InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Po dvou prohrách s Příbramí písečtí Králové zdolali vysokoškoláky

PÍSEK - Ke třetímu přípravnému utkání si hokejisté Písku v pátek 21. srpna pozvali univerzitní celkem Black Dogs Budweis, s kterým chtěli rychle zapomenout na předchozí debakl 9:3 z předchozího zápasu v Příbrami, který následoval po úvodní prohře v prvním přípravném duelu se Středočechy na domácím ledě. V týmu vysokoškoláků se představili hned tři písečtí odchovanci. Už druhou sezonu v jejich dresu nastupuje Jakub Šuhaj. Nováčkové jsou Vladimír Hanus a Martin Koupal. Hanus kromě vysokoškolského studia získal na univerzitě i pracovní příležitost. Koupal zahájil s Pískem přípravu na novou sezonu, ale následně požádal klub o uvolnění do vysokoškolského týmu. V prvních dvou třetinách domácí vždy vedli o gól, ale hosté dokázali dvakrát vyrovnat. Ve třetí části už skórovali jenom Písečtí, a to hned dvakrát, a připsali si první výhru sezony.

IHC Králové Písek - Black Dogs Budweis 4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Branky: 17. Rod (Růžek, Sýbek), 21. Sýbek (Rod), 50. Krcho (Sýbek), 57. Sýbek (Bednařík, Rod) – 19. Novák, 30. Koupal
Rozhodčí: Poskočil – Mitáš, Vavruška
Písek: Hauser – Novák, Parýzek, Turek, Dudáček, Šafář, Růžek – Sýbek, Rod I., Novák, Matějka, Přibyl, Bednařík, Silný, Krcho, Rod II.
Budweis: Spáčil – Sitter, Grauer, Hanus, Kříž, D. Svoboda, Janoušek, Benda – Vochozka, Koupal, Bahula, Rolínek, Šuhaj, Prokop, Fučík, Šafář, Stephan, Novák, Kaiser, Dvořák

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace