Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zabodovala v soutěži krásy i té pěvecké. Karin Křížová je finalistkou České Miss 2019 a také dívka, která se dostala mezi 18 nejlepších v SuperStar. A nyní přiznala, že je po dlouhé době konečně zamilovaná.

"Mám přítele, ale je to zatím velmi čerstvé. Konečně jsem po SuperStar i Miss měla čas se soustředit na osobní život. Předtím jsem probíhala soutěžemi a nebyl čas se dívat kolem sebe. Ale konečně jsem zahnízdila," prozradila Super.cz s tím, že zatím s přítelem nebydlí ve společné domácnosti.

Za sebou ale už mají první dovolenou na Sicílii, která vztah prověřila. A dopadla bez hádek, zkrátka skvěle. Z dovolené také pochází velmi sexy fotografie, kde Karin pózuje v posteli úplně nahá. Autorem je právě její nový přítel. "Vznikla těsně předtím, než jsem se spálila. Tak tady je ještě to hezké opálení vidět," usmívala se Karin.

Ta kromě modelingu a zpěvu pracuje jako učitelka v mateřské školce, kam se v září také vrací. "Prázdniny si užívám naplno. Už se ale na dětičky moc těším," dodala na posledním pražském castingu České Miss, kde zasedla v porotě.

Reklama

Další články

Načítám