S informací o ohroženém představení, jehož zkoušky se musely v plném proudu zastavit, přišel web Expres.cz. „Jelikož jeden z našich herců měl pozitivní test na covid-19, z preventivních důvodů jsme poslali na testy i zbývající herce,“ řekl Expresu mluvčí Hudebního divadla Karlín Tomáš Matějovský.

Zkoušky představení se okamžitě zastavily a vedení divadla doporučilo všem účinkujícím z připravovaných Rebelů, aby se uchýlili do karantény. „Jeden z kolegů měl pozitivní test na koronavirus, tak jsme všichni museli jít na testy. Můj dopadl negativně a u ostatních nevím,“ potvrdil i Vlastimil Zavřel (66), který se připravuje na roli průvodčího Douši. 

VIDEO: Vlastimil Zavřel po nemoci jater: Hubnul jsem kilo za den!

Video
Video se připravuje ...

Vlastimil Zavřel po nemoci jater: Hubnul jsem kilo za den! Lukáš Červený, Mirka Dvořáková

S ním by se měl alternovat také Jan Vlasák (77), v hlavních rolích se mají představit Roman Tomeš (32) či Petr Ryšavý (29) a Nikola Ďuricová. V dalších úlohách pak Jitka Schneiderová (47), Jan Révai (46), Vladislav Beneš (63), Petr Štěpánek (71), Světlana Nálepková (60), Pavla Břínková (70) či Dominika Býmová (32), kterou proslavila role v seriálu Most!. Režie se chopil opět Filip Renč (55).

Pravděpodobně jim všem se tak nevyhnulo testování na koronavirus. Podle informací Blesku se pozitivní test objevil u někoho z hudebníků. Ovšem zdá se, že keho kolegoé se bát nemusí. „Žádný další nakažený se ale nepotvrdil. Přesto jsme po konzultaci s hygienickou stanicí doporučili našim hercům karanténu. Ta končí teď ve čtvrtek a pak by se zase mělo začít zkoušet,“ dodal pro Expres.cz mluvčí umělecké scény.

VIDEO: Dominika Býmová v erotické talkshow: O upoceném sexu před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Býmová z Ordinace a Přístavu v erotické talkshow: O upoceném sexu před kamerou! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií