TJ Sokol Obrnice oslaví sté výročí svého založení utkáním se Sigiteamem
Foto: horstsiegl.cz/sigiteam
Sport

Obrnice - TJ Sokol Obrnice byla založena před sto lety. Takové výročí si zaslouží pořádnou oslavu. V sobotu 22. srpna se od 10.30 hodin uskuteční fotbalové utkání staré gardy Obrnice proti Sigiteamu sestaveného z velkých jmen světa sportu v čele s kapitánem Horstem Sieglem.

Koho tedy v sobotu spatříte na obrnickém fotbalovém hřišti vedle hráčů ze straré gardy TL Sokol Obrnice? Za Sigiteam hrávají například Siegl, Vízek, Hašek, Panenka, Kohák, Genzer, Šmicer, Tofi, Bičovský, Kuka, Suchoň, Frýdek, Novotný, Müller, Švancara, Matušovič, Řepka, Koller, Poborský a mnoho dalších známých osobností.

Program akce začíná v 10.30 hodin fotbalovým utkáním, po jeho skončení proběhne autogramiáda, následovat bude v 13.30 hodin utkání 1. B třídy skupiny B: Obrnice versus Strupčice a na závěr dne se můžete těšit na zábavu v budově ICVA, s hudebním doprovodem skupiny Sortiment. Vstupné na zábavu je 150 Kč. Vstupné na fotbalové utkání pro dospělé stojí 50 Kč.

Součástí programu bude výstava historických fotografií, tombola a soutěže o různé cely. Celá akce je pořádána s podporou obce Obrnice.

SIGITEAM

Sigiteam je součástí Horsta Siegla, bývalého českého fotbalového útočníka a reprezentanta České republiky sudetoněmeckého původu. Sigiteam vznikl při prvním složení týmu v utkání u příležitosti 90 let Sokolu Lipence 14. června 2009 proti týmu Ivana Haška, jeho spoluhráče a kamaráda. Tam už se sešla plejáda skvělých fotbalistů a kamarádů herců a zpěváků. Tým baví se setkávat, rozdávat radost a pomáhat při výročích, exhibicích, charitativních zápasech na pozvání měst a obcí po celé naší krásné vlasti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru