Další škrty v Motoru, dva beci míří do Havířova. Jaký je režim v karanténě?

Foto: hcmotor.cz

Motor po konci ve skupině Generali Česká Cupu sáhl k dalšímu zúžení svého kádru. Ten opouští dva zadáci – Ondřej Kachyňa a Ivan Lytvynov. Jihočeši o tom informovali na svém webu.

Českobudějovičtí trenéři Václav Prospal s Alešem Totterem v týdnu provedli řez kádrem – ještě před čtvrtečním utkáním v Plzni opustili tým Václav Svach, Matouš Hrubec, Jakub Čížek a Matěj Toman. V pátek zamířil na střídavé starty do Vsetína gólman Jan Strmeň.

Do Chance ligy teď míří další dva hráči – dvacetiletý bek Ivan Lytvynov i zadák Ondřej Kachyňa, jenž je o dva roky starší, budou hrát za partnerský Havířov. „Kluci s námi už netrénují. Jakmile to bude možné a výsledky jejich testů budou negativní, okamžitě tam zamíří,“ potvrzuje na klubovém webu Aleš Totter.

Foto: Martin Kurfiřt

Aktuálně tak mají Jihočeši na své soupisce dva gólmany, osm obránců a patnáct útočníků. I když Conor Allen stále zůstává v zámoří. „Jde v podstatě o finální podobu kádru, i když je možné, že před startem soutěží dojde k uvolnění jednoho útočníka,“ naznačuje Prospalův asistent.

Motor se nyní připravuje za přísných podmínek, protože vzhledem k dalšímu případu nemoci COVID-19 v týmu, se Českobudějovičtí opět ocitli v karanténě. „Všichni pendlujeme jen mezi zimákem a domovy. Pravidelně měříme teploty a snažíme se být co nejvíce obezřetní. Hráči jdou v pondělí na testy, poté se uvidí, co bude dál. Trénink to ale zatím nenarušuje,“ uzavírá Aleš Totter.

Aktuální kádr Motoru

Brankáři:
Marek Čiliak, Jiří Patera.

Obránci:
Conor Allen, Niklas Pavel, Karel Plášil, Pavel Pýcha, Ondřej Slováček, Jakub Suchánek, Václav Svach, René Vydarený.

Útočníci:
Martin Beránek, Zdeněk Doležal, David Gilbert, Miroslav Holec, Vít Christov, Miroslav Indrák, Vít Jonák, Václav Karabáček, Albert Michnáč, Martin Novák, Radek Prokeš, Roman Přikryl, Adam Raška, Matouš Venkrbec, Daniel Voženílek. 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz