Znalosti, dovednosti i prestižní titul MBA: Jde to i moderně a online
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Znalosti, dovednosti i prestižní titul MBA: Jde to i moderně a onlineZnalosti, dovednosti i prestižní titul MBA: Jde to i moderně a online

 

Znalosti, dovednosti i prestižní titul MBA: Jde to i moderně a online

Google       19. 8. 2020       24 668×

Snad nikdy není špatná příležitost na investici do hodnotného vzdělání. Obzvlášť v případě, že absolvent dovede teoretické poznatky přetavit v praktické dovednosti, využitelné při řešení problémů i v komunikaci. Právě na to se specializuje studijní program MBA Řízení informačních technologií, vyučovaný na Business Institutu.

Vhodný je zejména pro manažery, odpovědné za správu či řízení jakékoliv části informačních systémů a informačních technologií, ať už jde o vývoj, bezpečnost, či třeba strategii. Vybrat si však můžete i z dalších 17 programů. Studenti procházejí odbornou přípravou, rozšiřují své znalosti v podnikových informačních systémech a učí se aplikovat existující manažerské standardy a rámce. V závěru studia pak získávají prestižní titul MBA.

Studium zabere mezi 12 až 18 měsíci a respektuje individuální časové možnosti posluchačů. Můžete ho proto až dvakrát přerušit a následně kdykoli opět navázat. Lektorská setkání probíhají jednou měsíčně ve všední den mezi 17. a 20. hodinou. Povinně je navíc navštěvovat nemusíte, byť se tak možná ochudíte o cenné informace a zkušenosti chybějící v běžně dostupné literatuře.

S lektory a studijním oddělením můžete komunikovat přes moderní e-learningovou platformu, která vám zároveň umožní přistupovat k literatuře a dalším materiálům. Business Institut navíc disponuje jak virtuální, tak i klasickou knihovnou. Lektoři pak studentům rádi pomohou řešit odborné otázky nejen v souvislosti se studiem, ale i v rámci profesním.

Extrémně časově vytížení zájemci pak jistě ocení i možnost stoprocentně online studia s přednáškami a bonusovými videi. Začít lze kdykoli podle individuálních potřeb. Na výběr máte v takovém případě s šesti programů včetně jednoho vyučovaného v anglickém jazyce.

Prestižní školou Business Institut prošlo od roku 2009 už bezmála devatenáct set absolventů, z nichž 98 % studium doporučuje. Kvitují nejen nabytí nových teoretických poznatků, ale třeba i hlubší pochopení oboru či inspiraci, která vedla ke zrodu nových pracovních projektů. Leckdy jim jistě pomohla networkingová setkání organizovaná školou, kde mohou studenti navázat nové profesní vazby.

Hodnotu jistě má i možnost v rámci studia bezplatně navštěvovat lektorská setkání z jiných modulů a občasné přednášky zajímavých osobností. Během let je proslovily zvučná jména světa podnikání, médií i vzdělávání. Není divu, že 85 % absolventů uvádí, že se jim investice do studia vrátila během dalších dvou let.

Pokud ještě váháte, další informace snadno získáte během nezávazné schůzky, kterou si můžete sjednat přímo na webu Business Institutu. Najdete tam i konkrétní reference absolventů, aktuality z dění okolo školy či detailní informace o přínosu jednotlivých programů.

Proč neprohloubit své vzdělání ještě letos? Investice do vlastních znalostí a dovedností vám přece už nikdy nikdo nevezme.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

3 názory  —  3 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Tomáš ČadaAutor se zajímá o moderní technologie, internet věcí a vlastně jakoukoliv technologii, která dokáže v dnešním životě pomoci anebo i pobavit.

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý