Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Dominika Cibulková si užívá mateřství v luxusu. Soukromé letadlo a pokojíček od designérky

    Slovenská tenistka Dominika Cibulková (31) je od poloviny června matkou, když ve vídeňské porodnici přivedla na svět syna Jakuba. Milovnice módy a luxusu se pravidelně chlubí svým osobním životem na sociálních sítích. Naposledy všem ukázala, jak to vypadá, když se jako rodina, společně s manželem Michalem Navarou, vydávají na dovolenou.

    Dominika Cibulková věděla, jak si během své kariéry peníze vydělat, a stejně tak dobře ví, jak je zase utratit. Potvrdila to už v černu, kdy se rozhodla rodit na vídeňské soukromé klinice Döbling, kde se za nadstandardní péči připlácí vskutku královsky. Za vlastní ledničku, klimatizaci nebo třeba trezor a vířivku platí rodičky tisíce eur.

    Za jeden takový pobyt mohou nastávající matky zaplatit i čtvrt milionu korun.

    Drahou klinikou to pouze začalo, na syna Jakuba totiž v Bratislavě čekal další luxus. Bývalá úspěšná tenistka neváhala oslovit dost možná nejslavnější bytovou designérku na Slovensku Romi Klimekovou, aby připravila pokojík pro jejího syna. A na výbavě se rozhodně nešetřilo.

    Jak vypadá pokoj pro malého Jakuba, teď ukázala designérka, která na Instagramu zveřejnila fotografie přímo z domu Cibulkové.

    Dětský pokoj byl vyveden především v neutrálních tónech, jimž dominuje šedá barva. Na přání slovenské tenistky se designérka držela vlastního stylu, kdy Klimeková preferuje minimalismus. Vytvoření vysněného pokojíčku mělo trvat několik týdnů, ale podle reakcí Cibulkové je s výsledkem nadmíru spokojená.

    Podobu dětského pokoje pro Cibulkovou vymýšlela úspěšná designérka Romi...

    Teď se spokojená rodinka rozhodla vyměnit luxus v Bratislavě za trochu exotičtější destinaci a vyrazila na první dovolenou takto ve třech. Cibulkovou může těšit, že si nemusí lámat hlavu s tím, jaké aerolinky nabídnou let podle jejího přání.

    Sama preferuje cestování soukromým letadlem.

    Landed safely Let Jakubkos first vacay begin #family

    17. srpna 2020 v 10:19, příspěvek archivován: 19. srpna 2020 v 12:05

    „Bezpečné přistání. Teď může Jakůbkova první dovolená začít,“ napsala tenistka na Instagram. Zahraničí si rodinka neodpustila ani s několikaměsíčním miminkem, přitom na Slovensku si Cibulková za drahé peníze rekonstruovala své letní sídlo v Plaveckém Podhradí, které v červnu zaujalo také zloděje, jenž si na místě skutečně bohatě nakradl.

    Ze zahrady ukradl muž slavné tenistce například zahradní nábytek či gril. Podle deníku Nový Čas byla škoda vyčíslena na 170 tisíc korun.

    Cibulkovou tehdy zloděj tak namíchnul, že se dokonce rozhodla vypsat na jeho dopadení odměnu.

    Slovenské tenistce Dominice Cibulkové se v černu narodil syn Jakub.

    „Momentálně prožívám nejkrásnější období v životě a chtěla bych se s vámi o tyto pocity podělit. Jsou ale lidé, kteří se neštítí opravdu ničeho, takže bych vás chtěla výjimečně poprosit o pomoc. Přehrajte si přiložený kamerový záznam a v případě, že mi dokážete poskytnout jakékoliv informace o identitě tohoto zloděje, pište do zpráv. Tento zloděj kradl u nás na chalupě 15. června v noci. Děkuji,“ napsala tehdy Cibulková na Facebook.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:36 čtvrtek 17. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      51
    • Haha
      41
    • Super
      38
    • Sladký
      33
    • Cože
      31
    • Tvl
      28