hledat

Tags:

Nekonečný příběh z Hané je u konce. DTonate doručil desku, na které má i Jehsta s Marv Wonem

Sdílej

Producentské jméno, jemuž jsou následující řádky věnovány, eviduje domácí branže již téměř dvě dekády a třebas „12“ singl s Dudley Perkinsem už má na krku dobrých čtrnáct křížků.

Byť ho respektují i renomovaní tuzemští titáni typu Dje Wiche, Dje Fattea nebo Dje Opii, na rozdíl od nich se za všechny ty roky nikdy nedokopal k albu…

Také proto se o jeho neustále odkládané nahrávce (například singl „This Time It’s For Real“ už je starý šest a půl roku) mluvilo jako o „českém Detoxu“.

Předposlední srpnový pátek roku 2020 však udělal za nekonečným příběhem z Hané tečku a „Futureproof“ je díky značkám Ty Nikdy a Ajlavmjuzik konečně k dispozici. Zatím tedy jen digitálně (2LP na asfaltu dorazí 12. října a předobjednat si ho lze zde).

„Album zrálo několik let ve studiu, potom probíhala dlouhou dobu výměna a ladění zvuku s Gaexem ze studia Gargle & Expel,“ uvádí tisková zpráva na Decklovu adresu.

A jaké menu se bude servírovat? „DTonate vždy miloval hudbu jako takovou, nikdy se zbytečně neuzavíral do stylů. A proto na desce kmitá někde mezi hip hopem, funkem a vokodérem,“ zaznělo ve stejném avízu.

Mezi šestnácti skladbami uslyšíte kupříkladu Habbiel, Eriku Fečovou, Lukáše Marečka, Zdenku Prednou, Andr3ase, Dannie, Igora Kmeťa či Martina Svátka.

Přítomni však nejsou jen vokalisté. Deejayské řemeslo reprezentuje náš východní soused 3CK a minimálně „na papíře“ působí atraktivním dojmem i setkání detroitského Marv Wona s londýnským Jehstem.

Tracklist:
1. Horizon
2. This Time It’s For Real (feat. Martin Svátek)
3. Alien (feat. Igor Kmeťo)
4. Rise and Shine (feat. Marv Won & Jehst)
5. Like That (feat. DJ 3CK)
6. Stronger (feat. Dannie Ella)
7. Music (feat. Tomáš Konůpka)
8. Bring The Heat
9. I See (Your Intention) (feat. ANDR3AS)
10. The One (feat. Lukáš Mareček)
11. Amaze Me
12. Whip It
13. A Glimpse of Us (feat. Zdenka Predná)
14. Waiting (feat. Lukáš Mareček)
15. Galaxies (feat. Erika Fečová)
16. Love Inside (feat. Habbiel)

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1