InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Barevný čtvrtek - Faerské ostrovy - drsný i krásný sever

    Čtvrtek 18.4 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Senior večer - Inych

    Čtvrtek 18.4 17:00 - Kulturní dům, Písek

    Svou premiéru bude mít na seniorském večeru zkušený hudebník Jindřich Ryba alias Inych, který se v posledních letech soustředí na sólová vystoupení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Co v Junioru dokázal mentální koučink Petra Kratochvíla, kdo má fanynky i na tréninku a u čeho se zraní „Kočka“?

Jiří Máška , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Jiří Máška     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Další díl rubriky o představování šaten je trošku netradiční. Mužstvo Junioru Strakonice přiblížil Jiří Máška, který v něm drží kasu – tedy dělá pokladníka. A proč je toto nahlédnutí do kabinyo tom, kdo je kdo netradiční? „S klukama jsem se trochu poradil a zahlasovali jsme. A bavilo nás to,“ uvedl k volbě pro jednotlivé kategorie Jiří Máška.

 

NEJVĚTŠÍ SRDCAŘ. „Náš trenér Luděk Cimrhanzl. Ten je tu od založení klubu a dává tomu všechno, takže volba byla jasná."
NEJVĚTŠÍ POHODÁŘ. „Největší pohodář je určitě Dominik Petráň. Toho nerozhodí vůbec nic a vždycky je v pohodě, zároveň asi taky nejhodnější kluk z týmu. Ale snad ho trochu zkazíme."
NEJVĚTŠÍ NERVÁK. „Do téhle kategorie zapadne nově příchozí Petr Hovorka. Na hřišti se dokáže pěkně vynervovat, sám to ale komentoval, že to dříve bývalo horší. Franta Funda mu ale může s klidem konkurovat."
OPTIMISTA. „Tady jsme vybrali Matěje Kostku, protože všechno vidí jenom pozitivně – jak na hřišti, tak mimo něj."
PESIMISTA. „V téhle kategorii asi nemůžu vybrat nikoho, všichni jsme optimističtí. Pravděpodobně to bude mentálním koučinkem Petra Kratochvíla."
NEJVĚTŠÍ ŠOUMEN. „Všichni jsme se shodli na Lukáši Němečkovi. Ale musí být pod ´vlivem´, protože pak to dokáže neuvěřitelně rozjet, jinak je to slušný kluk."
NEJVĚTŠÍ PRŮŠVIHÁŘ. „Co se týče fotbalu, žádný velký průšvihář není. Ovšem když pak přijde na řidičské schopnosti, shodli jsme se na Mírovi Říhovi. Prý mu tam ten ostrůvek ale skočil. #Noalcohol."
HECÍŘ. „Největší hecíř je rozhodně náš nový asistent trenéra Tomáš Čakrt, během zápasů či tréninků hecuje neustále. I když má někdo křeče a nemůže, tak prostě zařve a člověk běhá dál."
ŠTÍSTKO. „Pro štístka jsme zvolili Jana Zelenku. Ten dokáže dát gól z takových situací, že to není ani možné."
SMOLAŘ. „Největším smolařem bude určitě Roman Kočí, nebo taky pan skleněný. ´Kočka´ se dokáže zranit snad u všeho. Třeba taky jenom simuluje."
MANEKÝN. „Vojtěch Peroutka vždycky dá na vytříbený styl. Kolikrát mě fascinuje, jakou dobu dokáže zabrat úpravou vlasů před zápasem. Ale chápu, že na fotkách od Honzy Škrleho prostě musí vypadat dobře."
TVRĎÁK. „Nejvíc přitvrdit rozhodně umí Tomáš Zelenka. Jeho legendární saně jsou postrachem v celém kraji. Navíc si nikdy nestěžuje, že by ho něco bolelo nebo tak... Prostě se zvedne a jede dál."
MILÁČEK FANYNEK. „Michal Boukalík je jasná volba, jelikož na každém zápase rozhodně fanynku či fanynky má. Dokonce je tak oblíbený, že se na něj fanynky chodí koukat i na tréninkové jednotky. Je to prostě kus chlapa."
BORDELÁŘ. „Extra bordeláře nemáme, ale Lukáš Uhříček navrhoval Ondru Šimka, protože ´Šimi´ chodí s jeho ségrou. Tak mu prý dělá bordel v rodině."
KDO NEJČASTĚJI CHODÍ POZDĚ. „František Funda a David Zoubek. Poměrně často pípne zpráva od těchto dvou v týmové konverzaci, že přijedou o něco později. Ale to se dá pochopit kvůli tomu, že oba jezdí na trénink až z Prahy."
KDO SE NA TRÉNINCÍCH NEJVÍCE ULEJVÁ. „Myslím, že se nikdo nějak extra neulejvá, všichni se poctivě snaží pracovat na tréninkových jednotkách. Ale když jdeme někam běhat a gólmani se jenom válí na zemi, tak vás to trochu naštve. Takže Lukáš Lízal s Lukášem Uhříčkem to mají o něco lehčí."
NEJVĚTŠÍ SÁZKAŘ. „Nevím jestli bohužel, nebo bohudík, ale všichni se shodli na mně. Je to jeden z mnoha mých nešvarů, ale vlastně si ani nestěžuju. Kdyby někdo chtěl poradit s nějakým tipem, tak stačí napsat, mám jenom tutovky."
NEJVĚTŠÍ JEDLÍK. „Přemek Sládek si rád dá nějaké to dobré jídlo, ale určitě to na něm není poznat."
NEJVĚTŠÍ PIJAN. „Martin Čapek si nikdy pivíčko po tréninku či zápase neodpustí. A nikdy to u jednoho neskončí. Když pak před něj postavíte Morgana s colou, tak se nezná. Ale ´Čápise´ v pivech na soustředění vždycky porazím!"
KDO NEJVÍC PLATÍ DO KASY. „Jelikož přišlo hodně nových hráčů, budu to brát od rozvolnění koronavirových opatření. Jirka Nosek se v tomhle ohledu docela činil a bude to mít nejmastnější. Má tam jeden čtyřgólový zápas, nějakou tu neproměněnou penaltu, kapitánskou pásku, pár zameškaných minut a z pátečních tréninků dvě prohry v soutěžích."

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace