Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Hurá do džungle!



17.08.2020

Už 20. 8. 2020 se může celá vaše rodina vydat na zábavné dobrodružství do džungle s novou animovanou komedií režiséra Brenta Dawese a scenáristy Sama Wilsona.

 

Foto: Timeless Films

Film Hurá do džungle vypráví o jednom poklidném ránu, kdy se život zvířat africké divočiny obrátí vzhůru nohama. Opičák Munki a slonice Chobotka jsou nejlepšími přáteli a zničehonic zjistí, že získali schopnost mluvit lidskou řečí. Příčinu toho zázraku brzy odhalí – je jí mimozemšťan, který právě přistál v džungli. Malý fialový návštěvník jménem Fneep byl vyslán svým otcem, krutým dobyvatelem vesmíru, aby obsadil Zemi. Přitom si s sebou přivezl i překladové zařízení.

 

Fneep je ovšem spíše roztomilý nešika, který na dobývání nových světů rozhodně nemá nadání. Stýská se mu po domově, ale protože se svou lodí nešťastně havaroval, bude potřebovat pomoc. Munki, Chobotka a další zvířecí kamarádi spojí síly, aby dobyvateli pomohli dostat se k mateřskélodi. Na společné cestě zažijí spoustu legrace a Fneep pozná, že přátelství může být tou největší silou v celém vesmíru.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist