Na sociálních sítích to vypadá, že všechny celebrity jsou krásné a štíhlé a jejich vztahy zalité sluncem. Bohužel pravda je leckdy trochu jinde, ale tu si všichni schovávají za dveřmi jejich obydlí. Málokdo přizná, že ne všechno a vždy je růžové. 

Herečka a blogerka Nikol Moravcová, která svého manžela Karola poznala na seznamce a po roce se za něj provdala, popsala, jak to u nich doma chodí.

„Dva roky vdaná za tohodle dobrodruha srdcem i duší. Jestli se někdy hádáme? Každý den. A jestli se stále milujeme jako na začátku? Každý den o něco víc! Je to vztah na celý život, žádný předtím ani potom,“ píše ve svém příspěvku blondýnka. 

VIDEO: Blogerka Nikol Moravcová: S dcerou sletěla ze schodů! Zlomené prsty na nohách

Video
Video se připravuje ...

Blogerka Nikol Moravcová: S dcerou sletěla ze schodů! Zlomené prsty na nohách. Markéta Reinischová

„Když jsme si 18. 8. 2018 na té střeše slibovali lásku v dobrém i zlém, v nemoci i ve zdraví, v bohatství i chudobě – nevěděli jsme, co nás čeká a že nás takový zkoušky a krizový situace potkají hned na začátku. O to silnější ale budujeme základy naší budoucnosti a věříme v lepší zítřky. Jsme si vzájemnou oporou a můžeme se na sebe spolehnout,“ netají se Nikol, že ani jejich pohádkově vypadající vztah není bez problémů a občas to mezi nimi zaskřípe. 

Každopádně to oba zatím ustáli a ve své jízdě pokračují dál. „Nádherně napsané! Jedno je ale pravda – jít do manželství s tebou chce opravdu kuráž, myšleno v dobrém,“ okomentovala slova Nikol její kamarádka blogerka. 

VIDEO: Zlatokopka z reklamy Nikol Moravcová čeká holku! V 7. měsíci má už 10 kilo nahoře

Video
Video se připravuje ...

Zlatokopka z reklamy Nikol Moravcová čeká holku! V 7. měsíci má už 10 kilo nahoře. Markéta Reinischová

Fotogalerie
53 fotografií