COS představuje kampaň NEW PERSPECTIVES

COS-New Perspectives-campaign-Kaya Wilkins - foto Jack Davison
COS-New Perspectives-campaign-Kaya Wilkins - foto Jack Davison

Značka COS s potěšením představuje nejnovější kampaň New Perspectives, která prezentuje kolekci FW20. Fotografie nafotil slavný fotograf Jack Davison a stylingu se ujala Clare Richardson. V kampani se představují klíčové osobnosti z kreativního světa. Vizionářský stylista Ibrahim Kamara, modelky Lara Stone a Sora Choi, básnířka Greta Bellamacina a umělkyně Rhea Dillon, nebo tanečník baletu Isaac Hernández – kampaň představuje různorodý mix patnácti kreativních osobností zachycených v Davisonově ikonickém stylu. Všechny sjednocují silné hodnoty a myšlenky, které vyjadřují postoj značky COS, oslavující současnou kulturu a vizi lepší budoucnosti.

Kolekce COS pro podzim a zimu kombinuje inovativní postupy s tradičními technikami a tvoří novou interpretaci klasiky a nadčasového stylu, který nevychází z módy. Hlavní modely se objevují v kampani v tlumených neutrálních tónech béžové, smetanové a šedé, které tvoří základ kolekce na tuto sezónu, a kontrastují s elektrickou modří, žlutou a zelenou.

Společně s novou sezónou bude obnoveno i vydávání COS Magazinu v digitálním formátu, jehož první číslo bude zaměřeno na téma kampaně New Perspecitves pohledem zajímavých lidí na zajímavých místech.

 

Foto: Jack Davison

Foto: Jack Davison

Comments

comments

Vyhledat