InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • To je andělení!

    neděle 5.5 14:30 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Pohádková neděle pro děti.

  • Výlet k pramenům řeky Volyňky

    neděle 5.5 7:20 - Volyně – sraz na vlakovém nádraží

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volyni generálka nevyšla, strakoničtí mladíci rozhodli z brejků

STRAKONICE – Fotbalisté volyňského Slavoje, kteří účinkují v nejnižší krajské soutěži, odehráli generálku před mistrovskou částí sezony až ve středu 19. srpna. Na strakonické Křemelce změřili síly s místními divizními dorostenci, kterým podlehli 1:3 (1:0). „Chtěli jsme dát příležitost mladíkům a někteří hráči naopak dostali volno, aby doléčili svá lehká zranění,“ vysvětlil vedoucí volyňského mužstva Jiří Raba.

Volyně se dostala do vedení hned v úvodu, kdy proměnil nařízenou penaltu Petr Hájek, ale s postupem času byli nebezpečnější domácí, kteří spoléhali na náběhy po lajnách. „Ke konci poločasu došlo ke střetu domácího útočníka s naším stoperem a tento souboj bohužel skončil pro strakonického mladíka zlomenou klíční kostí," nastínil Raba, jenž společně s volyňskými kolegy a hráči přeje zraněnému co nejrychlejší návrat na trávník.

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu, jen s tím rozdílem, že celek od Otavy dokázal využít dva protiútoky, díky čemuž otočil skóre. Vyrovnat mohl Škopek, svůj samostatný únik však neproměnil a naopak z dalšího brejku přišla třetí branka.

Sestava Volyně: Mráz – Pletka, Dlouhý, Nový, Prihara – Kristián Hájek, Mack, Petr Hájek, Kubovec – Škopek, Petr Pubal. Střídali Kubeš, Malina, Janoušek a Filip Pubal.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace