Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Videokázání otce Romana Vlka (nejen) pro děti - 21. neděle v mezidobí

Datum publikace22. 8. 2020, 16.45
TiskTisk

Přínášíme vám nový díl pravidelného videokázání otce Romana Vlka nejen pro děti. Nejnovější 23. díl má název „Je to v tobě“.

Evangelium (Mt 16,13-20)

Když Ježíš přišel do kraje u Césareje Filipovy, zeptal se svých učedníků: „Za koho lidé pokládají Syna člověka?“ Odpověděli: „Jedni za Jana Křtitele, druzí za Eliáše, jiní za Jeremiáše nebo za jednoho z proroků.“ Řekl jim: „A za koho mě pokládáte vy?“ Šimon Petr odpověděl: „Ty jsi Mesiáš, Syn živého Boha!“ Ježíš mu na to řekl: „Blahoslavený jsi, Šimone, synu Jonášův, protože to ti nezjevilo tělo a krev, ale můj nebeský Otec. A já ti říkám: Ty jsi Petr – Skála – a na té skále zbuduji svou církev a pekelné mocnosti ji nepřemohou. Tobě dám klíče od nebeského království; co svážeš na zemi, bude svázáno na nebi, a co rozvážeš na zemi, bude rozvázáno na nebi.“ Potom důtklivě přikázal učedníkům, aby nikomu neříkali, že je Mesiáš.

SLEDUJTE VLČÍ DOUPĚ TAKÉ NA:
INSTAGRAM: https://1url.cz/@Vlci_doupe
FACEBOOK: https://1url.cz/@Vlci.doupe
MOBILNÍ APLIKACE: https://1url.cz/@app.vlcidoupe

Dílo Vlčí doupě je možné finančně podpořit darem na č. ú.: 2089164018/3030

Autor článku: Tereza Myslilová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou