Inna Puhajková: Před dvěma dny přišel přísný zákaz z televize!

Inna Puhajková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. srpna 2020 12:50

Sporťačka Inna Puhajková (34) musela kvůli pandemii změnit své návyky. A i když se už všechno pomalu vrací do normálu, dostala jeden zásadní zákaz!

Doba dovolených vrcholí. Řada Čechů navzdory koronavirové situaci a omezením vycestovala do zahraničí. Sporťačka televize Nova Inna Puhajková má ale v tomhle směru smůlu! V práci totiž dostala jasný zákaz.

„Dozvěděla jsem se před dvěma dny, že máme povolené jen tři země. Osobně mě ale dovolená v zahraničí neláká i s ohledem na to, že vznikají nová opatření,“ práskla moderátorka pro Super.cz.

Jak se ale zdá, ji to příliš netrápí. Letos totiž žádnou exotiku ani neplánuje. „Pokud někam vyrazím, tak to bude možná Slovensko nebo Rakousko, která zakázané nemáme,“ vysvětlila s tím, že ještě nikdy nebyla v Tatrách a tak by to ráda napravila.

Ke spokojenosti jí prý ale stačí i česká příroda. Vzhledem k sedavé a psychicky náročné práci ráda volno tráví aktivně nějakým pohybem. „Jsem zvyklá sportovat a teď člověk trávil hodně času v práci nebo doma,“ posteskla si.

V instastories navíc prozradila, že v Náchodě podstoupila test na koronavirus. Teď si může oddechnout, byl totiž negativní. „Tleskám těmto ženám v nasazení! Skvělý přístup a velmi milé jednání! Díky nim byl test mnohem snesitelnější,“ pochválila přístup zdravotníků Puhajková.

Témata: Inna Puhajková