Příprava mládeže je minulostí! Jak si týmy vedly?

Foto: Ronald Hansel, Juniorský hokej

Všichni účastníci mládežnických soutěží uzavřeli přípravnou fázi na novou sezonu. Tu jim výrazně zkomplikoval koronavirus, vlivem zdravotní situace se neodehrála spousta zápasů. Podívejte se na výsledky všech týmů z elitních lig.

Úterý 16. září
Úplně poslední přípravný duel před začátkem soutěží svedli junioři Poruby. Proti A-týmu Studénky z krajské ligy se prosadili pouze jednou a prohráli 1:3.

Sobota 12. září
Zato Oceláři v uplynulých týdnech jasně ukázali, že by měli patřit do úplné špičky své východní skupiny. V generálce je domácí Poruba sice držela na uzdě, ale jeden gól jí stačit nemohl. Ochman, Šutý, Cedzo a Hlávka podepsali vítězství favorita 4:1.

Dorostenci Karlových Varů za sebou nemají výsledkově úspěšnou přípravu, nicméně i její tečku výrazně poznamenala mladičká sestava v duelu proti Kladnu. Rytíři za stavu 3:3 v závěru na ledě převládali a dvěma rozdílovými góly vykročili za úspěchem.

KVA - KLA (DOR), Karlovy Vary 12.9.2020 Foto: Ronald Hansel

Zveřejnil(a) Juniorský hokej dne Úterý 15. září 2020

Pátek 11. září
Cenný skalp pro sebevědomí před startem Extraligy juniorů získala Poruba, a byl vůbec jejím prvním v přípravě. Po rozšíření kádru porazila Šumperk 3:1, když první dva góly vstřelili na startu druhé třetiny Debnár s Chovancem a po Havlově snížení rozhodl v závěru Pachula. Oba soupeři se naostro utkají už příští neděli.

Úplně jiný obrázek oproti startu přípravy nabídly dvě bitvy dorostenců Tábora a Hvězdy. Zatímco na turnaji v Přerově viditelně převládali po herní i výsledkové stránce Pražané, před začátkem soutěže ukázali lepší formu Jihočeši: vyhráli 5:2 a 8:4.

Čtvrtek 10. září
Z pohledu skóre mnohem vyrovnanější byla večerní bitva stejných soupeřů v juniorské kategorii. Zubři sice střelecky dominovali 44:20, ale Technice nedokázali utéct. Po velkém boji zvítězili těsně 3:2 zásluhou dvoubrankového Vladimíra Brázdy, za Brňany zase oba góly vstřelila slovenská posila z Olomouce Lukáš Lajoš.

Přerovský dorost ukázal v závěrečném přípravném týdnu jednoznačnou převahu nad brněnskou Technikou. Že vítězství 7:2 z ledu soupeře nebylo náhodné, potvrdil naprosto totožným výsledkem na vlastní půdě.

Podobně i dorostenci Dukly se museli oklepat z koronaviru a v generálce svedli vyrovnanou bitvu s Kometou. Za stavu 4:4 dospěla až do nájezdů, které rozhodl brněnský útočník Adam Boltvan. Po dvou gólech v základní hrací době tak završil hattrick.

Sérii čtyř porážek měli v zádech také dorostenci Olomouce, ti toho však dříve odehráli mnohem víc. Teď ovládli moravské derby v Šumperku, a to těsným výsledkem 4:3. Mladí Draci nastoupili do zápasu téměř po měsíci, ani jim se totiž bohužel nevyhla karanténa.

Nelichotivou bilanci z přípravy konečně vylepšili dorostenci Mladé Boleslavi. Všechny čtyři domácí utkání prohráli, ale jakmile poprvé vyrazili ven, byl z toho první úspěch. A výrazný: Bruslaři se pomstili pražské Slavii, v Edenu zvítězili 5:1. Za domácí se prosadil pouze nováček Lukáš Strnad, jenž hrál loni za Kobru a přípravu dosud trávil právě v Boleslavi!

Středa 9. září
Teprve třetí duel v přípravě odehráli junioři Poruby, podruhé proti rozehranému Vsetínu. A podruhé Ostravané prohráli o dvě branky. Pracně budovaný náskok Valachů 2:0 přitom díky kratičké pasáži kolem druhé přestávky vymazali, jenže favorit pak znovu zabral a závěr ovládl. Vrána využil jednu z pouhých tří přesilovek v utkání a Svoboda potvrdil výsledek svým druhým gólem večera.

Pondělí 7. září
Dorostenci Přerova už měli na kontě dvě vítězství o šest gólů, teď přidali další povedený výsledek. Byť se musí vzít v úvahu, že domácí Technika šla do zápasu ještě v únavě po víkendovém turnaji proti elitním soupeřům ve Zlíně. Zubři vyhráli 7:2 a odvetu hostí ve čtvrtek na svém ledě.

Neděle 6. září
Bez zaváhání kráčí přípravou písečtí junioři. Ve čtvrtek zvítězili 4:2 na ledě Vimperku z krajské ligy mužů, potom dominovali v Táboře. Místní vrstevníky přestříleli vysoko 7:1 i zásluhou hattricku Matěje Novotného, domácí odveta a současně generálka na druhou nejvyšší soutěž je čeká další neděli.

Poslední turnaj léta vyvrcholil ve Zlíně. Nejvyšší ambice tam potvrdili dorostenci Vítkovic, kteří zvítězili bez ztráty bodu a se skóre 18:5. Za nimi se srovnali Hradec Králové, domácí Berani, Havířov a Technika Brno.

Pátek 4. září
Juniorka Havlíčkova Brodu se měla původně utkat s Technikou, místo ní ale nakonec do Kotliny dorazila Soběslav, a to ještě v úzké sestavě. I proto domácí potvrdili kvalitu týmu z vyšší soutěže: Hned v první třetině bezhlavé přestřelky dali pět gólů a nakonec vyhráli 11:5. Marián Havel stihl už do 13. minuty hattrick.

Nerozhodnou bilanci tří výher a tří porážek překlopili junioři Vsetína na pozitivní stranu. Nad Porubou vedli od šesté minuty, v každé třetině dali po gólu a díky Macíkovi, Jurkovi a Pernickému zvítězili 3:1.

FOTO: Helena Hegeďová

Zveřejnil(a) VHK ROBE Vsetín - mládež dne Středa 9. září 2020

Čtvrtek 3. září
Pro juniory Přerova bude tři týdny starý kolaps, při němž ztratili vedení 4:1 nad Šumperkem v posledních třech minutách během vlastní přesilovky, určitě velkým mementem do celé sezony. V odvetě ho odčinili dostatečně: Na ledě Mladých Draků vyhráli 4:0, když všechny branky vstřelili do 14. minuty! Dvě z nich obstaral David Dobša.

Středa 2. září
To Vítkovice zatím prokazují ofenzivní choutky: V desátém duelu přípravy slavily poosmé a nasázely už 54 branek. Nástupci prvního týmu loňské extraligy vyhráli přestřelku na Kometě poměrem 7:4.

Dorostenci Mladé Boleslavi po pozdním startu přípravy stále marně vyhlíží první vítězství. Tentokrát dokonce nedali ani gól – vynuloval je gólman Slavie Tomáš Volevecký! Druhým hrdinou sešívaných byl Marek Vlasák, jenž se při vítězství 4:0 blýskl hattrickem.

Úterý 1. září
Zápasy proti Šumperku museli oželet jak dorostenci Komety, tak Přerova. Domluvili se proto na vzájemném utkání, a to na jihu Moravy vyhráli domácí. Výsledek 3:1 zařídili svými brankami Boltvan, Nekvapil a také Ondřej Kos – útočník ročníku 2006 a mladší bratr reprezentanta Jakuba slavil svou první trefu za dorost.

Junioři Písku podruhé za poslední týden porazili Kobru. Na domácí půdě si vedli suverénněji než předtím v Praze, v každé třetině dali po dvou gólech a sami inkasovali až v poslední části. Po čtyřech duelech přípravy jsou tak Králové stále stoprocentní.

Pondělí 31. srpna
Hradec Králové měl na dosah naprosto bezchybnou přípravnou bilanci. Po jedenácti výhrách ale dvanáctý korálek nepřidal, jeho famózní jízdu zastavili Bílí Tygři. Nejen díky dvěma brankám Jana Křepelky i Benneta Rossmyho vyhráli pod Ještědem 7:3, finální rozdíl určili z velké části také gólmani – Daniel Král ty hradecké přechytal luxusním výkonem!

Zveřejnil(a) Mountfield HK - mládež dne Úterý 1. září 2020

S koncem srpna se odehrály dvě úplně poslední generálky účastníků Juniorské ligy akademií. Čtvrteční porážku vrátili Litvínovu kladenští Rytíři, kteří doma slavili v prodloužení – o vítězný gól na 5:4 se postaral Adam Sojka.

Dramatické severočeské derby jako by ani nesvedlo soupeře z různých juniorských úrovní. Litoměřice totiž doma zvládly proti Ústí stáhnout i dvoubrankové manko. Favorizovaný Slovan ale nakonec přece jen přestřelku ovládl, za stavu 5:5 rozhodl prodloužení svým druhým gólem Jan Tůma.

Pátek 28. srpna
Moravskoslezský boj se rozhořel v Havířově, kam dorazily obě kategorie Poruby. Ta mladší si došla pro překvapivě snadné vítězství 5:1, když se dvakrát trefili Hradil i Vehovský. Junioři AZetu pak už v roli favorita nezaváhali a zvítězili 4:0.

Derby Liberec vs. Mladá Boleslav se odehrálo také pod Ještědem, tentokrát v podání juniorů. Starší tým Bruslařů pomstil své mladší kolegy, díky dvěma brankám ve třetí třetině vyhrál 3:2. Velmi kvalitním výkonem jim v brance Tygrů čelil teprve 15letý debutant Štěpán Vopravil.

Chrudim se v odvetě proti juniorce Havlíčkova Brodu revanšovala za týden starý výsledek z Vysočiny. Na domácím ledě vyhrála dokonce bez inkasované branky 4:0.

Nováčka Extraligy juniorů, brněnskou Techniku, prověřil Prostějov z nižší soutěže. Zatímco Šumperk na něj dvakrát vyzrál, Technika nikoli a padla výsledkem 3:5.

Sparta i Kobra letos putují z extraligové skupiny Západ do té střední. Jejich přípravný duel skončil podle očekávání výhrou sparťanů, ti vstřelili sedm z celkových jedenácti branek.

Zveřejnil(a) Juniorský hokej dne Pátek 28. srpna 2020

Prozatím bez úspěchu zůstávají v přípravě dorostenci Mladé Boleslavi, byť po opožděném startu a třech duelech proti silným sokům to samo o sobě nemusí do sezony nic znamenat. Rivalové z Liberce na jejich ledě zvítězili 7:3, a to především díky čtyřem gólům Filipa Kříže!

Zveřejnil(a) Juniorský hokej dne Sobota 29. srpna 2020

Juniorka Přerova si domluvila zajímavého soupeře, seniorský tým Kroměříže z krajské ligy. Ten sice otočil skóre a na začátku třetí třetiny vedl 2:1, pak ale to samé předvedli i Zubři. Během jedenácti minut vstřelili tři góly a vyhráli 4:2.

Stejní soupeři se střetli i v dorostenecké kategorii, a také zde byli úspěšnější Západočeši. Dvoubrankoví Denis Řehoř a Ondřej Pešek podepsali triumf 5:2, Piráti se do skóre zapsali také až při výrazné ztrátě.

Chomutovští junioři po devítigólovém ranci na Slavii výrazně zabrali. Přitom i bitva v Plzni se pro ně zpočátku vyvíjela zle, do druhé třetiny šli s mankem 0:3, to ale zvládli stáhnout. Nikoli však vymazat – indiánům pojistil výhru 4:2 Vojtěch Šuhaj, předtím se za ně dvakrát trefil Tomáš Hollar.

Sympatický dojem zatím v přípravě nechávají dorostenci Olomouce. Tentokrát se téměř do konce prali o úspěch na ledě favorita z Hradce Králové, až dvěma brankami v 53. a 54. minutě domácí definitivně rozhodli o svém vítězství 5:2.

Takhle se rodilo vítězství hradeckých dorostenců nad Olomoucí ? Foto: Martin Voltr

Zveřejnil(a) Mountfield HK - mládež dne Pátek 28. srpna 2020

Čtvrtek 27. srpna
Hodně ofenzivní tvář zatím prokazují dorostenci Třince, už počtvrté v přípravě dali sedm nebo víc branek. Po vzájemném střetnutí na Ostrava Hockey Cupu znovu potkali Vsetín a znovu mu nenechali šanci, na Valašsku vyhráli 8:3. Hattrick měl na svědomí Filip Tomiczek.

Zveřejnil(a) VHK ROBE Vsetín - mládež dne Pátek 28. srpna 2020

Dvojzápas obou akademických kategorií čekal mládežníky Litvínova a kladenských Rytířů, každý stadion ale hostil jednu bitvu. A z obou vyšli úspěšně domácí. Kladenští dorostenci v přestřelce zdolali ty severočeské 7:6, ale za Litvínov následně vrátili úder junioři, jež vyhráli také těsně 4:3.

Zveřejnil(a) Juniorský hokej dne Čtvrtek 27. srpna 2020

Junioři Písku prožili dva povedené dny. Nejprve nasázeli 11 gólů A-týmu Milevska z krajské ligy mužů, k čemuž hattrickem pomohl Matěj Novotný, a vzápětí v duelu dvou účastníků Extraligy juniorů přetlačili Kobru na jejím ledě 4:3 v prodloužení.

Vysoké porážky od Hradce střídala juniorka Slavie s cennými skalpy jiných silných rivalů. Výsledkem proti Chomutovu ale šokovala – vyhrála 9:1! Sešívaným nejlépe vyšla šestigólová druhá třetina, prosadilo se osm střelců, pouze Filip Štrombach dvakrát.

Páté vítězství v řadě zapsali junioři Karlových Varů. A o to sladší, že v derby proti Plzni! Energie pracně budovala náskok 3:0, který indiáni stáhli dvěma góly v 55. minutě, ale vyrovnat už nedokázali. Zápas nabídl taky spoustu šarvátek, rozhodčí Zubzanda poslal s většími tresty do sprch Cestra, Bendu, Kvasničku i Soukupa a celkem rozdal 134 trestných minut.

„Mohl to být pěkný hokej, bohužel rozhodčí zápas na obě strany vůbec nezvládl a byla z toho akorát bramboračka. Spousta vyloučených, spousta neodpískaných faulů, spousta zbytečných emocí jak hráčů, tak trenérů,“ řekl pro plzeňský web trenér Petr Vojan.

Zveřejnil(a) Karlovarský mládežnický hokej dne Pátek 28. srpna 2020

Nejstarší mládežníci Ocelářů vrátili dva dny starou porážku Kometě. Ve Slezsku byla k vidění velká přestřelka, v níž domácí otočili skóre a hosté pak museli dotahovat. Za stavu 4:4 vstřelil vítěznou branku Jonáš Jobánek, po následné pojistce Kašpárka vyhrál Třinec 6:4.

Suverénně si zatím proti svým loňským soupeřům vedou postoupivší junioři Havířova. Tentokrát nedali nárok Vsetínu. Ač jako první prohrávali, na přelomu první a druhé třetiny nasázeli pět gólů za osm minut a nakonec vyhráli 6:1. Dvakrát se prosadil Jan Vašenka.

Špatná zpráva přišla z Českých Budějovic. Kvůli koronavirové situaci byl totiž téměř na poslední chvíli zrušen turnaj O pohár primátora, který se měl konat v pátek a sobotu za účasti Motoru, Havlíčkova Brodu, Rytířů Kladno, Třemošné a Vsetína.

Domácí tým místo toho odehraje pouze přátelská utkání. V modelovém zápase se proti sobě nejprve postaví extraligové A-mužstvo a ligové B-mužstvo Budějovic, v pátek pak k jihočeskému derby přijede Tábor.

Středa 26. srpna
Počtvrté v řadě vítězně, podruhé v řadě 6:1 na venkovním kluzišti. Mladí Draci absolvují sérii přípravných duelů proti týmům z Ligy juniorů a zatím jsou úspěšní. V Prostějově nasázeli čtyři branky už za první třetinu a zápas dovedli do klidného finiše.

Junioři v Prostějově nezaváhali ? SK Prostějov 1913 x HK MD Šumperk 1:6 (1:4, 0:2, 0:0) ??? https://enny81.rajce.idnes.cz/200826_hokej_PV_jun_Prostejov_Sumperk_1_6_0_1_a_2_1/1456371641

Zveřejnil(a) HK Mladí Draci Šumperk dne Středa 26. srpna 2020

Starší tým Bruslařů se pak pomstil a v desetigólové přestřelce uspěl poměrem 6:4. Sparťanští junioři tak prohráli posedmé z posledních osmi duelů.

Celé odpoledne ve ŠKOENERGO Aréně patřilo dvojboji akademiků Mladé Boleslavi a pražské Sparty. Úvodní část dopadla lépe pro hostující dorostence, kteří vyhráli 2:1.

Severočeské derby nabídlo jednoznačou partii pro účastníka Extraligy juniorů. Ústí nad Labem porazilo Litoměřice 8:3, a to i díky hattricku Adama Janouška. Potřeboval na něj pouhých 22 minut.

Junioři Pardubic doma podruhé v řadě prohráli výsledkem 2:3. Zápas s Libercem sice orámoval svými trefami Petr Antoníček, ale mezitím se třikrát prosadili Bílí Tygři. Vítezný gól vstřelil David Putz, předtím se prosadil i obránce Jan Hampl, který má namířeno do QMJHL.

Úterý 25. srpna
Rozdíl jedné soutěže se jasně projevil v dorostenecké bitvě Písku s Táborem. Králové ve své generálce na nejnižší ligu drželi krok dvě třetiny, v té třetí už odpadli a Táborští vyhráli vysoko 10:3.

Malé podkrušnohorské derby sehráli dorostenci Litvínova a Karlových Varů. Těsné vítězství 2:1 zůstalo domácím chemikům.

Zajímavé měření sil čekalo na juniory Českých Budějovic, vyzvali totiž Black Dogs Budweis – účastníka univerzitní ligy. Remízový stav 2:2 rozsekl v prodloužení pro Motor obránce Tomáš Hubata. Ten přitom loni odehrál 16 zápasů právě i za vysokoškolský tým.

Pod Ještědem byla k vidění atraktivní přestřelka. Liberecký dorost nad Chomutovem vedl ve 25. minutě už 4:1, ale Piráti se nevzdali a stíhací jízdu dokonali na startu třetí třetiny. Bylo jim to ale málo platné, protože Janata s Hrabčákem rozhodli v posledních čtyřech minutách o tygřím vítězství 6:4.

Dorostenci indiánů ani na druhý pokus neuhájili domácí kluziště. Proti kladenským Rytířům po celé utkání pouze dotahovali, za stavu 2:2 dostali na přelomu druhé a třetí části tři góly, a pak už zvládli jen snížit na finálních 4:5. Plzeňský Jaroslav Kreuzman zapsal i napotřetí v přípravě dvě branky.

V brněnských Lužánkách došlo na pomyslné předání žezla, domácí Technika totiž hostila Litomyšl, od níž před sezonou získala licenci na Extraligu juniorů. Po dvou porážkách poprvé vybojovala vítězství, a to v jasném poměru 7:3.

Juniorka Havlíčkova Brodu podruhé v přípravě změřila síly s Táborem. A účastníkovi nejnižší soutěže opět podlehla, tentokrát 3:4.

Když slávisté vyrazili do Hradce Králové, dostali desítku. V domácí odvetě si vedli o něco lépe, ale markantní ztrátu na soupeře nevymazali. Junioři Mountfieldu podruhé za sebou udrželi čisté konto, vyhráli 5:0 a na kontě mají jedenáctý zářez v řadě!

První ze dvou bitev v týdnu spolu svedli junioři Komety a Ocelářů. Na domácí půdě se z těsné výhry 3:2 radovali Brňané, za hosty se dvakrát prosadil Nico Geidl.

Neděle 23. srpna
Juniorka Plzně kvůli opožděnému startu nahustila do úvodního zápasového týdne rovnou čtyři duely. Zakončila ho soubojem s A-mužstvem druholigových Klatov, tedy partnerským klubem indiánů. A opět se radovali svěřenci trenéra Petra Vojana. Klatovy sice ztrátu 0:1 otočily, ale to samé se pak povedlo soupeři, jehož vítězství 4:2 podpořil dvěma trefami Daniel Kuchárik.

„Zajímavá konfrontace juniorského a dospělého hokeje, která nám zase ukázala jiné nedostatky v naší hře, které s ostatními juniorskými týmy nejsou úplně vidět. Oba týmy však nebyly úplně kompletní, nechceme tudíž výhru vůbec nijak přeceňovat,“ hodnotil po stoprocentním týdnu Vojan pro klubový web.

Pátek 21. srpna
Souboj jihlavských juniorů v Olomouci nerozhodlo šedesát minut. Mora byla dvakrát napřed, hosté dvakrát srovnali. Díky vítězné trefě Davida Roseckého v prodloužení to byli Hanáci, kdo odčinil předešlou porážku.

Další západočeská bitva dorostenců Třemošné a Karlových Varů se nesla v duchu, který by byl v ostré sezoně očekávaný. Energie totiž na půdě soupeře vyhrála jednoznačně 7:2.

Dorostenci Mladé Boleslavi si na velmi opožděný start pozvali další ambiciózní tým z Plzně a na domácím ledě mu nestačili. Dvoubrankoví Nicolas Schindler a Jaroslav Kreuzman řídili v prvních dvou třetinách indiánskou jízdu a skóre 6:1 se pak už nezměnilo.

Jeden z nemnoha mezistátních duelů v letošní přípravě odehráli liberečtí junioři na ledě Eisbären Berlín. Z jejich řad se ovšem prosadil pouze Filip Kovář a padli 1:3. „Byla to už známá písnička... Po celý celý zápas jsme měli optický nápor, ale tlak do branky a práce ve špinavých prostorech byly velmi špatné,“ zmínil trenér Milan Plodek pro klubové stránky.

Utkání nedalekých rivalů z Extraligy juniorů nabídlo v Kotlině poměrně jasnou záležitost pro domácí. Havlíčkův Brod si s Chrudimí poradil 7:3.

Obrovské drama bylo k vidění v Karlových Varech. Junioři Rytířů ve svém prvním zápase vedli 3:0 a ještě čtvrt hodiny před koncem 4:2, a stejně jim to nestačilo. Velkým hrdinou Energie se stal slovenský forvard Ľubomír Kupčo – výsledek sám otočil čistým hattrickem!

Také v souboji dvou juniorských týmů na východě se schylovalo k dělbě pomyslných bodů. Havířov totiž s favorizovanými Vítkovicemi od prvních minut držel skóre 1:1. Až přesilovková branka Vojtěcha Lednického z 51. minuty naklonila duel na stranu Ridery, jež pak pojistila výhru trefou do prázdné.

Úvodní zápasový týden zastihl plzeňské juniory ve velmi dobré kondici. Mladá Boleslav prožila na jejich ledě premiéru a za stavu 2:2 vše nasvědčovalo prodloužení. To ale v čase 59:43 odmítl domácí Josef Dáňa, tedy jeden z loňských dorostenců bojujících o místo.

Čtvrtek 20. srpna
Dvojici bitev v rychlém sledu odehráli junioři Dukly, nicméně ani jednu nevyhráli. Proti Kometě za to mohl pouze kolaps po první přestávce – Brňané v rozmezí osmi minut nasázeli pět gólů! Jihlava s dvoubrankovým Markem Melenovským pak už jen korigovala na výsledných 3:5.

Podobně také zlínská juniorka oplatila úvodní porážku Třinci, na Moravě se ale pomyslné body dělily. Skóre 3:3 rozsekli Berani vítěznou trefou v prodloužení.

Až ve druhé polovině duelu juniorů Karlových Varů a Sparty začaly padat branky. Za domácí Energii se v rozmezí deseti minut trefili mladíci Sapoušek a Kupčo i matador Novotný, sparťané pak už pouze korigovali zásluhou Kulhánka. Odveta tak nabídla přesně opačný výsledek než první duel.

Remíza se zrodila v duelu dorostenců Slavie a Pardubic. Pražané dvakrát vedli, v obou případech ale Dynamo srovnalo. A o vítězi nerozhodly ani samostatné nájezdy, v nichž se každý tým prosadil jednou.

Pořádně dramatickou 11gólovou přestřelku svedli v odvetě hradečtí a liberečtí dorostenci. Bílí Tygři brzy vedli 2:0 a ještě 13 minut před koncem 5:3, přesto tentokrát slavil domácí Mountfield. V 58. minutě rozhodl Matěj Giesl.

Juniorka Plzně se ve svém prvním zápasovém týdnu utkala podruhé s Českými Budějovicemi a podruhé vyhrála, tentokrát jasným rozdílem. Výsledek 6:2 se ale zrodil až v poslední třetině, kdy indiáni nastříleli čtyři góly z celkových šesti. Dominik Soukup znovu mířil přesně dvakrát, na druhé straně se to samé povedlo Jakubu Čížkovi.

Jubilejní desáté vítězství z deseti zápasů zapsali junioři Hradce Králové! A podruhé s nulou, dokonce venkovní. Jakub Tichý s Tomášem Sajdlem neinkasovali ani gól na ledě Olomouce, pětice jejich spoluhráčů se postarala o pět gólů a Mountfield pokračuje ve své spanilé jízdě.

Středa 19. srpna
Zatím bez porážky pokračují junioři Šumperka. Na ledě účastníka nejnižší soutěže, Opavy, od začátku dominovali a výsledek 6:1 tomu plně odpovídal.

Trochu netradičního soka vyzvala juniorka Chomutova. S novým účastníkem univerzitní ligy HC North Wings Ústí nad Labem sice dlouho prohrávala, ale díky smršti ve třetí třetině i dvěma úderům Černého zvítězila 5:2.

Sparťanští junioři se do Pardubic vrátili znovu po třech dnech a znovu stáli na neúspěšné straně. Ve vyrovnaném duelu pouze jednou srovnali a jednou snížili, Dynamo vyhrálo po brankách Kaštánka, Štetky, Šíra a Rohlíka 4:2.

Chomutov přivítal na svém ledě druhý den za sebou dorosteneckého soupeře z hlavního města, a opět z toho bylo vítězství. Hvězda sice úchvatnou smrští tří branek v rozmezí 29. a 30. minuty otočila skóre z 2:0 na 2:3, jenže druhý obrat pak vystřihli Piráti. Daniel Badinka podpořil triumf 5:3 dvěma góly.

Jasný průběh měla bitva dorostenců Komety a Olomouce. Když se v období kolem první přestávky dvakrát prosadil Adam Horký, Brňané vedli už 3:0 a skóre pak navýšili ještě o dvě branky. Čisté konto si podělili gólmani Schnattinger s Kavanem.

Úterý 18. srpna
Dorost pražské Hvězdy pokračuje v solidních výsledcích. Tentokrát zdolal Ústí nad Labem bez potíží 6:1, polovinu jeho brankové produkce obstaral Adam Pírs. Nicméně se sluší říct, že skutečně elitní extraligová mužstva ještě Hvězdu neprověřila.

Hůř už být nemůže. To asi tušili dorostenci Sparty po debaklu 1:11 s Libercem. Na Kladně si vedli o poznání lépe, domácí Rytíře porazili v tvrdé bitvě těsně 4:3.

Předešlá prohra na Kobře byla pro dorostence Chomutova vůbec prvním zaváháním v přípravě, odvetu už zvládli s grácií. Ve druhé třetině odvrátili nápor soupeře, který se za stavu 0:3 vrátil do zápasu, a čtyřmi brankami odskočili až k závěrečnému vítězství 8:3. Dvě z nich vstřelil Dominik Mišovic.

Úvodní porážku odčinila juniorka Havlíčkova Brodu proti dalšímu soupeři z nejnižší soutěže. Dvoubrankové vedení sice na ledě brněnských Warriors ztratila, ale když mířili přesně Ondřej Kalenský a Marián Havel, domácí se už na aktivnějšího soupeře nedotáhli.

Po necelém týdnu se znovu utkali junioři Komety a Vítkovic. Výsledek prvního duelu bohužel kluby neoznámily, nyní se na jihu Moravy radovali hosté. Ti dali všechny branky při vítězství 4:2 za první dvě třetiny, prosadil se mimo jiné i navrátilec z Kanady Ivan Ivan, jehož gól byl rozdílovým.

Vytouženého startu přípravy se dočkali v Plzni. Místní dorostenci vedli nad Hradcem Králové už po minutě a v půlce duelu 2:0, přesto utání ztratili. Mountfield využil všechny tři přesilové hry a díky pěti střelcům vyhrál 5:3, indiánům stoprocentní bilance zásluhou Jaroslava Kreuzmana (2+0) nepomohla.

Sešívaní dorostenci si vedli o mnoho lépe, byť tedy ne proti soupeři takového kalibru. Po dvou porážkách zapsali naopak druhé vítězství v řadě, když přetlačili Třemošnou 3:2. Rozdílový gól vstřelil těsně před druhou přestávkou Adam Krásný, za Meteor se dvakrát prosadil Samuel Stejskal.

Kdo zastaví hradecké juniory? Po návratu z Varů dál pokračují v přípravné krasojízdě, vyhráli i své deváté utkání! Slávistům nedali sebemenší nárok, z ledu je vyprovodili výsledkem 10:1. Lukáš Pajer i Kryštof Lang zaznamenali po dvou trefách. Celkové skóre 48:14 budí velký respekt...

Pondělí 17. srpna
Nucená karanténa pustila plzeňské juniory do hry až po polovině srpna. Rozehranější Motor vedl od půlky duelu zásluhou Jakuba Čížka, indiánům však stačilo krátké rozmezí 46. a 49. minuty, aby duel otočili a získali výhru. Postaral se o to Dominik Soukup.

Neděle 16. srpna
V době konání juniorského turnaje dorazil do Karlových Varů také dorost z Kolína nad Rýnem. Domácí s ním svedli dvojici bitev s poloviční úspěšností. V té první předvedli úchvatný nástup, ve třetí minutě vedli už 3:0! Stejný byl i finální rozdíl 5:2.

Němci se ale druhý den pomstili. Tentokrát to byli oni, kdo za prvních sedm minut vstřelil dva góly, a přestože Energie srovnala, Kolín následně zavelel za těsným vítězstvím 4:3. Za Energii se o víkendu prosadilo sedm různých střelců, pouze Kočí dvakrát.

Co se týče turnajů, ty patřily téměř stoprocentně domácím týmům – jedinou výjimkou byl ten v Karlových Varech, kde triumf obhájili junioři Hradce Králové. Jinak mezi juniory slavily na vlastním ledě Pardubice, Přerov i Šumperk, mezi dorostenci pak hokejisté Rytířů Kladno a na Memoriálu Jaroslava Pitnera žlutý celek Jihlavy.

Sobota 15. srpna
Namísto jednodenního turnaje se dorostenci Liberce utkali pouze s Hradcem Králové. Tentokrát měli mnohem těžší práci než proti nerozehrané Spartě, z vyrovnané bitvy i tak brali vítězství 4:3. Rozhodli třemi góly na přelomu druhé a třetí třetiny, ten vítězný dal Jaromír Pérez, a Mountfield pak marně stahoval manko.

Pátek 14. srpna
Při absenci Nitry musely Vítkovice odložit turnaj Ostrava Hockey Cup, místo toho na jejich led přijely postupně Kometa s Jihlavou. Výsledek prvního utkání není k dispozici, druhé skončilo až v prodloužení – Dukla dvakrát dotáhla vedení soupeře a Matěj Kravec v 64. minutě dokonal obrat.

Brněnský dorost začal po karanténě na zimním stadionu v Blansku proti Třinci, který odehrál po President Cupu první samostatný zápas. „Domácí“ Kometa vyhrála těsně 4:3, Ocelářům nestačily dvě trefy Vojtěcha Jánoše.

Dorostenci Zlína ani napodruhé v přípravě neuspěli, tentokrát podlehli Olomouci kvůli nepovedené prostřední třetině 3:6. Dvakrát se trefili domácí Jeřábek a Beran Čech.

Velmi zajímavé měření sil podstoupili junioři Havířova, kteří narazili na A-tým Opavy. Seniorskému mužstvu však nedali ani gól a odešli poraženi.

Stejným výsledkem – 2:0 – skončil i čistě dorostenecký souboj, ve kterém šumperská dvojice Ondráček–Valenta vynulovala Vsetín. Draci se tak proti Valachům radovali i podruhé.

Čtvrtek 13. srpna
Nerozehranost měla podle všeho zásadní podíl i na úvodním představení juniorů Chomutova. Než se proti Motoru stačili rozkoukat, prohrávali v 10. minutě už o čtyři góly a z pohledu výsledku bylo po zápase. Budějovičtí inkasovali až v poslední třetině, vítězstvím 8:3 v první části severočeského tripu naznačili svůj potenciál. Dvakrát skórovali Karbulka i Janoch.

S hodně nelichotivými výsledky odešli dorostenci Sparty a Zlína, kteří toho zatím nestihli moc natrénovat. Zejména pak sparťané. Od Liberce doma schytali debakl 1:11! Obhájci titulu tak zapsali premiérovou výhru.

Berani nastoupili vůbec k prvnímu duelu a také to bylo znát. Ač v Přerově bleskově vedli, zbytek duelu jasně ovládli domácí. Ve druhé i třetí třetině vstřelili po třech gólech a slavili vítězství 7:1, které by v extraligové sezoně stoprocentně neslo přívlastek „šokující“. Teď jde však jen o přípravu. Po dvou kouscích obstarali Švejda s Hluškem.

Uprostřed venkovního trojboje ve třech dnech se ocitli dorostenci Šumperka. Na Technice alespoň prolomili brankové mlčení, za stavu 3:2 pro domácí ještě bojovali o vyrovnání, ale Brňané pak rozhodli trefou do prázdné klece.

Netradičně dvakrát za sebou na stejném ledě se utkali hlavní pražští rivalové v juniorské kategorii. A zatímco v úterý vyhráli favorizovaní sparťané, tentokrát jim Slavia doma oplatila výsledkem 3:2. Všechny branky přitom padly v kratičkém rozmezí 26. a 33. minuty, tu vítěznou vstřelil Maxim Havrda.

Koronavirus konečně pustil dorostence Rytířů k premiérovému utkání proti pražské Slavii, to skončilo po 60 minutách stejným výsledkem 3:3. Sešívaní přitom třikrát neudrželi vedení. Když se ale půl minuty před koncem prodloužení trefil Marek Vlasák, jeho tým na třetí pokus slavil vítězství.

Po třech úspěších stál poprvé na druhé straně rovněž dorost Chomutova. Na Kobře přitom klidně mohl znovu vyhrát, vedl 2:0 a chvíli před koncem 3:2. Pražané ale díky Kredbovi vyrovnali a v nájezdech jejich otočku dokonal Jan Halfar.

Devět a dost. Vůbec první prohru Hradce Králové v přípravě tří nejstarších kategorií zaznamenali dorostenci. Ti měli po karanténě jediný trénink a hned nastoupili k odvetnému derby, které po zásluze ovládly Pardubice. I když během tří a půl minut ztratily pracně nabyté vedení 3:0, za stavu 4:4 vstřelily dva rozhodující góly a třetí v power-play. Dvakrát se prosadili hradecký Pavel Šimek a pardubický lídr František Formánek.

Středa 12. srpna
Druhou porážku zapsali junioři brněnské Techniky, kteří získali licenci na druhou nejvyšší soutěž z Litomyšle. Tentokrát nevstřelili ani gól a ve Znojmě padli fotbalovým výsledkem 0:1.

Dvojutkání Přerov versus Šumperk hostila hanácká MEO Aréna a oba duely nabídly zcela odlišné rozuzlení. Dorostenci Zubrů byli suverénní a soupeři nastříleli kanára, nejvíc jim vyšla tříbranková prostřední část. Hattrickem se blýskl Daniel Opravil.

Pro vítězství si šli také junioři, ti ve třetí třetině zlomili nerozhodné skóre a za stavu 4:1 dohrávali zápas v pětiminutové přesilovce. Jenže Draci i tak odvolali gólmana a předvedli neuvěřitelný kousek. Právě v power-play pět na pět se dvakrát prosadil Marek Kesler, jednou Radek Vogel a Šumperk dovedl ztracené utkání k fantastické remíze 4:4!

Levou nohou vykročili do přípravy junioři Havlíčkova Brodu. Doma totiž nestačili na Tábor, tedy soupeře z nejnižší soutěže. Nechali si utéct start, po první třetině prohrávali o tři branky, a i když se pak výrazně zvedli, střeleckou převahu neproměnili v góly. To se povedlo jen Filipu Pártlovi, Kohouti zuby nehty udrželi vedení 3:1 až do konce.

Foto: Markéta Křížová, bkhb.cz

Úterý 11. srpna
Velký pražský den – i tak by se dalo úterý nazvat z pohledu Slavie a Sparty, neboť rivalové se střetli v obou akademických kategoriích. A v obou slavili sparťané. Junioři zvítězili v Edenu 3:1, vítěznou branku obstaral loňský nejproduktivnější hráč extraligy dorostu Petr Hauser, jenž přišel do hlavního města z Plzně.

Mnohem ofenzivnější podívaná byla k vidění v Holešovicích, kde padlo rovnou jedenáct gólů. Sešívaní ve druhé části otočili skóre, nicméně to samé pak zvládl domácí favorit a výhru 7:4 pojistil v závěru. Dvakrát se prosadili sparťané David Senčák a Sebastian Pražák.

Po úvodní porážce v Chomutově už nasadili dorostenci Liberce silnější sestavu, ani ta ale na půdě Pardubic „nebodovala“. Naopak. Jen kousek chyběl, aby Tygři schytali kanára... Krasojízdu Dynama řídil autor hattricku František Formánek, alarmující stav 6:0 po dvou třetinách už nenarostl a na konci ho alespoň zkorigoval Tomáš Cibulka, liberecká posila z Českých Budějovic.

I třetí zápas v přípravě vyhráli dorostenci Chomutova, podruhé navíc nastříleli šest branek. V podkrušnohorské bitvě proti Litvínovu měli výhodu rozehranosti, nicméně dvakrát prohrávali a museli otáčet. Oddechli si až po dvou trefách Lukáše Novotného v samém závěru, stejné osobní mety dosáhl i litvínovský Dominik Čech.

V juniorském duelu Třinec versus Zlín nastoupili oba soupeři poprvé. Exvsetínský Boris Babeliak coby nováček v dresu Beranů rovnou zaznamenal asistenci i gól, prosadil se i v nájezdech, ale na Oceláře to nestačilo. Jejich vítězství 4:2 řídil vyrovnávací a pak tou poslední trefou Alexandr Kašpárek.

Neděle 9. srpna
Na východní polovině republiky vyvrcholila dvojice dorosteneckých turnajů. Šestý ročník President Cupu v Třinci vyhrály poprvé Vítkovice, které ve finálovém derby zdolaly Oceláře 4:2. Třetí skončil Trenčín a čtvrté Karlovy Vary. V Přerově se stejně jako loni radovaly České Budějovice před Hvězdou Praha, Porubou, Přerovem a Táborem.

Sobota 8. srpna
Dorostenci Šumperka i Vsetína budou v nadcházející sezoně pomýšlet hlavně na záchranu, první vzájemný duel v přípravě přihodil nepatrnou psychickou výhodu na stranu Mladých Draků. V duelu hraném na čtyři dvacetiminutovky vyhráli 4:1, když po dvou gólech vstřelili v první a třetí části. Postupně se prosadili Šucha, Tomeš, Peškar a Seidenglanz, Valaši kousali hlavně na startu druhé periody po kontaktní trefě Koláčka.

Pátek 7. srpna
Jasná dominance brankářů byla k vidění v Havířově. Domácí navrátilec do nejvyšší soutěže hrál s Duklou zápas, který rozsekl jediný gól – ten z hokejky jihlavského Jana Nevšímala. O čisté konto se podělili Filip Krejčí s Markem Pavlasem.

Dva ambiciózní týmy se střetly v pražských Holešovicích, kam dorazili junioři Karlových Varů. Zkušený Tomáš Křehlík je ve 14. minutě poslal do vedení, od té doby však stříleli góly jen domácí. Tomek s Kuracinou a Zembolem postupně otočili skóre až na konečných 3:1 pro Spartu.

První vzájemný duel účastníků Extraligy juniorů na Technice Brno nabídl branky až v poslední třetině. Nerozhodný stav pak prolomili mladíci Šumperka zásluhou Drlíka se Šemberou. Domácí zvládli v 59. minutě pouze snížit, Michal Šembera vzápětí druhou trefou pojistil výhru Draků.

Stále ještě úřadující mistři dorostu z Liberce na úvod přípravy neuspěli, byť tedy s kádrem, který má k tomu extraligovému daleko. V Chomutově se poprvé prosadili až ve třetí třetině, a to už domácí drželi pohodlné vedení. Výhru Pirátů 4:1 podpořil dvěma góly a jednou asistencí Jan Ekrt.

Čtvrtek 6. srpna
I napodruhé v přípravě dorostenci Dukly předčili České Budějovice. A tentokrát velmi výrazně. První duel na dvakrát 20 minut vyhráli 7:0, druhý pak 4:2! Celkem tři góly zaznamenal Tomáš Vandas, po dvou přidali Alex Marhoun a David Bulík.

Podobný obrat jako Olomouci se povedl také brněnské Technice. „Rozehřívací“ duel s Havlíčkovým Brodem začal povedeným nástupem Bruslařů, už po šesti minutách měli dvoubrankový náskok, ale díky výkonu v poslední třetině slavili v Lužánkách domácí. Vítězství 4:3 jim zařídil obránce Jan Svoboda.

Dorostenci Vsetína zahájili přípravu výjezdem do Olomouce a start jim vyšel perfektně, po první třetině vedli díky Koláčkovi s Matějíčkem o dva góly. Mora, která se potřebuje po loňské nepovedené sezoně zvednout, ale skóre otočila. Šulgan s Ševčíkem během druhé části srovnali a rozhodnutí na sebe vzal po dvou minutách prodloužení Lukáš Stodůlka.

První duel Tábora proti Třemošné ještě oba dorostenecké týmy škrtly, o týden později už ale vyjely. A byla z toho jednoznačná záležitost pro domácí Jihočechy. Po deseti minutách vedli o tři góly, brzy přidali čtvrtý, a právě první část určila výsledný rozdíl 6:2. Už do poloviny utkání stihl hattrickem zazářit Tomáš Fencl!

Dvě vysoké porážky s Hradcem výsledkově odčinili junioři Komety. Proti Jihlavě se dostali do sedla hned v úvodu dvěma brankami během jediné minuty, další dvě přidali v prostřední části a Dukle naopak nedovolili ani jednu radost. Skóre otevřel i uzavřel Ivo Sedláček.

Jedenáctigólovou přestřelku nabídla premiéra dorostenců Slavie a Chomutova. Domácí se po karanténě rozjeli lépe a první třetinu vyhráli 3:1, ještě tři minuty před koncem vedli 5:4, ale nakonec nebrali ani pomyslný bod! Za Piráty totiž vyrovnal Titlbach a bleskový obrat dokonal hrdina utkání Martin Starý, který tím završil hattrick.

Dosud největší porci přípravných duelů v jednom dni načala na domácím ledě hradecká juniorka. A zase potvrdila, že v přípravě chytla velkou slinu. Odvetné derby sice na branku čekalo až do 50. minuty a Pardubice v něm určitě nebyly horším týmem, jenže pak jim dal Mountfield za osm minut čtyři góly! O tři z nich se opět postarali prvoročáci, dvakrát se na brankovišti prosadil Lukáš Pajer.

Středa 5. srpna
Po dvou těsných porážkách se tentokrát ocitli na úspěšné straně junioři Pardubic. Nad Motorem díky Kaplanovi s Palečkem dvakrát vedli, poprvé dokonce víc než půl zápasu, ale hosté zásluhou Janocha a Janušky vždy srovnali. Na třetí trefu ale Budějovičtí odpovědět nemohli, krásnou akci zakončil v prodloužení tří proti třem obránce Vít Kaštánek.

Po zrušeném derby se Zlínem vyjeli na led poprvé junioři Přerova, asi hlavní favorité nadcházejícího ročníku Extraligy juniorů. Duel proti letos postupujícímu Havířovu jim ovšem nevyšel. AZetu stačily dvě krátké pasáže – závěry první a třetí třetiny –, aby zvítězil poměrně jednoznačně 5:1. A pozor, dvěma góly a dvěma nahrávkami zazářil teprve 16letý Denis Bárta!

Foto: Martin Voltr

Úterý 4. srpna
V minulé sezoně vyhráli turnaj O Pohár DHL, i v té nové budou hradečtí junioři mířit vysoko. Nyní zapsali třetí přípravné vítězství, když Kometu podruhé smetli jasným výsledkem. Tentokrát dokonce 8:1! Dva góly vstřelil Martin Janda, ale dokonce o pět branek se postarali hráči ročníku 2003 – Pajer, Budina, Moravec a dvojčata Benešova. Brno do utkání nasadilo i 15letého Eduarda Šalého, čestný úspěch zaznamenalo až v závěru.

Dorostenci Pardubic si spravili chuť po nevydařeném derby. V Jihlavě svedli brankově nesmírně vyrovnaný duel, Dukla vedla jednou a hosté dvakrát, pokaždé ovšem stačilo maximálně sedm minut k vyrovnání. Rozhodl tak až Tomáš Jaša, jenž v prodloužení vstřelil svůj druhý gól večera. Soupeři ještě v nastavení pokračovali a Jihlava srovnala, v informaci o vítězné brance z nájezdů se bohužel oba kluby rozcházejí.

Premiéry v přípravě se dočkali dorostenci Karlových Varů a Třemošné, ti se utkali ve dvou minizápasech. Těžší úkol čekal hráče Meteoru, kteří museli odehrát osmdesát minut, zatímco Energie vzhledem k širšímu kádru protočila dvě sestavy.

Průběh podle toho docela vypadal. Třemošná totiž v první bitvě porazila domácí tým 3:1 po brankách Šiply, Kaisera a Malkovského, ale pak už jí docházely síly a druhý duel jasně ovládli Karlovarští. Dva góly při vítězství 5:1 vstřelil Matěj Trögner – odchovanec Hlinska, jehož ambiciózní Energie získala z Šumperka.

Pátek 31. července
Když pod Bílou věž nemohl přijet Liberec, Hradec Králové se narychlo domluvil s Pardubicemi. A také úvodní juniorské derby patřilo jemu. Soupeři se do 43. minuty přetahovali o vedení, pak ale rozhodla blesková reakce Jana Jušty, jenž vrátil Mountfieldu náskok pouhých devět sekund po pardubickém vyrovnání. Až následná branka Kryštofa Langa byla vítěznou, hosté ještě upravili na konečných 5:4. Lang i Daniel Hledík skórovali dvakrát.

Dorost Poruby den po vítězství tentokrát neuspěl proti vždy nepříjemnému Havířovu. AZet sice od druhé minuty téměř půl utkání prohrával, ale v prostřední třetině ukázal rozhodující obrat. Výhru 5:3 podepsali dvougólovými výkony Patrik Mikula i loňský deváťák Jan Macko.

Čtvrtek 30. července
První duely hostil zimní stadion v Olomouci, kde se vystřídala obě mužstva domácích Kohoutů. Dorostenci místo Zlína vyzvali Porubu a přestože svými brankami zápas orámovali, slavit nemohli. Mezi 17. a 50. minutou totiž Ostravané udeřili šestkrát. Dva góly a nahrávku zapsal Jakub Szcześniak.

Výsledek 6:3 se zrodil i ve večerním utkání, ale tentokrát ve prospěch olomouckých juniorů. Ti si s Havířovem v divokém startu vyměnili vedení a úspěch jim přinesla skvělá pasáž na rozhraní první a druhé třetiny. AZet pak už dorovnat nestačil. V dobré formě se ukázal David Rosecký, jenž také přispěl k výhře bilancí 2+1.

Středa 29. července
Další den přípravy se nesl ve znamení jasné vlády mužstev Hradce Králové. Junioři přitom prohrávali na Kometě ve 13. minutě už o dvě branky, ale postupně převzali vývoj jasně do svých rukou. Petr Moravec dvěma slepenými góly vyrovnal, na ten vítězný nahrál Kryštofu Langovi a když v poslední minutě dokonal hattrick, upravil na konečných 7:2.

Ještě přesvědčivější byli dorostenci Mountfieldu, ti ve východočeském derby vládli proti širší sestavě domácích Pardubic od začátku. V každé třetině vstřelili po dvou brankách, zatímco sami inkasovali až za jasného vedení 4:0. Šest různých střelců se postaralo o „tenisovou“ výhru 6:1.

Úterý 28. července
Jihlavští junioři vzápětí poprvé vyrazili ven a v Pardubicích slavili těsné vítězství. Třemi góly v rozmezí 23. a 32. minuty otočili skóre, načež sice Dynamo vyrovnalo, ale Daniel Pavelec udeřil svou čtvrtou trefou během dvou zápasů. Rozdílová branka byla nakonec až ta z hole Jana Nevšímala, neboť Pardubice ještě snížily na konečných 4:5.

Pátek 24. července
Po jednom dni se potkali stejní soupeři, ale v juniorské kategorii a tentokrát na Vysočině. Na branky se čekalo až do druhé poloviny duelu, kterou výrazně lépe načal Motor. Najman, Forgáš a Čížek se trefili v rozmezí sedmi minut! Až pak se prosadila i Dukla, ale dvě branky Daniela Pavelce jí nestačily k dotažení ztráty a Jihočeši vyhráli 3:2.

Čtvrtek 23. července
Vůbec první přípravné utkání v předzávodním období sehráli dorostenci Českých Budějovic a Jihlavy. Za čtyři části protočili trenéři širší kádry a oba pomyslné miniduely na 2x20 minut vyhrála těsně Dukla. Ten první 4:3, druhý pak 3:2. Dvě branky vstřelil v úvodním „poločase“ Oldřich Novák, jeden z členů ročníku 2005, který loni válel v soutěži starších žáků.

Juniorská liga akademií

Mountfield HK

st 29. 7. HC Kometa Brno – Mountfield HK 2:7 (Moravec 3, Lang, Králik, Síla, Janda)
pá 31. 7. Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec zrušeno
pá 31. 7. Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 5:4 (Lang 2, Morong, T. Pinkas, Jušta)
út 4. 8. Mountfield HK – HC Kometa Brno 8:1 (Janda 2, Michal Beneš, Pajer, Budina, T. Pinkas, Moravec, Matěj Beneš)
čt 6. 8. Mountfield HK – HC Olomouc zrušeno
čt 6. 8. Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 4:0 (Pajer 2, Perička, Matěj Beneš)
st–ne 12.–16. 8. turnaj O putovní pohár hejtmana Karlovarského kraje:
Jungadler Mannheim – Mountfield HK 2:5 (Janda, Lukačka, Lang, Pajer, Kašpar)
HC Oceláři Třinec – Mountfield HK 1:3 (Pajer, Lang, Váchal)
HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK 1:2 (Síla, Naar)
Kölner EC – Mountfield HK 2:4 (Kašpar, Moravec, Janda, Lang)
út 18. 8. Mountfield HK – HC Slavia Praha 10:1 (Pajer 2, Lang 2, Naar, M. Pinkas, Janda, T. Pinkas, Jušta, Jirků)
čt 20. 8. HC Olomouc – Mountfield HK 0:5 (M. Pinkas, Moravec, T. Pinkas, Lang, Lukačka)
pá 21. 8. Mountfield HK – EC Red Bull Salcburk zrušeno
út 25. 8. HC Slavia Praha – Mountfield HK 0:5 (Lang 2, Havlíček, Janda, T. Pinkas)
po 31. 8. 15:00 Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK 7:3 (Jušta, Lang, Pajer)

HC Dynamo Pardubice

út 28. 7. HC Dynamo Pardubice – HC Dukla Jihlava 4:5 (Kubíček 2, Štetka, Trejbal)
čt 30. 7. HC Slavia Praha – HC Dynamo Pardubice zrušeno
pá 31. 7. Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 5:4 (Hledík 2, Kaštánek, Paleček)
út 4. 8. HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice zrušeno
st 5. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Motor České Budějovice 3:2p (Kaplan, Paleček, Kaštánek)
čt 6. 8. Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 4:0
st 12. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice zrušeno
so–ne 15.–16. 8. turnaj O pohár primátora Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec 6:1 (Štetka 2, Rohlík 2, Kaštánek, P. Kubíček)
Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice 2:3sn (Pavlík 2, Herčík)
HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha 3:0 (Zeman, Costa, Antoníček)
HC Olomouc – HC Dynamo Pardubice 6:5sn (Šír 2, Rohlík, Pavlík, Kaplan)
st 19. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha 4:2 (Kaštánek, Štetka, Šír, Rohlík)
čt 20. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Slavia Praha 2:3 (Odehnal, Lichtag)
st 26. 8. HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec 2:3 (Antoníček 2)
čt 27. 8. HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice zrušeno
čt 27. 8. HC Dynamo Pardubice – PSG Berani Zlín 6:5

HC Škoda Plzeň

út 4. 8. HC Motor České Budějovice – HC Škoda Plzeň zrušeno
pá 7. 8. BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň zrušeno
po 10. 8. HC Škoda Plzeň – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
so–ne 15.–16. 8. turnaj O pohár primátora Pardubic nezúčastní se
po 17. 8. HC Motor České Budějovice – HC Škoda Plzeň 1:2 (Soukup 2)
čt 20. 8. HC Škoda Plzeň – HC Motor České Budějovice 6:2 (Soukup 2, Kuchárik, Šuhaj, Adamec, Hamšík)
pá 21. 8. HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav 3:2 (Páník, Kuchárik, Dáňa)
ne 23. 8. HC Škoda Plzeň – SHC Klatovy "A" 4:2 (Kuchárik 2, Popelka, Kvasnička)
čt 27. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň 3:2 (Kopic, Šiler)
pá 28. 8. HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov 4:2 (Hollar 2, Soukup, Šuhaj)

HC Sparta Praha

pá 24. 7. Rytíři Kladno – HC Sparta Praha zrušeno
út 28. 7. HC Sparta Praha – HC Slavia Praha zrušeno
čt 30. 7. HC Sparta Praha – Rytíři Kladno zrušeno
pá 31. 7. HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav zrušeno
út 4. 8. HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice zrušeno
pá 7. 8. HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary 3:1 (Tomek, Kuracina, Zembol)
út 11. 8. HC Slavia Praha – HC Sparta Praha 1:3 (Krupička, Hauser, Vitouch)
čt 13. 8. HC Slavia Praha – HC Sparta Praha 3:2 (Hauser, Kuracina)
pá 14. 8. HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec zrušeno
so–ne 15.–16. 8. turnaj O pohár primátora Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha 2:1 (Kuracina)
HC Sparta Praha – HC Olomouc 3:2 (Hauser 2, Kubánek)
Piráti Chomutov – HC Sparta Praha 3:0
HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha 3:0
út 18. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha zrušeno
st 19. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha 4:2 (Zembol, Hauser)
čt 20. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Sparta Praha 3:1
st 26. 8. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha 6:4
pá 28. 8. HC Sparta Praha – HC Motor České Budějovice 4:0

HC Energie Karlovy Vary

čt 30. 7. Piráti Chomutov – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
út 4. 8. HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov zrušeno
čt 6. 8. Rytíři Kladno – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
pá 7. 8. HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary 3:1 (Křehlík)
po 10. 8. HC Škoda Plzeň – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
st–ne 12.–16. 8. turnaj O putovní pohár hejtmana Karlovarského kraje:
HC Energie Karlovy Vary – Kölner EC 5:0 (Novotný 2, Křehlík, Adámek, Bačo)
HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK 1:2 (Kupčo)
HC Energie Karlovy Vary – HC Oceláři Třinec 6:4 (Novotný 2, Rymon, Křemen, Rajzík, Bačo)
HC Energie Karlovy Vary – Jungadler Mannheim 3:2 (Kupčo 2, Šmajda)
čt 20. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Sparta Praha 3:1 (Sapoušek, Kupčo, Novotný)
pá 21. 8. HC Energie Karlovy Vary – Rytíři Kladno 5:4 (Kupčo 3, Novotný 2)
čt 27. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň 3:2 (Stejskal, Benda, Kupčo)
po 31. 8. HC Energie Karlovy Vary – Lillehammer IK zrušeno

HC Olomouc

čt 30. 7. HC Olomouc – AZ Heimstaden Havířov 6:3 (Rosecký 2, Kalač, Pírek, Tichý, Štědrý)
út 4. 8. PSG Berani Zlín – HC Olomouc zrušeno
út 4. 8. HC Oceláři Třinec – HC Olomouc zrušeno
čt 6. 8. Mountfield HK – HC Olomouc zrušeno
so–ne 15.–16. 8. turnaj O pohár primátora Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Olomouc – Piráti Chomutov 3:0 (Tomajko, Kočí, Ministr)
HC Sparta Praha – HC Olomouc 3:2 (Groch, Krupa)
Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc 4:0
HC Olomouc – HC Dynamo Pardubice 6:5sn (Kučera 2, Rosecký, Rusina, Rutar, Štědrý)
čt 20. 8. HC Olomouc – Mountfield HK 0:5
pá 21. 8. HC Olomouc – HC Dukla Jihlava 3:2p (Tichý, Ministr, Rosecký)
út 25. 8. HC Olomouc – PSG Berani Zlín 8:3
čt 27. 8. 16:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Olomouc

HC VÍTKOVICE RIDERA

čt–so 13.–15. 8. Ostrava Hockey Cup odložen
pá 14. 8. HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Dukla Jihlava 2:3p (Vojtovič, Lednický)
út 18. 8. HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:4 (Kylnar, Holaník, Ivan, Lednický)
pá 21. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:3 (Beránek, Lednický, Smolka)
út 25. 8. HC VÍTKOVICE RIDERA – AZ Heimstaden Havířov 4:2
čt 27. 8. 16:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Olomouc

EC Red Bull Salcburk

pá 14. 8. HC Lugano – EC Red Bull Salcburk 1:3
so 15. 8. SC Bern – EC Red Bull Salcburk 3:8
ne 16. 8. EHC Biel-Bienne – EC Red Bull Salcburk 2:6
pá 21. 8. Mountfield HK – EC Red Bull Salcburk zrušeno

BK Mladá Boleslav

pá 31. 7. BK Mladá Boleslav – HC Dynamo Pardubice zrušeno
st 5. 8. BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec zrušeno
pá 7. 8. BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň zrušeno
pá 21. 8. HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav 3:2 (Sýkora, Jasečko)
st 26. 8. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha 6:4
pá 28. 8. Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav 2:3

HC Kometa Brno

st 29. 7. HC Kometa Brno – Mountfield HK 2:7 (I. Sedláček, Vašíček)
út 4. 8. Mountfield HK – HC Kometa Brno 8:1 (Studený)
čt 6. 8. HC Kometa Brno – HC Dukla Jihlava 4:0 (I. Sedláček 2, Holemý, Pigl)
čt–so 13.–15. 8. Ostrava Hockey Cup odložen
út 18. 8. HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:4 (Holemý, I. Sedláček)
čt 20. 8. HC Dukla Jihlava – HC Kometa Brno 3:5 (Žák, Harmim, Malý, Bartes, Šalé)
út 25. 8. HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 3:2 (I. Sedláček, Šalé, Harmim)
čt 27. 8. HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno 6:4 (Dufek 2, Sedláček, Vašíček)

Bílí Tygři Liberec

pá 31. 7. Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec zrušeno
st 5. 8. BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec zrušeno
pá 7. 8. Bílí Tygři Liberec – Eisbären Berlín zrušeno
st 12. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice zrušeno
pá 14. 8. HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec zrušeno
so–ne 15.–16. 8. turnaj O pohár primátora Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec 6:1 (Nezbeda)
Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha 2:1 (Vomáčka, Zajíček)
Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc 4:0 (Nezbeda 2, Putz, Kollert)
Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec 1:0
út 18. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha zrušeno
pá 21. 8. Eisbären Berlín – Bílí Tygři Liberec 3:1 (Kovář)
st 26. 8. HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec 2:3 (Vomáčka, Hampl, Putz)
pá 28. 8. Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav 2:3 (Vomáčka, Křepelka)
po 31. 8. Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK 7:3 (Křepelka 2, Rossmy 2, Gajda, Strnad, Měchura)

Rytíři Kladno

pá 24. 7. Rytíři Kladno – HC Sparta Praha zrušeno
út 28. 7. Rytíři Kladno – HC Litvínov zrušeno
čt 30. 7. HC Sparta Praha – Rytíři Kladno zrušeno
út 4. 8. Rytíři Kladno – HC Slavia Praha zrušeno
čt 6. 8. Rytíři Kladno – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
čt 13. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno zrušeno
pá 21. 8. HC Energie Karlovy Vary – Rytíři Kladno 5:4 (Sojka, Srnka, Robovský, Sachr)
čt 27. 8. HC Litvínov – Rytíři Kladno 4:3
po 31. 8. Rytíři Kladno – HC Litvínov 5:4p

HC Litvínov

út 28. 7. Rytíři Kladno – HC Litvínov zrušeno
so–ne 15.–16. 8. turnaj v Litvínově zrušeno
pá 14. 8. HC Litvínov – HC Motor České Budějovice 4:2
so 15. 8. HC Litvínov – PSG Berani Zlín 0:1
ne 16. 8. HC Litvínov – PSG Berani Zlín 6:3
čt 27. 8. HC Litvínov – Rytíři Kladno 4:3
po 31. 8. Rytíři Kladno – HC Litvínov 5:4p

Piráti Chomutov

čt 30. 7. Piráti Chomutov – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
út 4. 8. HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov zrušeno
čt 6. 8. Piráti Chomutov – HC Slavia Praha zrušeno
čt 13. 8. Piráti Chomutov – HC Motor České Budějovice 3:8 (Švec, T. Svoboda, Petrásek)
so–ne 15.–16. 8. turnaj O pohár primátora Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Olomouc – Piráti Chomutov 3:0
Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice 2:3sn (Pöschl, Ludvík)
Piráti Chomutov – HC Sparta Praha 3:0 (Šilar, Klapka, Švec)
Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec 1:0 (Döring)
st 19. 8. Piráti Chomutov – HC North Wings Ústí nad Labem 5:2 (Černý 2, T. Šilar, Spudich, Machyna)
čt 27. 8. HC Slavia Praha – Piráti Chomutov 9:1 (Jurak)
pá 28. 8. HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov 4:2 (Ekrt, Kulich)

HC Oceláři Třinec

út 4. 8. HC Oceláři Třinec – HC Olomouc zrušeno
út 11. 8. HC Oceláři Třinec – PSG Berani Zlín 4:2 (Kašpárek 2, Špaček, Pětník)
st–ne 12.–16. 8. turnaj O putovní pohár hejtmana Karlovarského kraje:
HC Oceláři Třinec – Mountfield HK 1:3 (Pětník)
HC Oceláři Třinec – Jungadler Mannheim 5:2 (Mikler, Jobánek, Pětník, Kubíček, Havlík)
HC Energie Karlovy Vary – HC Oceláři Třinec 6:4 (Kašpárek, Pětník, Petrovský, Marcinko)
HC Oceláři Třinec – Kölner EC 5:1 (Pětník, Stránský, Kubíček, Geidl, Špaček)
čt 20. 8. PSG Berani Zlín – HC Oceláři Třinec 4:3p (Pindel, Jobánek, Čmiel)
út 25. 8. HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 3:2 (Geidl 2)
čt 27. 8. HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno 6:4 (Jobánek 2, Matěj, Čmiel, Geidl, Kašpárek)

HC Motor České Budějovice

pá 24. 7. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 2:3 (Najman, Forgáč, Čížek)
čt 30. 7. HC Motor České Budějovice – HC Dukla Jihlava zrušeno
út 4. 8. HC Motor České Budějovice – HC Škoda Plzeň zrušeno
st 5. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Motor České Budějovice 3:2p (Janoch, Januška)
čt 6. 8. HC Motor České Budějovice – IHC Králové Písek zrušeno
st 12. 8. IHC Králové Písek – HC Motor České Budějovice zrušeno
čt 13. 8. Piráti Chomutov – HC Motor České Budějovice 3:8 (Karbulka 2, Janoch 2, Pavlát, Najman, Janoch, Hracholskij)
pá 14. 8. HC Litvínov – HC Motor České Budějovice 4:2
so–ne 15.–16. 8. turnaj v Litvínově zrušeno
po 17. 8. HC Motor České Budějovice – HC Škoda Plzeň 1:2 (Čížek)
čt 20. 8. HC Škoda Plzeň – HC Motor České Budějovice 6:2 (Čížek 2)
út 25. 8. HC Motor České Budějovice – Black Dogs Budweis 3:2p (Januška, Masopust, Hubata)
pá 28. 8. HC Sparta Praha – HC Motor České Budějovice 4:0

HC Slavia Praha

út 28. 7. HC Sparta Praha – HC Slavia Praha zrušeno
čt 30. 7. HC Slavia Praha – HC Dynamo Pardubice zrušeno
út 4. 8. Rytíři Kladno – HC Slavia Praha zrušeno
čt 6. 8. Piráti Chomutov – HC Slavia Praha zrušeno
út 11. 8. HC Slavia Praha – HC Sparta Praha 1:3 (Stupka)
čt 13. 8. HC Slavia Praha – HC Sparta Praha 3:2 (Křenek, Kvasnička, Havrda)
čt 13. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno
zrušeno
út 18. 8. Mountfield HK – HC Slavia Praha 10:1 (Míšek)
čt 20. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Slavia Praha 2:3 (Štrombach, Labuzík, Křenek)
út 25. 8. HC Slavia Praha – Mountfield HK 0:5
čt 27. 8. HC Slavia Praha – Piráti Chomutov 9:1 (Štrombach 2, Skoupý, Kvasnička, Brummel, Štíbr, Hrdlička, Palát, Slavíček)

PSG Berani Zlín

pá 31. 7. AZ Heimstaden Havířov – PSG Berani Zlín zrušeno
so 1. 8. HC ZUBR Přerov – PSG Berani Zlín zrušeno
út 4. 8. PSG Berani Zlín – HC Olomouc zrušeno
pá 7. 8. PSG Berani Zlín – HC ZUBR Přerov zrušeno
út 11. 8. HC Oceláři Třinec – PSG Berani Zlín 4:2 (Frömel, Babeliak)
so 15. 8. HC Litvínov – PSG Berani Zlín 0:1
ne 16. 8. HC Litvínov – PSG Berani Zlín 6:3
so–ne 15.–16. 8. turnaj v Litvínově zrušeno
st 19. 8. PSG Berani Zlín – AZ Heimstaden Havířov 0:3
čt 20. 8. PSG Berani Zlín – HC Oceláři Třinec 4:3p
út 25. 8. HC Olomouc – PSG Berani Zlín 8:3
st 26. 8. HC Dukla Jihlava – PSG Berani Zlín zrušeno
čt 27. 8. HC Dynamo Pardubice – PSG Berani Zlín 6:5

HC Dukla Jihlava

pá 24. 7. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 2:3 (Pavelec 2)
út 28. 7. HC Dynamo Pardubice – HC Dukla Jihlava 4:5 (Pavelec, Dymák, Malenovský, Pavelec, Nevšímal)
čt 30. 7. HC Motor České Budějovice – HC Dukla Jihlava zrušeno
čt 6. 8. HC Kometa Brno – HC Dukla Jihlava 4:0
pá 7. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC Dukla Jihlava 0:1 (Nevšímal)
pá 14. 8. HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Dukla Jihlava 2:3p (Nevšímal, Dymák, Kravec)
čt 20. 8. HC Dukla Jihlava – HC Kometa Brno 3:5 (Melenovský 2, Polodna)
pá 21. 8. HC Olomouc – HC Dukla Jihlava 3:2p (Malenovský, Vojinović)
st 26. 8. HC Dukla Jihlava – PSG Berani Zlín zrušeno
čt 27. 8. HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice zrušeno

AZ Heimstaden Havířov

čt 30. 7. HC Olomouc – AZ Heimstaden Havířov 6:3 (Tomeček, Bernovský, Pavelek)
pá 31. 7. AZ Heimstaden Havířov – PSG Berani Zlín zrušeno
út 4. 8. HC RT TORAX Poruba – AZ Heimstaden Havířov zrušeno
st 5. 8. HC ZUBR Přerov – AZ Heimstaden Havířov 1:5 (Bárta 2, Kubík, Makovec, Kočí)
pá 7. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC Dukla Jihlava 0:1
út 11. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC ZUBR Přerov 1:1
pá 14. 8. HC Slezan Opava (muži) – AZ Heimstaden Havířov 2:0
st 19. 8. PSG Berani Zlín – AZ Heimstaden Havířov 0:3
pá 21. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:3 (Gergel)
út 25. 8. HC VÍTKOVICE RIDERA – AZ Heimstaden Havířov 4:2
čt 27. 8. AZ Heimstaden Havířov – VHK ROBE Vsetín 6:1 (Vašenka 2, Mastič, Becher, Pastor, Horváth)
pá 28. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC RT TORAX Poruba 4:0 (Vojkuvka 2, Becher, Hledík)

Extraliga juniorů

HC ZUBR Přerov

so 1. 8. HC ZUBR Přerov – PSG Berani Zlín zrušeno
st 5. 8. HC ZUBR Přerov – AZ Heimstaden Havířov 1:5 (Hanák)
pá 7. 8. PSG Berani Zlín – HC ZUBR Přerov zrušeno
út 11. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC ZUBR Přerov 1:1
st 12. 8. HC ZUBR Přerov – HK Mladí Draci Šumperk 4:4 (Fencl 2, Gréč, Šimanský)
so–ne 15.–16. 8. turnaj v Přerově (souhrn – 1. den, 2. den):
HC ZUBR Přerov – HK Kralupy nad Vltavou 0:3 / 4:0, náj. 1:0 (Kleniar 2, Gréč, Dobša)
VHK ROBE Vsetín – HC ZUBR Přerov 1:3 / 0:1, prodl. 0:1 (Kleniar 2, Fencl, Dobša, Hradil)
HC Tábor – HC ZUBR Přerov 0:1 / 2:2, prodl. 0:1 (Dobša 2, Mynář, Gréč)
HC ZUBR Přerov – HK Kralupy nad Vltavou 11:0 (Dobša 3, Fencl 2, Gréč, Kleniar, Štíbr, Holík, Hradil, Mynář)
st 19. 8. Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov zrušeno
pá 28. 8. HC ZUBR Přerov – HK Kroměříž "A" 4:2 (Mynář, Prísažný, Fencl, Kleniar)
čt 3. 9. HK Mladí Draci Šumperk – HC ZUBR Přerov 0:4 (Dobša 2, Prísažný, Šilhavý)
čt 10. 9. HC ZUBR Přerov – Technika Hockey Brno 3:2 (Brázda 2, Billa)

VHK ROBE Vsetín

so–ne 15.–16. 8. turnaj v Přerově (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Tábor – VHK ROBE Vsetín 3:0 / 3:4, náj. 0:1 (Vrána 2, Janíček, Novosad, Kopčil)
VHK ROBE Vsetín – HC ZUBR Přerov 1:3 / 0:1, prodl. 0:1 (Kožený)
HK Kralupy nad Vltavou – VHK ROBE Vsetín 0:3 / 2:1, náj. 1:0 (Ševčík, Janíček, Vrána, Sopek)
VHK ROBE Vsetín – HC Tábor 5:3 (Kopčil, Macháč, Janíček, Ševčík, Vrána)
út 18. 8. VHK ROBE Vsetín – HC RT TORAX Poruba zrušeno
st 26. 8. VHK ROBE Vsetín – HC Rožnov pod Radhoštěm 5:0
čt 27. 8. AZ Heimstaden Havířov – VHK ROBE Vsetín 6:1 (Svoboda)
pá 4. 9. VHK ROBE Vsetín – HC RT TORAX Poruba 3:1 (Macík, Jurek, Pernický)
st 9. 9. HC RT TORAX Poruba – VHK ROBE Vsetín 2:4 (Svoboda 2, Jurek, Vrána)

HK Mladí Draci Šumperk

pá 7. 8. Technika Hockey Brno – HK Mladí Draci Šumperk 1:3 (Šembera 2, Drlík)
st 12. 8. HC ZUBR Přerov – HK Mladí Draci Šumperk 4:4 (Kesler 2, Šembera, Vogel)
so 15. 8. turnaj v Šumperku (souhrn):
HK Mladí Draci Šumperk – SK Prostějov 1913 3:2 (Štrbík, Blaháček, Vogel)
HC Frýdek-Místek – HK Mladí Draci Šumperk 1:3 (Netolický, Horký, Havel)
st 19. 8. HC Slezan Opava – HK Mladí Draci Šumperk 1:6
st 26. 8. SK Prostějov 1913 – HK Mladí Draci Šumperk 1:6
pá 28. 8. 11:00 HK Mladí Draci Šumperk – HC Slezan Opava
po 31. 8. HC Frýdek-Místek – HK Mladí Draci Šumperk 2:7 (Drlík 2, Scheuter, Štrbík, Cekr, Horký, Vogel)
čt 3. 9. HK Mladí Draci Šumperk – HC ZUBR Přerov 0:4
po 7. 9. HK Mladí Draci Šumperk – HC RT TORAX Poruba zrušeno
pá 11. 9. HC RT TORAX Poruba – HK Mladí Draci Šumperk 3:1 (Havel)

HK Kralupy nad Vltavou

čt 6. 8. HC Kobra Praha – HK Kralupy nad Vltavou 2:2
so 8. 8. PZ Kladno – HK Kralupy nad Vltavou zrušeno
so–ne 15.–16. 8. turnaj v Přerově (souhrn – 1. den, 2. den):
HC ZUBR Přerov – HK Kralupy nad Vltavou 0:3 / 4:0, náj. 1:0 (Kleniar 2, Gréč, Dobša)
HK Kralupy nad Vltavou – HC Tábor 1:0 / 3:1, prodl. 0:1 (Hájek, Kapoun, Kočí, Gašpar)
HK Kralupy nad Vltavou – VHK ROBE Vsetín 0:3 / 2:1, náj. 1:0 (Němec, Náhončík, Štibran)
HC ZUBR Přerov – HK Kralupy nad Vltavou 11:0
út 18. 8. 17:45 HC Benátky nad Jizerou – HK Kralupy nad Vltavou
pá 21. 8. 18:00 HK Kralupy nad Vltavou (muži) – HK Kralupy nad Vltavou (junioři)
út 25. 8. HK Kralupy nad Vltavou – HC Kobra Praha 3:4
st 26. 8. 17:15 HC Benátky nad Jizerou – HK Kralupy nad Vltavou
ne 6. 9. 12:00 PZ Kladno – HK Kralupy nad Vltavou

HC Kobra Praha

čt 6. 8. HC Kobra Praha – HK Kralupy nad Vltavou 2:2
čt 13. 8. 14:30 HC Kobra Praha – BK Havlíčkův Brod zrušeno
pá 14. 8. HC Slovan Ústí nad Labem – HC Kobra Praha zrušeno
út 18. 8. IHC Králové Písek – HC Kobra Praha zrušeno
čt 20. 8. HC Kobra Praha – HC Slovan Ústí nad Labem zrušeno
út 25. 8. HK Kralupy nad Vltavou – HC Kobra Praha 3:4
čt 27. 8. HC Kobra Praha – IHC Králové Písek 3:4p
út 1. 9. IHC Králové Písek – HC Kobra Praha 6:2 (Hanzl, Sup)

IHC Králové Písek

čt 6. 8. HC Motor České Budějovice – IHC Králové Písek zrušeno
st 12. 8. IHC Králové Písek – SHC Klatovy zrušeno
út 18. 8. IHC Králové Písek – HC Kobra Praha zrušeno
čt 20. 8. SHC Klatovy – IHC Králové Písek 1:6 (Andrle 2, Kalčík 2, Petřík, Polák)
st 26. 8. HC Milevsko "A" – IHC Králové Písek 4:11
čt 27. 8. HC Kobra Praha – IHC Králové Písek 3:4p
út 1. 9. IHC Králové Písek – HC Kobra Praha 6:2 (Novotný, Tampier, Kalčík, Brož, Anderle, Kovařík)
čt 3. 9. HC Vimperk – IHC Králové Písek 2:4 (Kovařík 2, Petřík, Ryba)
ne 6. 9. HC Tábor – IHC Králové Písek 1:7 (Novotný 3, Brož 2, Březina 2)
ne 13. 9. IHC Králové Písek – HC Tábor zrušeno

HC Slovan Ústí nad Labem

st 5. 8. HC Most – HC Slovan Ústí nad Labem 6:4 (Janoušek, Macek, Tůma, Tot)
st 12. 8. HC Slovan Ústí nad Labem – HC Most 4:3 (J. Tůma 3, Tomšík)
pá 14. 8. HC Slovan Ústí nad Labem – HC Kobra Praha zrušeno
čt 20. 8. HC Kobra Praha – HC Slovan Ústí nad Labem zrušeno
pá 21. 8. HC Benátky nad Jizerou – HC Slovan Ústí nad Labem 3:1
st 26. 8. HC Slovan Ústí nad Labem – HC Stadion Litoměřice 8:3 (Janoušek 3, Kušej 2, Prchal, Čermák, Matas)
po 31. 8. HC Stadion Litoměřice – HC Slovan Ústí nad Labem 5:6p (Tůma 2, Janoušek, Šindelář, Nedoma, Čermák)

BK Havlíčkův Brod

st 12. 8. BK Havlíčkův Brod – HC Tábor 1:3 (Pártl)
čt 13. 8. 14:30 HC Kobra Praha – BK Havlíčkův Brod zrušeno
út 18. 8. HCM Warriors Brno – BK Havlíčkův Brod 2:4 (Machovský, Pokorný, Kalenský, Havel)
pá 21. 8. BK Havlíčkův Brod – HC Chrudim 7:3 (Machovský 2, Holenda, Pártl, Kalenský, Jindra, Pachl)
út 25. 8. HC Tábor – BK Havlíčkův Brod 4:3 (Mihulka, Pokorný, Souček)
pá 28. 8. HC Chrudim – BK Havlíčkův Brod 4:0
pá 4. 9. BK Havlíčkův Brod – Technika Hockey Brno zrušeno
pá 4. 9. BK Havlíčkův Brod – OLH Spartak Soběslav "A" 11:5 (Havel 3, Pártl 2, Pokorný 2, Mihulka, Kutlvašr, Besmák, Vacík)
út 8. 9. BK Havlíčkův Brod – HCM Warriors Brno zrušeno

HC RT TORAX Poruba

út 4. 8. HC RT TORAX Poruba – AZ Heimstaden Havířov zrušeno
út 18. 8. VHK ROBE Vsetín – HC RT TORAX Poruba zrušeno
pá 28. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC RT TORAX Poruba 4:0
pá 4. 9. VHK ROBE Vsetín – HC RT TORAX Poruba 3:1 (Śluszarczyk)
po 7. 9. HK Mladí Draci Šumperk – HC RT TORAX Poruba zrušeno
st 9. 9. HC RT TORAX Poruba – VHK ROBE Vsetín 2:4 (Ślusarczyk, Bořuta)
pá 11. 9. HC RT TORAX Poruba – HK Mladí Draci Šumperk 3:1 (Debnár, Chovanec, Pachula)
út 15. 9. HC Studénka "A" – HC RT TORAX Poruba 3:1

HC Chrudim

so 15. 8. HC Chrudim – SC Kolín 3:4
st 19. 8. SC Kolín – HC Chrudim 2:7 (Nekvinda 2, Hykl, Langr, Prýl, Pejzl, Hebek)
pá 21. 8. BK Havlíčkův Brod – HC Chrudim 7:3 (Prýl, Pavlata, Langr)
st 26. 8. SKLH Žďár nad Sázavou – HC Chrudim zrušeno
pá 28. 8. HC Chrudim – BK Havlíčkův Brod 4:0
so 5. 9. HC Chrudim – SKLH Žďár nad Sázavou zrušeno

Technika Hockey Brno

pá 7. 8. Technika Hockey Brno – HK Mladí Draci Šumperk 1:3 (Hubáček)
st 12. 8. HC Orli Znojmo – Technika Hockey Brno 1:0
so 15. 8. turnaj v Šumperku nezúčastní se
st 19. 8. Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov zrušeno
út 25. 8. Technika Hockey Brno – HC Litomyšl 7:3
st 26. 8. 15:00 Technika Hockey Brno – HC Orli Znojmo zrušeno
pá 28. 8. Technika Hockey Brno – SK Prostějov 1913 3:5
pá 4. 9. BK Havlíčkův Brod – Technika Hockey Brno zrušeno
čt 10. 9. HC ZUBR Přerov – Technika Hockey Brno 3:2 (Lajoš 2)

Extraliga dorostu

HC VÍTKOVICE RIDERA

út 4. 8. HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA zrušeno
pá–ne 7.–9. 8. President Cup v Třinci (souhrn – 1. den, 2. den, 3. den):
HK Dukla Trenčín – HC VÍTKOVICE RIDERA 3:4 (Melovský 2, Skřipčák, Přibyl)
HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary 6:2 (Přibyl 2, Melovský, Štiak, Kršík, Milata)
HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:3sn (Štiak, Tobola, Pavelec)
HC VÍTKOVICE RIDERA – HK Dukla Trenčín 7:0 (Milata 3, Melovský, Řepa, Přibyl, Macias)
HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:4 (Přibyl, Melovský, Řepa, Macias)
so–ne 22.–23. 8. Ostrava Hockey Cup ve Vítkovicích (souhrn – 1. den, 2. den):
HC VÍTKOVICE RIDERA – VHK ROBE Vsetín 6:0 (Tobola 2, Činčala, Pavelec, Macias, Petr)
Eisbären Berlín – HC VÍTKOVICE RIDERA 0:9 (Přibyl 2, Petr 2, Krčmarský, Macias, Kalandra, Puchala, Prčík)
HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Oceláři Třinec 4:5 (Fibigr, Činčala, Krčmarský, Puchala)
HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Kometa Brno 4:1 (Petr, Macias, Přibyl, Kosina)
st 2. 9. HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:7
so–ne 5.–6. 9. Zlín Cup (souhrn – 1. den, 2. den):
AZ Heimstaden Havířov – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:4 (Melovský, Tobola, Štiak, Bialy)
PSG Berani Zlín – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:2 (Přibyl, Štiak)
Mountfield HK – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:7 (Petr 2, Přibyl 2, Tobola, Štiak, Řepa)
Technika Hockey Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:5 (Milata 2, Štiak, Handl, Přibyl)

BK Mladá Boleslav

pá 31. 7. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha zrušeno
pá 7. 8. HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav zrušeno
so 15. 8. turnaj v Liberci zrušen
pá 21. 8. BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň 1:6
st 26. 8. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha 1:2
pá 28. 8. BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec 3:7
st 2. 9. BK Mladá Boleslav – HC Slavia Praha 0:4
čt 10. 9. HC Slavia Praha – BK Mladá Boleslav 1:5

Mountfield HK

st 29. 7. HC Dynamo Pardubice – Mountfield HK 1:6 (Pelikán, Král, Brožek, Sláma, Dunda, Šimek)
čt 30. 7. HC Sparta Praha – Mountfield HK zrušeno
pá 7. 8. Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec zrušeno
út 11. 8. Mountfield HK – HC Dukla Jihlava zrušeno
čt 13. 8.  Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 4:7 (Šimek 2, Souček, Giesl)
so 15. 8. turnaj v Liberci zrušen
so 15. 8. Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK 4:3 (Vencl, Novotný, Král)
út 18. 8. HC Škoda Plzeň – Mountfield HK 3:5 (Koblížek, Mach, Vencl, Šimek, Žaba)
čt 20. 8. Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec 6:5 (Sláma, Brožek, Šimek, Souček, Mach, Giesl)
út 25. 8. HC Dukla Jihlava – Mountfield HK zrušeno
pá 28. 8. Mountfield HK – HC Olomouc 5:2 (Brožek, Šimek, Giesl, Sláma, Král)
so–ne 5.–6. 9. Zlín Cup (souhrn – 1. den, 2. den):
Mountfield HK – Technika Hockey Brno 8:1 (Novotný 3, Žaba, Brožek, Šimek, Beran, Sláma)
Mountfield HK – AZ Heimstaden Havířov 4:2 (Fiala, Šimek, Vencl, Novotný)
Mountfield HK – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:7 (Novotný, Koblížek)
PSG Berani Zlín – Mountfield HK 4:3p (Brožek, Beran, Šimek)
pá 11. 9. Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK zrušeno

HC Škoda Plzeň

út 4. 8. HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov (v Tachově) zrušeno
pá 7. 8. HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
zrušeno
út 11. 8. Rytíři Kladno – HC Škoda Plzeň zrušeno
čt 13. 8. HC Škoda Plzeň – HC Litvínov zrušeno
út 18. 8. HC Škoda Plzeň – Mountfield HK 3:5 (Kreuzman 2, Hájek)
pá 21. 8. BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň 1:6 (N. Schindler 2, Kreuzman 2, Řehoř, Kučera)
út 25. 8. HC Škoda Plzeň – Rytíři Kladno 4:5 (Kreuzman 2, Řehoř, Soukup)
pá 28. 8. Piráti Chomutov – HC Škoda Plzeň 2:5 (Řehoř 2, Pešek 2, Lučan)
so 29. 8. HC Škoda Plzeň – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
čt 3. 9. HC Škoda Plzeň – HC Sparta Praha zrušeno
čt 10. 9. HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň zrušeno

HC Energie Karlovy Vary

so 1. 8. HC Energie Karlovy Vary – PZ Kladno zrušeno
út 4. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Meteor Třemošná 1:3 (Varvařovský, hráno 2x20 minut)
út 4. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Meteor Třemošná 5:1 (Trögner 2, Galla, Pastor, Anton, hráno 2x20 minut)
pá–ne 7.–9. 8. President Cup v Třinci (souhrn – 1. den, 2. den, 3. den):
HC Oceláři Třinec – HC Energie Karlovy Vary 4:1 (Csabi)
HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary 6:2 (Adámek, Csabi)
HK Dukla Trenčín – HC Energie Karlovy Vary 7:4 (Csabi 2, Zeman, Varvařovský)
HC Oceláři Třinec – HC Energie Karlovy Vary 8:1 (Pastor)
HK Dukla Trenčín – HC Energie Karlovy Vary 7:6p (Csabi 3, Palaj, Adámek, Zeman)
pá 14. 8. HC ZUBR Přerov – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
so 15. 8. PSG Berani Zlín – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
so 15. 8. HC Energie Karlovy Vary – Kölner EC 5:2 (Sapoušek, Šmajda, Varvařovský, Kočí, Csabi)
ne 16. 8. HC Energie Karlovy Vary – Kölner EC 3:4 (Galla, Pastor, Kočí)
pá 21. 8. HC Meteor Třemošná – HC Energie Karlovy Vary 2:7
út 25. 8. HC Litvínov – HC Energie Karlovy Vary 2:1
so 29. 8. HC Škoda Plzeň – HC Energie Karlovy Vary zrušeno
po 31. 8. HC Energie Karlovy Vary – Lillehammer IK zrušeno
čt 3. 9. HC Energie Karlovy Vary – Jungadler Mannheim zrušeno
so 12. 9. HC Energie Karlovy Vary – Rytíři Kladno 3:5 (Holejšovský 2, Váňa)

HC Dynamo Pardubice

st 29. 7. HC Dynamo Pardubice – Mountfield HK 1:6 (Pirner)
čt 30. 7. HC Dynamo Pardubice – HC Slavia Praha zrušeno
út 4. 8. HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice 3:4p (Jaša 2, Pavlata, Kubíček)
út 11. 8. HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec 6:1 (Formánek 3, Pavlata, Burda, Vrba)
čt 13. 8. Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 4:7 (Formánek 2, Vrba, Jaša, Burda, Koudelka, Pilař)
čt 20. 8. HC Slavia Praha – HC Dynamo Pardubice 2:2 (Formánek 2)
so–ne 22.–23. 8. turnaj O pohár hejtmana Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc 1:2 (Kubíček)
Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice 3:6 (Pavlata 2, Kubíček 2, Jaša, Koudelka)
HC Dynamo Pardubice – AZ Heimstaden Havířov 5:3 (Pavlata 2, Formánek, Kubíček, Hiemer)
HC ZUBR Přerov – HC Dynamo Pardubice 2:4 (Procházka, Formánek, Pavlata, Hiemer)
čt 27. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Dukla Jihlava zrušeno
čt 3. 9. 16:30 HC Dynamo Pardubice – Rytíři Kladno

Bílí Tygři Liberec

čt 30. 7. HC Litvínov – Bílí Tygři Liberec zrušeno
st 5. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Litvínov zrušeno
pá 7. 8. Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec zrušeno
pá 7. 8. Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec 4:1 (Leden)
út 11. 8. HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec 6:1 (Cibulka)
čt 13. 8. HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec 1:11 (Leden 3, Plos, F. Kříž, Hois, Fiala, J. Pérez, Jobek, S. Jansa, Dvořák)
so 15. 8. turnaj v Liberci zrušen
so 15. 8. Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK 4:3 (Hois, Janata, Kříž, J. Pérez)
čt 20. 8. Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec 6:5 (Jobek, Vološín, Dvořák, Plos, Cibulka)
pá 21. 8. 16:00 Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha
út 25. 8. Bílí Tygři Liberec – Piráti Chomutov 6:4 (Jobek, Leden, J. Pérez, Dvořák, Janata, Hrabčák)
pá 28. 8. BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec 3:7 (F. Kříž 4, Hujer, J. Pérez, Janata)
so 5. 9. Bílí Tygři Liberec – Eisbären Berlín zrušeno
ne 6. 9. Bílí Tygři Liberec – Eisbären Berlín zrušeno
st 9. 9. Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice zrušeno
pá 11. 9. Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK zrušeno

HC Sparta Praha

čt 30. 7. HC Sparta Praha – Mountfield HK zrušeno
pá 31. 7. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha zrušeno
po 3. 8. HC Sparta Praha – HC Litvínov zrušeno
út 11. 8. HC Sparta Praha – HC Slavia Praha 7:4 (Senčák 2, Pražák 2, Odehnal, Bareš, Hamršmíd)
čt 13. 8. HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec 1:11
út 18. 8. Rytíři Kladno – HC Sparta Praha 3:4
čt 20. 8. 14:00 HC Litvínov – HC Sparta Praha
pá 21. 8. 16:00 Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha
po 24. 8. 12:00 HC Kobra Praha – HC Sparta Praha
st 26. 8. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha 1:2
pá 28. 8. HC Sparta Praha – HC Kobra Praha 7:4
čt 3. 9. HC Škoda Plzeň – HC Sparta Praha zrušeno
čt 10. 9. HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň zrušeno

Rytíři Kladno

čt 23. 7. Rytíři Kladno – HC Motor České Budějovice zrušeno
út 28. 7. HC Litvínov – Rytíři Kladno zrušeno
čt 30. 7. HC Motor České Budějovice – Rytíři Kladno zrušeno
út 4. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno zrušeno
st 5. 8. ERC Ingolstadt – Rytíři Kladno zrušeno
út 11. 8. Rytíři Kladno – HC Škoda Plzeň zrušeno
čt 13. 8. Rytíři Kladno – HC Slavia Praha 3:4p (Hrabík, Havel, Danda)
so 15. 8. turnaj v Kladně (souhrn):
Rytíři Kladno – PZ Kladno 1:3 / 1:1 (2:4)
Rytíři Kladno – HC Hvězda Praha 1:0 / 2:0 (3:0)
Rytíři Kladno – HC Meteor Třemošná 1:0 / 1:1 (2:1)
út 18. 8. Rytíři Kladno – HC Sparta Praha 3:4
út 25. 8. HC Škoda Plzeň – Rytíři Kladno 4:5 (Bareš, Váňa, Mejtský, Hvězda, Cihelka)
čt 27. 8. Rytíři Kladno – HC Litvínov 7:6
pá–so 28.–29. 8. turnaj O pohár primátora města Českých Budějovic zrušeno
čt 3. 9. 16:30 HC Dynamo Pardubice – Rytíři Kladno
so 12. 9. HC Energie Karlovy Vary – Rytíři Kladno 3:5 (Holeček, Hvězda, Hrabík, Malý, Kouba)

AZ Heimstaden Havířov

pá 31. 7. HC RT TORAX Poruba – AZ Heimstaden Havířov 3:5 (Macko 2, Mikula 2, Loza)
út 4. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC Olomouc 4:2
út 11. 8. VHK ROBE Vsetín – AZ Heimstaden Havířov 2:1 (Kalina)
čt 13. 8. AZ Heimstaden Havířov – VHK ROBE Vsetín 2:1 (Žák, Danečko)
st 19. 8. 12:30 AZ Heimstaden Havířov – PSG Berani Zlín
so–ne 22.–23. 8. turnaj O pohár hejtmana Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Olomouc – AZ Heimstaden Havířov 2:0
AZ Heimstaden Havířov – HC ZUBR Přerov 2:0 (Belán, Lysoněk)
AZ Heimstaden Havířov – Piráti Chomutov 2:5 (Lysoněk, Kremnický)
HC Dynamo Pardubice – AZ Heimstaden Havířov 5:3 (Becher, Lysoněk, Žák)
pá 28. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC RT TORAX Poruba 1:5 (Žák)
so–ne 5.–6. 9. Zlín Cup (souhrn – 1. den, 2. den):
AZ Heimstaden Havířov – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:4 (Lysoněk)
Mountfield HK – AZ Heimstaden Havířov 4:2 (Kubíček, Bárta)
PSG Berani Zlín – AZ Heimstaden Havířov 2:4 (Becher 2, Lysoněk, Irgl)
Technika Hockey Brno – AZ Heimstaden Havířov 3:2sn (Kremnický, Bárta)

HC Slavia Praha

út 28. 7. HC Slavia Praha – HC Sparta Praha zrušeno
čt 30. 7. HC Dynamo Pardubice – HC Slavia Praha zrušeno
út 4. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno zrušeno
čt 6. 8. HC Slavia Praha – Piráti Chomutov 5:6 (Brytskij 2, Štípek 2, Šíba)
út 11. 8. HC Sparta Praha – HC Slavia Praha 7:4 (Krásný, Štancl, Kondratěv, Skoupý)
čt 13. 8. Rytíři Kladno – HC Slavia Praha 3:4p (Skoupý, Štancl, Malínek, Vlasák)
út 18. 8. HC Slavia Praha – HC Meteor Třemošná 3:2 (Skoupý, Tomas, Krásný)
čt 20. 8. HC Slavia Praha – HC Dynamo Pardubice 2:2 (Krásný, Štancl)
út 25. 8. HC Meteor Třemošná – HC Slavia Praha zrušeno
čt 27. 8. Piráti Chomutov – HC Slavia Praha zrušeno
st 2. 9. BK Mladá Boleslav – HC Slavia Praha 0:4
čt 10. 9. HC Slavia Praha – BK Mladá Boleslav 1:5 (Strnad)

HC Litvínov

út 28. 7. HC Litvínov – Rytíři Kladno zrušeno
čt 30. 7. HC Litvínov – Bílí Tygři Liberec zrušeno
po 3. 8. HC Sparta Praha – HC Litvínov zrušeno
st 5. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Litvínov zrušeno
út 11. 8. HC Litvínov – Piráti Chomutov 3:6 (Čech 2, Šprynar)
pá 14. 8. 14:00 HC Litvínov – Kölner EC
čt 13. 8. HC Škoda Plzeň – HC Litvínov zrušeno
čt 20. 8. 14:00 HC Litvínov – HC Sparta Praha
út 25. 8. HC Litvínov – HC Energie Karlovy Vary 2:1
čt 27. 8. Rytíři Kladno – HC Litvínov 7:6
út 8. 9. 17:00 HC Litvínov – HC Meteor Třemošná

PSG Berani Zlín

čt 30. 7. HC Olomouc – PSG Berani Zlín zrušeno
čt 6. 8. Technika Hockey Brno – PSG Berani Zlín zrušeno
pá 7. 8. PSG Berani Zlín – HC Kometa Brno zrušeno
čt 13. 8. HC Energie Karlovy Vary – PSG Berani Zlín zrušeno
čt 13. 8. HC ZUBR Přerov – PSG Berani Zlín 7:1 (Tomek)
pá 14. 8. HC Olomouc – PSG Berani Zlín 6:3 (Čech 2, Kanáč)
st 19. 8. 12:30 AZ Heimstaden Havířov – PSG Berani Zlín
út 25. 8. 18:00 VHK ROBE Vsetín – PSG Berani Zlín
čt 3. 9. PSG Berani Zlín – Technika Hockey Brno zrušeno
so–ne 5.–6. 9. Zlín Cup (souhrn – 1. den, 2. den):
PSG Berani Zlín – Technika Hockey Brno 7:1 (Tomeček 2, Matúšů, Mojžíš, Horský, Jecho, Heš)
PSG Berani Zlín – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:2 (Babulík)
PSG Berani Zlín – AZ Heimstaden Havířov 2:4 (Matúšů, Heš)
PSG Berani Zlín – Mountfield HK 4:3p (Mojžíš, Holba, Gerych, Jecho)
čt 10. 9. 16:00 PSG Berani Zlín – VHK ROBE Vsetín

HC Oceláři Třinec

pá 31. 7. HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno zrušeno
pá–ne 7.–9. 8. President Cup v Třinci (souhrn – 1. den, 2. den, 3. den):
HC Oceláři Třinec – HC Energie Karlovy Vary 4:1 (Kozlík 2, Cedzo, Tomiczek)
HC Oceláři Třinec – HK Dukla Trenčín 9:6 (Kozlík 3, Šotkovský 2, Janoš, Cedzo, Cienciala, Buják)
HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:3sn (Wawrzkiewicz 2, Hlávka, Šutý)
HC Oceláři Třinec – HC Energie Karlovy Vary 8:1 (Tomiczek 2, Lipka, Šutý, Ročák, Kozlík, Volas, Pánek)
HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:4 (Wawrzkiewicz, Tomiczek)
pá 14. 8. HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 4:3 (Janoš 2, Žabka; v Blansku)
so–ne 22.–23. 8. Ostrava Hockey Cup ve Vítkovicích (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Oceláři Třinec – Eisbären Berlín 5:0 (Hlávka, Janoš, Šotkovský, Kozlík, Ročák)
HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 2:3sn (Wawrzkiewicz, Kozlík, Hykl)
HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Oceláři Třinec 4:5 (Kozlík 2, Volas, Janoš, Tomiczek)
HC Oceláři Třinec – VHK ROBE Vsetín 7:2 (Wawrzkiewicz 3, Tomiczek, Volas, Cedzo, Hlávka)
čt 27. 8. VHK ROBE Vsetín – HC Oceláři Třinec 3:8
pá 4. 9. 16:00 HC Oceláři Třinec – VHK ROBE Vsetín
so 12. 9. HC RT TORAX Poruba – HC Oceláři Třinec 1:4 (Ochman, Šutý, Cedzo, Hlávka)

HC Kometa Brno

pá 31. 7. HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno zrušeno
út 4. 8. HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA zrušeno
pá 7. 8. PSG Berani Zlín – HC Kometa Brno zrušeno
út 11. 8. HC Olomouc – HC Kometa Brno zrušeno
pá 14. 8. HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 4:3 (v Blansku)
st 19. 8. HC Kometa Brno – HC Olomouc 5:0 (Horký 2, Boltvan, V. Nesvadba, Pigl)
so–ne 22.–23. 8. Ostrava Hockey Cup ve Vítkovicích (souhrn – 1. den, 2. den):
VHK ROBE Vsetín – HC Kometa Brno 1:4 (Šantora, Horký, Eich, J. Nesvadba)
HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 2:3sn (Svoboda, V. Nesvadba)
HC Kometa Brno – Eisbären Berlín 4:0 (Rakus, Nekvapil, Němec, Šantora)
HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Kometa Brno 4:1
čt 27. 8. HK Mladí Draci Šumperk – HC Kometa Brno zrušeno
út 1. 9. HC Kometa Brno – HC ZUBR Přerov 3:1 (Kos, Boltvan, Nekvapil)
st 2. 9. HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:7
st 9. 9. HC Kometa Brno – HC Motor České Budějovice zrušeno
čt 10. 9. HC Dukla Jihlava – HC Kometa Brno 4:5sn (Boltvan 3, Otava, Horký)

Piráti Chomutov

út 4. 8. HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov (v Tachově) zrušeno
čt 6. 8. HC Slavia Praha – Piráti Chomutov 5:6 (M. Starý 3, Daniel Badinka, F. Hynek, Titlbach)
pá 7. 8. Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec 4:1 (Ekrt 2, Titlbach, T. Šilar)
út 11. 8. HC Litvínov – Piráti Chomutov 3:6 (Novotný 2, Skrutek, Ekrt, T. Šilar, Titlbach)
čt 13. 8. HC Kobra Praha – Piráti Chomutov 4:3sn (Dominik Badinka, Skrutek, Vostiňák)
út 18. 8. Piráti Chomutov – HC Kobra Praha 8:3 (Mišovic 2, Jan Rindoš, D. Svoboda, Novotný, Skrutek, F. Hynek, Daniel Badinka)
st 19. 8. Piráti Chomutov – HC Hvězda Praha 5:3 (Daniel Badinka 2, Novotný, M. Starý, Skrutek)
so–ne 22.–23. 8. turnaj O pohár hejtmana Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
HC ZUBR Přerov – Piráti Chomutov 2:1sn (Novotný)
Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice 3:6 (Kulich 2, Novotný)
AZ Heimstaden Havířov – Piráti Chomutov 2:5 (Ekrt 2, Šilar, Mišovic, Vostiňák)
Piráti Chomutov – HC Olomouc 5:0 (Badinka, Ekrt, Šilar, Mahmutovič, Mišovic)
út 25. 8. Bílí Tygři Liberec – Piráti Chomutov 6:4 (Mahmutovič, Dominik Badinka, Ševčík, Mišovic)
čt 27. 8. Piráti Chomutov – HC Slavia Praha zrušeno
pá 28. 8. Piráti Chomutov – HC Škoda Plzeň 2:5 (D. Svoboda, Vostiňák)
čt 3. 9. Piráti Chomutov – Lillehammer IK zrušeno
so 5. 9. HC Meteor Třemošná – Piráti Chomutov zrušeno
čt 10. 9. Piráti Chomutov – HC Meteor Třemošná zrušeno

HC ZUBR Přerov

so–ne 8.–9. 8. turnaj v Přerově (souhrn – 1. den, 2. den):
HC ZUBR Přerov – HC RT TORAX Poruba 1:1 / 1:0, náj. 0:1 (Billa, Švejda)
HC Hvězda Praha – HC ZUBR Přerov 2:3 / 2:1, náj. 0:1 (Shchipakin, Holinka, Hlušek, Galnor, Mašek)
HC Motor České Budějovice – HC ZUBR Přerov 2:0 / 2:2, prodl. 0:1 (Pekr, Hyža, Holinka)
HC ZUBR Přerov – HC Tábor 0:0 / 1:2, náj. 0:1 (Holinka)
st 12. 8. HC ZUBR Přerov – HK Mladí Draci Šumperk 6:0 (Opravil 3, Buršík 2, Švejda)
čt 13. 8. HC ZUBR Přerov – PSG Berani Zlín 7:1 (Švejda 2, Hlušek 2, Mašek, Holinka, Svoboda)
st 19. 8. Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov zrušeno
so–ne 22.–23. 8. turnaj O pohár hejtmana Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
HC ZUBR Přerov – Piráti Chomutov 2:1sn (Schipakin, Billa)
AZ Heimstaden Havířov – HC ZUBR Přerov 2:0
HC ZUBR Přerov – HC Olomouc 3:1 (Buršík 2, Švejda)
HC ZUBR Přerov – HC Dynamo Pardubice 2:4 (Koblížek, Kuchta)
út 1. 9. HC Kometa Brno – HC ZUBR Přerov 3:1
čt 3. 9. 16:00 HK Mladí Draci Šumperk – HC ZUBR Přerov zrušeno
po 7. 9. Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov 2:7
čt 10. 9. HC ZUBR Přerov – Technika Hockey Brno 7:2

BK Havlíčkův Brod

čt 6. 8. Technika Hockey Brno – BK Havlíčkův Brod 4:3 (Prchal, Hrdlička, D. Krejčí)
so–ne 15.–16. 8. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě (souhrn):
BK Havlíčkův Brod – HCM Warriors Brno 1:3 (Prášek)
BK Havlíčkův Brod – HC Tábor 2:3 (Prchal, Chymo)
BK Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava „červená“ 0:3
HC Dukla Jihlava „žlutá“ – BK Havlíčkův Brod 4:0
čt 20. 8. 14:45 BK Havlíčkův Brod – HC Motor České Budějovice
pá 21. 8. HC Dukla Jihlava – BK Havlíčkův Brod zrušeno
čt 27. 8. HC Motor České Budějovice – BK Havlíčkův Brod zrušeno
pá–so 28.–29. 8. turnaj O pohár primátora města Českých Budějovic zrušeno
čt 3. 9. BK Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava zrušeno
so 12. 9. 15:45 BK Havlíčkův Brod – Technika Hockey Brno

VHK ROBE Vsetín

čt 6. 8. HC Olomouc – VHK ROBE Vsetín 3:2p (Koláček, Matějíček)
so 8. 8. HK Mladí Draci Šumperk – VHK ROBE Vsetín 4:1 (Koláček; hráno 4x 20 minut)
út 11. 8. VHK ROBE Vsetín – AZ Heimstaden Havířov 2:1
čt 13. 8. AZ Heimstaden Havířov – VHK ROBE Vsetín 2:1
pá 14. 8. VHK ROBE Vsetín – HK Mladí Draci Šumperk 0:2
út 18. 8. HK Dukla Trenčín – VHK ROBE Vsetín zrušeno
so–ne 22.–23. 8. Ostrava Hockey Cup ve Vítkovicích (souhrn – 1. den, 2. den):
HC VÍTKOVICE RIDERA – VHK ROBE Vsetín 6:0
VHK ROBE Vsetín – HC Kometa Brno 1:4 (Rigo)
Eisbären Berlín – VHK ROBE Vsetín 0:6 (Turek 2, Koláček, Adámek, Matějíček, Juráň)
HC Oceláři Třinec – VHK ROBE Vsetín 7:2
út 25. 8. 18:00 VHK ROBE Vsetín – PSG Berani Zlín
čt 27. 8. VHK ROBE Vsetín – HC Oceláři Třinec 3:8 (Tomiczek 3, Janoš 2, Lipka, Pánek, Volas)
pá–so 28.–29. 8. turnaj O pohár primátora města Českých Budějovic zrušeno
út 1. 9. VHK ROBE Vsetín – HK Dukla Trenčín zrušeno
pá 4. 9. 16:00 HC Oceláři Třinec – VHK ROBE Vsetín
út 8. 9. VHK ROBE Vsetín – HC Olomouc 3:1
čt 10. 9. 16:00 PSG Berani Zlín – VHK ROBE Vsetín

HC Motor České Budějovice

čt 23. 7. HC Motor České Budějovice – HC Dukla Jihlava 5:7 (hráno 4x20 minut)
čt 23. 7. Rytíři Kladno – HC Motor České Budějovice zrušeno
čt 30. 7. HC Motor České Budějovice – Rytíři Kladno zrušeno
čt 30. 7. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice zrušeno
čt 6. 8. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 7:0 (hráno 2x20 minut)
čt 6. 8. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 4:2 (hráno 2x20 minut)
so–ne 8.–9. 8. turnaj v Přerově (souhrn – 1. den, 2. den):
HC RT TORAX Poruba – HC Motor České Budějovice 2:4 / 1:3, prodl. 0:2 (Petrásek 4, Kříž 3, Vavřík, Bukovský)
HC Motor České Budějovice – HC Tábor 1:1 / 1:0, prodl. 1:0 (Bukovský 2, Sochor)
HC Motor České Budějovice – HC ZUBR Přerov 2:0 / 2:2, prodl. 0:1 (Pitel, Bukovský, Vavřík, Petrásek)
HC Hvězda Praha – HC Motor České Budějovice 1:1 / 1:1, náj. 0:1 (Petrásek 2, Pitel)
ne 16. 8. 13:00 IHC Králové Písek – HC Motor České Budějovice
čt 20. 8. 14:45 BK Havlíčkův Brod – HC Motor České Budějovice
čt 20. 8. 11:45 HC Meteor Třemošná – HC Motor České Budějovice
út 25. 8. HC Motor České Budějovice – Rytíři Kladno zrušeno
čt 27. 8. HC Motor České Budějovice – BK Havlíčkův Brod zrušeno
pá 28. 8. HC Motor České Budějovice – HC Tábor 6:0
pá–so 28.–29. 8. turnaj O pohár primátora města Českých Budějovic zrušeno
út 1. 9. HC Tábor – HC Motor České Budějovice 3:6
st 9. 9. HC Kometa Brno – HC Motor České Budějovice zrušeno

HC Dukla Jihlava

čt 23. 7. HC Motor České Budějovice – HC Dukla Jihlava 5:7 (Novák 2, P. Doležal, Bulík, Kříž, Machovský, Bačkovský; hráno 4x20 minut)
čt 30. 7. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice zrušeno
út 4. 8. HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice 3:4p (Krejčí, Kříž, Vovsík)
čt 6. 8. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 7:0 (Marhoun 2, Vandas 2, J. Doležal, Číhal, Bačkovský)
čt 6. 8. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 4:2 (Bulík 2, Peš, Vandas)
út 11. 8. Mountfield HK – HC Dukla Jihlava zrušeno
so–ne 15.–16. 8. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě (souhrn):
HC Dukla Jihlava „červená“ – HC Tábor 7:2 (Báťa 3, Bulík 2, Löffler 2)
HC Dukla Jihlava „žlutá“ – HC Dukla Jihlava „červená“ 5:5 (Marhoun 2, Doležal 2, Číhal – Bačkovský 4, Bulík)
HC Dukla Jihlava „žlutá“ – HCM Warriors Brno 5:2 (Peš 2, Číhal 2, Habermann)
BK Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava „červená“ 0:3 (Bulík 2, Jungwirth)
HC Dukla Jihlava „žlutá“ – HC Tábor 7:0 (Krejčí 3, Coufal 2, Marhoun 2)
HCM Warriors Brno – HC Dukla Jihlava „červená“ 2:0
HC Dukla Jihlava „žlutá“ – BK Havlíčkův Brod 4:0 (Marhoun 3, Krejčí)
pá 21. 8. HC Dukla Jihlava – BK Havlíčkův Brod zrušeno
út 25. 8. HC Dukla Jihlava – Mountfield HK zrušeno
čt 27. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Dukla Jihlava zrušeno
čt 3. 9. BK Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava zrušeno
čt 10. 9. HC Dukla Jihlava – HC Kometa Brno 4:5sn

HC Tábor

pá 31. 7. HC Meteor Třemošná – HC Tábor zrušeno
čt 6. 8. HC Tábor – HC Meteor Třemošná 6:2 (Fencl 3, Herda, Cícha, Šťastný)
so–ne 8.–9. 8. turnaj v Přerově (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Tábor – HC Hvězda Praha 0:1 / 1:2, prodl. 0:3 (Špánek)
HC Motor České Budějovice – HC Tábor 1:1 / 1:0, prodl. 1:0 (Sabiniok)
HC Tábor – HC RT TORAX Poruba 1:3 / 1:4, prodl. 0:1 (Špánek, Lutovský)
HC ZUBR Přerov – HC Tábor 0:0 / 1:2, náj. 0:1 (Suchan 2, Matašovský)
so–ne 15.–16. 8. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě (souhrn):
HC Dukla Jihlava „červená“ – HC Tábor 7:2 (Čančura, Sabiniok)
BK Havlíčkův Brod – HC Tábor 2:3 (Sabiniok, Dušek, Špánek)
HC Dukla Jihlava „žlutá“ – HC Tábor 7:0
HC Tábor – HCM Warriors Brno 2:0 (Herda, Matašovský)
út 25. 8. IHC Králové Písek – HC Tábor 3:10
pá 28. 8. HC Motor České Budějovice – HC Tábor 6:0
út 1. 9. HC Tábor – HC Motor České Budějovice 3:6 (Matašovský 2, Suchan)
so 5. 9. HC Tábor – HC Hvězda Praha 5:2 (Dušek, Šimák, Špánek, Šindelář, Souš)
pá 11. 9. HC Hvězda Praha – HC Tábor 4:8 (Šimák, Sabiniok, Dušek, Eichler, Matašovský, Kupka, Herda, Fencl)

HC RT TORAX Poruba

čt 30. 7. HC Olomouc – HC RT TORAX Poruba 3:6 (Szcześniak 2, Moravec, Vehovský, Stasiuk, Kalužík)
pá 31. 7. HC RT TORAX Poruba – AZ Heimstaden Havířov 3:5 (Stasiuk, Kovalčík, Szcześniak)
so–ne 8.–9. 8. turnaj v Přerově (souhrn – 1. den, 2. den):
HC ZUBR Přerov – HC RT TORAX Poruba 1:1 / 1:0, náj. 0:1 (Vehovský, Stasiuk)
HC RT TORAX Poruba – HC Motor České Budějovice 2:4 / 1:3, prodl. 0:2 (Vehovský, Hradil, Stasiuk)
HC Tábor – HC RT TORAX Poruba 1:3 / 1:4, prodl. 0:1 (Vehovský 3, Šrubař, Kovalčík, Stasiuk, Moravec, Hradil)
HC RT TORAX Poruba – HC Hvězda Praha 0:0 / 3:1, prodl. 1:2 (Koudelný 2, Hradil, Vehovský)
út 18. 8. HC RT TORAX Poruba – HK Mladí Draci Šumperk zrušeno
st 19. 8. HK Mladí Draci Šumperk – HC RT TORAX Poruba zrušeno
pá 28. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC RT TORAX Poruba 1:5 (Hradil 2, Vehovský 2, Koudelný)
so 12. 9. HC RT TORAX Poruba – HC Oceláři Třinec 1:4 (Vehovský)

HC Meteor Třemošná

pá 31. 7. HC Meteor Třemošná – HC Tábor zrušeno
út 4. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Meteor Třemošná 1:3 (Šipla, Kaiser, Malkovský, hráno 2x20 minut)
út 4. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Meteor Třemošná 5:1 (Špaček, hráno 2x20 minut)
čt 6. 8. HC Tábor – HC Meteor Třemošná 6:2 (Ivan, Fiala)
út 11. 8. 11:45 HC Kobra Praha – HC Meteor Třemošná
čt 13. 8. 11:45 HC Meteor Třemošná – SC Kolín
so 15. 8. turnaj v Kladně (souhrn):
HC Meteor Třemošná – HC Hvězda Praha 0:4 / 0:1 (0:5)
PZ Kladno – HC Meteor Třemošná 3:0 / 0:2 (3:2)
Rytíři Kladno – HC Meteor Třemošná 1:0 / 1:1 (2:1)
út 18. 8. HC Slavia Praha – HC Meteor Třemošná 3:2 (Stejskal 2)
čt 20. 8. 11:45 HC Meteor Třemošná – HC Motor České Budějovice
pá 21. 8. HC Meteor Třemošná – HC Energie Karlovy Vary 2:7
út 25. 8. HC Meteor Třemošná – HC Slavia Praha zrušeno
pá–so 28.–29. 8. turnaj O pohár primátora města Českých Budějovic zrušeno
so 5. 9. HC Meteor Třemošná – Piráti Chomutov zrušeno
út 8. 9. 17:00 HC Litvínov – HC Meteor Třemošná
čt 10. 9. Piráti Chomutov – HC Meteor Třemošná zrušeno

HK Mladí Draci Šumperk

so 8. 8. HK Mladí Draci Šumperk – VHK ROBE Vsetín 4:1 (Šucha, Tomeš, Peškar, Seidenglanz; hráno 4x 20 minut)
st 12. 8. HC ZUBR Přerov – HK Mladí Draci Šumperk 6:0
čt 13. 8. Technika Hockey Brno – HK Mladí Draci Šumperk 4:2 (v Boskovicích)
pá 14. 8. VHK ROBE Vsetín – HK Mladí Draci Šumperk 0:2 (Haas, Panáček)
út 18. 8. HC RT TORAX Poruba – HK Mladí Draci Šumperk zrušeno
st 19. 8. HK Mladí Draci Šumperk – HC RT TORAX Poruba zrušeno
út 25. 8. HK Mladí Draci Šumperk – Technika Hockey Brno zrušeno
čt 27. 8. HK Mladí Draci Šumperk – HC Kometa Brno zrušeno
st 2. 9. HC Kometa Brno – HK Mladí Draci Šumperk zrušeno
čt 3. 9. HK Mladí Draci Šumperk – HC ZUBR Přerov zrušeno
čt 10. 9. HK Mladí Draci Šumperk – HC Olomouc 3:4 (Panáček, Peškar, Compel)
HC Olomouc – HK Mladí Draci Šumperk zrušeno

Technika Hockey Brno

čt 6. 8. Technika Hockey Brno – PSG Berani Zlín zrušeno
čt 6. 8. Technika Hockey Brno – BK Havlíčkův Brod 4:3 (Žák, Líska, Sladký, Svoboda)
čt 13. 8. Technika Hockey Brno – HK Mladí Draci Šumperk 4:2 (v Boskovicích)
st 19. 8. Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov zrušeno
út 25. 8. HK Mladí Draci Šumperk – Technika Hockey Brno zrušeno
pá 28. 8. HC Olomouc – Technika Hockey Brno zrušeno
čt 3. 9. PSG Berani Zlín – Technika Hockey Brno zrušeno
so–ne 5.–6. 9. Zlín Cup (souhrn – 1. den, 2. den):
PSG Berani Zlín – Technika Hockey Brno 7:1 (Janovský)
Mountfield HK – Technika Hockey Brno 8:1 (Janovský)
Technika Hockey Brno – AZ Heimstaden Havířov 3:2sn (Sladký, Plevka, Pejchal)
Technika Hockey Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:5 (Líska)
po 7. 9. Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov 2:7
čt 10. 9. HC ZUBR Přerov – Technika Hockey Brno 7:2
so 12. 9. 15:45 BK Havlíčkův Brod – Technika Hockey Brno

HC Kobra Praha

pá 7. 8. 12:15 HC Kobra Praha – HC Benátky nad Jizerou
út 11. 8. 11:45 HC Kobra Praha – HC Meteor Třemošná
čt 13. 8. HC Kobra Praha – Piráti Chomutov 4:3sn (Halfar 2, Čečetka, Kredba)
út 18. 8. Piráti Chomutov – HC Kobra Praha 8:3 (Bauer, Kalajev, Halfar)
čt 20. 8. 11:45 HC Kobra Praha – PZ Kladno
po 24. 8. 12:15 HC Kobra Praha – HC Sparta Praha
st 26. 8. HC Hvězda Praha – HC Kobra Praha
pá 28. 8. HC Sparta Praha – HC Kobra Praha 7:4
čt 3. 9. 16:00 PZ Kladno – HC Kobra Praha

HC Olomouc

čt 30. 7. HC Olomouc – PSG Berani Zlín zrušeno
čt 30. 7. HC Olomouc – HC RT TORAX Poruba 3:6 (Ševčík, Jeřábek, Neoral)
út 4. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC Olomouc 4:2
čt 6. 8.  HC Olomouc – VHK ROBE Vsetín 3:2p (Šulgan, Ševčík, Stodůlka)
út 11. 8. HC Olomouc – HC Kometa Brno zrušeno
pá 14. 8. HC Olomouc – PSG Berani Zlín 6:3 (Jeřábek 2, Navrátil, Szabó, Miškovský, Ševčík)
st 19. 8. HC Kometa Brno – HC Olomouc 5:0
so–ne 22.–23. 8. turnaj O pohár hejtmana Pardubic (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc 1:2 (Jeřábek, Ševčík)
HC Olomouc – AZ Heimstaden Havířov 2:0 (Šulgan, Stodůlka)
HC ZUBR Přerov – HC Olomouc 3:1 (Sedláček)
Piráti Chomutov – HC Olomouc 5:0
pá 28. 8. HC Olomouc – Technika Hockey Brno zrušeno
pá 28. 8. Mountfield HK – HC Olomouc 5:2 (Jeřábek, Tlach)
út 8. 9. VHK ROBE Vsetín – HC Olomouc 3:1
čt 10. 9. HK Mladí Draci Šumperk – HC Olomouc 3:4
HC Olomouc – HK Mladí Draci Šumperk zrušeno

HC Hvězda Praha

st 5. 8. HC Hvězda Praha – PZ Kladno zrušeno
so–ne 8.–9. 8. turnaj v Přerově (souhrn – 1. den, 2. den):
HC Tábor – HC Hvězda Praha 0:1 / 1:2, prodl. 0:3 (Spěváček 2, Václavek, Srb, Lizatovic, Helikar)
HC Hvězda Praha – HC ZUBR Přerov 2:3 / 2:1, náj. 0:1 (Typolt 2, Švadlák, Spěváček)
HC Hvězda Praha – HC Motor České Budějovice 1:1 / 1:1, náj. 0:1 (Václavek, Pírs)
HC RT TORAX Poruba – HC Hvězda Praha 0:0 / 3:1, prodl. 1:2 (Spěváček 2, Václavek)
st 12. 8. HC Slovan Ústí nad Labem – HC Hvězda Praha 1:8 (Helikar 2, Spěváček 2, Lizatovič, Typolt, Švadlák, Mrázek)
so 15. 8. turnaj v Kladně (souhrn):
HC Meteor Třemošná – HC Hvězda Praha 0:4 / 0:1 (0:5)
Rytíři Kladno – HC Hvězda Praha 1:0 / 2:0 (3:0)
HC Hvězda Praha – PZ Kladno 3:1 / 1:0 (4:1)
út 18. 8. HC Hvězda Praha – HC Slovan Ústí nad Labem 6:1 (Pírs 3, Hron, Srb, Ivanovič)
st 19. 8. Piráti Chomutov – HC Hvězda Praha 5:3 (Typolt, Ivanovič, Nedvěd)
so 22. 8. PZ Kladno – HC Hvězda Praha
st 26. 8. 16:30 HC Hvězda Praha – HC Kobra Praha
so 5. 9. HC Tábor – HC Hvězda Praha 5:2
ne 6. 9. 10:00 HC Hvězda Praha – HC Sparta Praha
pá 11. 9. HC Hvězda Praha – HC Tábor 4:8

PZ Kladno

so 1. 8. HC Energie Karlovy Vary – PZ Kladno zrušeno
st 5. 8. HC Hvězda Praha – PZ Kladno zrušeno
so 15. 8. turnaj v Kladně (souhrn):
Rytíři Kladno – PZ Kladno 1:3 / 1:1 (2:4)
PZ Kladno – HC Meteor Třemošná 3:0 / 0:2 (3:2)
HC Hvězda Praha – PZ Kladno 3:1 / 1:0 (4:1)
čt 20. 8. 11:45 HC Kobra Praha – PZ Kladno
so 22. 8. PZ Kladno – HC Hvězda Praha
čt 3. 9. 16:00 PZ Kladno – HC Kobra Praha

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz