fb pixel Přehlídka předvolebních hovadin aneb ČSSD není jediná, kdo nám strká do kapes hrůzy – G.cz
Vyhledávání

Přehlídka předvolebních hovadin aneb ČSSD není jediná, kdo nám strká do kapes hrůzy

+ DALŠÍCH 11 FOTEK + DALŠÍCH 12 FOTEK

Kromě toho, že nám politické strany cpou nesmysly do hlav, EET do krámů, daně do podnikání, dluhy do rozpočtů a zoufalost do budoucnosti, strkají nám i před volbami spoustu věcí, kterými si chtějí získat naše srdce. A kdyby to bylo něco užitečného, tak to pochopíme, ale…

Jan Studnička
Jan Studnička 19.8.2020, 16:19

Od Antibakteriálního gelu po Zápalky

Já dokážu ocenit jídlo, jo, ale i tak jsem na pochybách, že existuje pokrm, který by mě přiměl volit ANO. A teď vůbec nehleďme na to, že jsou ty Andrejovy koblihy hnusnější než jeho vztah ke svým dětem, i kdyby byly dobré, stejně to není důvod, proč ho volit. Já bych třeba byl rád, kdyby ty koblihy byly super.

Mohl bych si vzít jednu dvě, sníst je a pak volit někoho jiného, čímž bych Babišově mašinérii zasadil zdrcující úder. A minimálně bych snědl dvě koblihy občanům, kteří nemají tak pevné morální zásady jako já a kobliha by je mohla svést k tomu, aby to Andrejovi hodili.

Měl jsem rád, jak KDU rozdávalo obložené bagety, chutnal mi guláš od socanů, dokonce i ta klobása na náměstí v Olomouci, kterou dělala ODSka, byla docela v pohodě. Vejška pro mě byla těžká. Vepřový řízek od Bloku proti islámu jsem si nevzal, hlavně proto, že jsem se bál, že se od nich nakazím jejich verzí vlastenectví, slezou mi vlasy a vyraší mi exekuce.

Já si nemyslím, že by měly politické strany přestat rozdávat jídlo, naopak. Měly by ho dávat víc a mělo by se to regulovat a my bychom se mohli u velkých švédských stolů prožrat napříč politickým spektrem a pak se rozhodnout, koho pošlem do parlamentu. Tím pádem by i voliči, které ovlivňuje jídlo, mohli zhodnotit názory všech stran, nejenom těch, které je zastihly hladové.

Jsou to ty ostatní věci, které mi přijdou podivné. Reklamní a předvolební předměty stran. Já chápu, že balónek ČSSD není ničím podivným a propisku TOP09 může u sebe nosit i zarytý babišovec, protože koho to zajímá, že? Ale věděli jste si mohli, a možná dokonce někde ještě můžete, koupit stavebnici TOP09? Nebo pastelky socdem? A to není ani zdaleka to nejdivnější. Ani zdaleka.

Podívejte se do naší galerie na naše oblíbené bizáry, zasmějte se s námi, nezapomeňte vyžrat každou politickou stranu, kterou potkáte, a jestli jsme zapomněli na váš oblíbený kus, napište nám do komentáře.

Podobné články

Doporučujeme

Další články