Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (74): DĚSIVÁ SLOVA O SMRTI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (74): DĚSIVÁ SLOVA O SMRTI!

V poslední době Jaroslava Obermaierová oplakala několik svých blízkých.
V poslední době Jaroslava Obermaierová oplakala několik svých blízkých. (P. Machan, M. Pátek)

Pohřby skutečné se jí překrývají s těmi filmovými a televizními. Jaroslava Obermaierová (74), představitelka drbny Nyklové z Ulice, prožívá smutné období, které snad nemá konce. „Točíme pohřeb Světlany v Ulici. Je to sice jenom role, ale je mi z toho mizerně, člověk se do toho, aby to zahrál dobře, vcítí,“ postěžovala si Jarka.

Má představitelku Světlany Terezu Bebarovou (45), která po 15 letech končí v nekonečném seriálu, ráda. „Jsme za těch čtrnáct nebo možná už patnáct let opravdu jako rodina. Vašek Svoboda, který mi hraje syna, mě tuhle vezl z natáčení na chalupu, šli jsme spolu i na houby. Prostě ke mně ti lidé patří, mám i díky nim tu práci ráda,“ vysvětluje Obermaierová.

Jaroslava Obermaierová - Tablet od srdce:
Video se připravuje ...

Nedávno dotočila film Stáří není pro sraby s režisérem Tomášem Magnuskem (36), kde pro změnu umírá ona sama a udělá z kolegy Jiřího Krampola (82) vdovce. A do toho odcházejí na věčnost skuteční dávní známí a kolegové. „Zasáhla mě smrt Boženy Böhmové a v pátek měla pohřeb kolegyně Jindra Reháková ještě z Divadla E. F. Buriana. Samá úmrtí a samé pohřby,“ stýská si herečka. Oplakala o víkendu i smrt přítelkyně Ladislava Freje (78) Gábinky (†56). „Točili jsme s nimi v pořadu Aleše Cibulky takovou falešnou, ale veselou svatbu. Věřila jsem, že se dočkají té skutečné, je mi to moc líto,“ smutní herečka. Dva roky si už nemohla vyrazit k moři, kde dokáže vše hodit za hlavu a konečně vypnout. Loni kvůli noze, kterou si zranila, když na ni spadl strom, a letos ji zastavil koronavir.

Odešla další kolegyně
Herečka Jindra Reháková (†89) začínala v 60. letech v divadle v Táboře, od roku 1963 působila v Pardubicích a od roku 1977 byla v angažmá v pražském Divadle E. F. Buriana, kde v té době hrály samé hvězdy jako Slávka Budínová (†78), Josef Větrovec (†79), Blanka Bohdanová (90), Luděk Kopřiva (†80), Milena Dvorská (†71), Regina Rázlová (73), a právě Jarka Obermaierová. Reháková zemřela 13. srpna.

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.