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
mesyas

Idealni cas prodat Sancha

Reagovat
LAM

Ten nesmysl se bude řešit ještě dlouho.Media velmi rádi přihřejou kašičku.

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dufajme ze Skrachuju

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SixtoRodriguez

to si dlho podúfaš.

Reagovat
PP

buď je to nějaký zvláštní druh legrace nebo si změn nick z chuja na kreténa..

Reagovat
Gazdo

meno potvrdzujes

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze skrachujes ty

Reagovat
Remt

A přesto po 100mil se Sanchem nejdou ze?

Reagovat
smazaný uživatel

To koronašialenstvo malo určite nezanedbateľný podiel na strate, ale príde mi hlúposť informácia v texte, že na prestupoch Dortmund zarobil 40 miliónov. Veď v tomto ročníku spravili najväčšie investície do kádra v histórii, prišli Hummels za cca 30 mega, Brandt, Hazard, Can a Schulz, všetci za cca 25, a k tomu ešte ten Haalandov prestup, ktorý so všetkými bonusmi pre neho, agenta a jeho otca vyšiel cca na 50 mega. Ak do toho zarátam ešte ostatné podpisové bonusy pre zvyšných hráčov a agentov, tak tie príchody mohli stáť BVB minulú sezónu cca 200 mega, čo je už na ich pomery obrovská čiastka. Samozrejme, cez 100 mega dostali z predajov, ale aj tak mi príde, že minuli najviac v histórii a neverím, že za minulú sezónu mohli byť v pluse z predajov. Otázkou je, ako to majú počítané v účtovníctve, ale reálne nemôžu byť za minulú sezónu na prestupoch v pluse...

Reagovat
Spalovač šancí

Prodej hráčů do výnosů v okamžiku přestupu v plné částce. Částky za nakoupené hráče (včetně podpisových bonusů) odpisovány (rovnoměrně) po dobu smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok 2019 se prodal pulisic 64 mega, Diallo 31mega a Philipp za 20mega, do toho mam takovej pocit dosli bonusy za dembeleho par mega. Otazka je to ucetnictvi jak maji ale jedno vim jiste penez je nasetreno z fotbalovich cinosti at uz za divaky nebo z prodeju hracu nebo reklam opravdu hodne a jen tak dal jen tak dal. Za par let se vrati nejlepsi trener planety a dokonci u nas praci kterou kdysi davno nacal a pak bude dobre mit nasetreno a nepoustet mu hrace. Za 4roky povedeme nemecko a evropu my BVB 09 FOREVER. Jurgen se vrati az mu skonci smlouva sem skalopevne presvedcen!!! Je to totiz pribeh kterej zacal a bude koncit v Dortmundu! Klopp miluje fanousky bvb a kamaradi z Watzkem pockam si na tu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Haland stal 20 mil eur ani o cent vic... Vystupku ma okolo 60 mil eur jinak by neprisel a to nejen k nam. Byla to jeho jasna podminka pro vsechny. M. United to tak nechtel tusim i Juve a Lipsko. Dava tolik golu ze i tak se to vyplatilo a jako sezoni prioritu a cil bych videl dat mu vic penez a prepsat smlouvu protoze v nem vidim mladyho Lewu

Reagovat
Werkrider

Tvrdenie že Haaland stál 20€ ani o cent vic je pekná blbosť. Jeho trnsfer podľa všetkého vyšiel na cca 50€ presne jak píše Davor niekde sa píše až o 56€. Len starý Haaland a Raiola dokopy zhrabli cirka 25€.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde to nepsali je to nesmysl. Kdyby za nej dali s poplatkama 56 a vystupka je 60 tak by do toho nesli. Jinak by to vsude psali nemci se stima castkama chlubi. Nejdrazsi byl Schurle tusim pro nas. Poplatky tam byli ale cca 3 mil eur z tyhle castky... Poplatek 50 procent je kravina, u 25mil eur by to musel bejt prodej pres 100 mega.

Reagovat
r.mrazik

Filipe?

Reagovat
stas87

Isak by mal mat pre toto leto klauzulu spätneho odkupu za 30 mega. To nie je vela a namieste Zorca by som to skusil, Haaland moze o rok odist a Isak by uz v kadri bol, nemuseli by hladat o rok utocnika.

Reagovat
Werkrider

Za rok tam už bude hviezdiť Moukoko.

Reagovat
db18

Isak už se ale několikrát vyjádřil, že se do BVB vracet nechce, ne? Právě kvůli tomu, že v kádru už byl a jak to pak dopadlo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele