Bezpečně u vody: Policisté se zaměřili na plavidla a jejich vybavení, zjistili nedostatky
Foto: Policie ČR
Děčín

Ústecký kraj - Plavební provoz na Labi kontrolovali v sobotu 15. srpna policisté z ústeckého poříčního oddělení. Společně se zástupcem Státní plavební správy se tentokrát v úseku mezi Ústím n. L. a Roudnicí n. L. zaměřili hlavně na povinné vybavení plavidel, např. záchrannými vestami, a u pěti plavidel objevili nedostatky.

Tyto přestupky ihned předávali zástupci Státní plavební správy a byly vyřešeny na místě pokutou.

"Při dohledu a kontrole vodní cesty hlídka kromě plavidel kontrolovala i přístaviště v Dolních Zálezlech, Libochovanech, Velkých Žernosekách a Libotenicích, navštívila tři sportovní loděnice a neopomněla  ani plavební komory v Lovosicích a Českých Kopistech," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru