Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děsivý pohled vstříc smrti: Přeživší z Bohumína balancovali 33 metrů nad zemí!

Autor: chm, vet - 
20. srpna 2020
05:00

Pohled do pekla! Ohořelé stěny bytu v 11. patře po žhářském útoku Zdeňka K. (54) připomínají hrůzu, která se na místě odehrála. Plameny a kouř pohltily vše. Čtyři lidé dokázali uprchnout, když překonali strach z výšky jedenácti pater.

Oheň a hustý dým během pár sekund zavalily celý byt. Pud sebezáchovy vyšponovaný na maximum nejspíše zachránil život lidem, kteří z plamenů našli cestu přes balkon. Jen tak se dal zachránit holý život! 

Nad propastí

Čtyři odvážlivci, dva vážně popáleni, přelezli z balkonu na balkon ve výšce 33 metrů. „Viděli jsme tři muže a jednu ženu, jak přelézají z hořícího balkonu na vedlejší sousedův,“ hlásili svědci, kteří tu hrůzu sledovali. Křik a podivné zvuky vyburcovaly souseda. „Slyšel jsem nějakou ránu a pak strašný řev lidí. Vyběhl jsem k balkonu a vidím, že vedle stojí lidi, tak jsem jim pomohl ke mně dovnitř,“ vylíčil Petr Staněk, do jehož bytu se podařilo čtveřici šťastlivců dostat.

Hrůzná bilance

Zbývajících 11 lidí dezorientovaných zmatkem a všudypřítomným kouřem smrti neuniklo. Šest lidí včetně tří dětí plameny pohltily. Pět dalších oheň vytlačil do ložnice k oknu, odkud vedla jediná cesta úniku, a to smrtící skok do hloubky 33 metrů. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání