Bydlení Komerční články Tipy, rady, návody Zahrada Zajímavé

Stavba zapuštěného bazénu – jak postupovat?

Léto se zatím s počasím moc nepředvedlo, ale ještě není všem dnům konec. Na pořádné tropy můžete být připravený s vlastním zapuštěným bazénem. Krásné zapuštěné bazény, jaké znáte z hollywoodských filmů, jsou dnes dostupnější, než si možná myslíte.

Oblíbené francouzské bazény Desjoyaux

Pokud se rozhodnete investovat do bazénu a zvažujete všechny možnosti, pak by vám rozhodně neměla uniknout značka Desjoyaux. Zapuštěné bazény jsou stále více populární, jsou praktické, splynou s okolím a zároveň pomohou utvořit originální charakter vaší zahrady. A proč chtít zapuštěný bazén Desjoyaux?

Jaké jsou přednosti betonového zapuštěného bazénu?

Značka Desjoyaux je absolutní špičkou mezi betonovými zapuštěnými bazény. Její bazény vynikají především v jednoduchosti. Filtrace bez potrubních rozvodů s patentovanou konstrukcížádná technická místnost, snížené nebezpečí úniků vody, promyšlená konstrukce umožňující snadnou a bezpečnou výstavbu. Díky tepelnému čerpadlu si můžete navíc prodloužit sezónu. Superlativ je opravdu hodně. Skutečných výhod snad ještě více. Zapuštěné bazény tak jdou úplně jiným směrem, než jakým kráčí zbylé bazénové technologie.

Francouzská rodinná firma Desjoyaux, která se pyšní svými hodnotami, které promítá i do svých výrobků, jde neustále dopředu. Ve svém výrobním závodě ve francouzském Saint-Etienne stále projektují, vyrábějí konstrukce bazénů, bazénové schodiště i dlažby.

Z Francie přímo na vaši zahradu

Abyste nemuseli pro bazén až do daleké Francie, můžete se obrátit na nás. Jsme betonové bazény Desjoyaux, které vám vyhotoví nabídku a projdou s vámi všechny možnosti, abyste se mohli spokojeně doslova ponořit do svého vysněného bazénu.

Pro více informací navštivte naše internetové stránky https://bazeny-desjoyaux.com/, volejte na číslo +420 733 182 263 nebo nás navštivte na jedné z našich poboček po celé České republice. Ta pravá letní zábava začíná u nás – zapuštěné bazény Desjoyaux.

O autorovi

angelo