Bratři Bryanovi nejsou přihlášeni na US Open. Je to jejich definitivní konec?

20. 8. 2020, 13:57
Aktuality 1
Nejúspěšnější deblový pár tenisové historie Boba a Mike Bryanovi není přihlášený na US Open. Právě na tomto grandslamovém turnaji se přitom ještě před vypuknutím koronavirové krize plánovali rozloučit. V zákulisí se proto spekuluje, že dvaačtyřicetiletá dvojčata už s profesionálním tenisem skončila.
Profily hráčů
bratři Bob a Mike Bryanovi (© AFP)

Před 25 lety ve Flushing Meadows absolvovali grandslamový debut, ale letos bude newyorský turnaj hodně odlišný. Na tribunách nebudou diváci a vzhledem k hygienickým opatřením by zřejmě nebyla vítaná ani tradiční bryanovská oslava, kdy na sebe po povedených míčích naskočili a dotkli se hrudí.

V červenci po jednom z exhibičních turnajů sourozenci řekli, že ještě nejsou rozhodnuti, jak s kariérou naloží. Nevyloučili ani delší pokračování, než původně plánovali. "Sedneme si, a pokud se rozhodneme vrátit se a pokračovat v roce 2021, tak nás pravděpodobně uvidíte na US Open, abychom to udrželi v běhu," uvedl tehdy Bob Bryan. Na listině přihlášených párů do čtyřhry, kterou organizátoři zveřejnili ve středu, ale nejsou.

Bob a Mike Bryanovi strávili drtivou většinu pětadvacetileté kariéry společně. Na okruhu ATP získali rekordních 119 titulů včetně 16 grandslamových. Mají olympijské zlato z Londýna 2012 a byli členy vítězného amerického daviscupového týmu v roce 2007. Mike získal v roce 2018 další dva grandslamy po boku Jacka Socka, když byl jeho bratr dlouhodobě mimo hru kvůli operaci kyčle.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Kozoroh
Je škoda, že jim rozlučku s okruhem pokazil COVID smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist