InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bratři Mazouchové nasměrovali potápějící se soběslavskou loď k pětigólové výhře

Sedlčanský kapitán Michal Kdolský zastavuje skluzem unikající soběslavské fotbalisty Jana Pavlíka (vlevo) a Tomáše Mazoucha. Spartak nakonec ale nikdo nezastavil a naložil Tatranu 5:2. , Autor: Josef Janda

Sedlčanský kapitán Michal Kdolský zastavuje skluzem unikající soběslavské fotbalisty Jana Pavlíka (vlevo) a Tomáše Mazoucha. Spartak nakonec ale nikdo nezastavil a naložil Tatranu 5:2.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - Úvodní zápas nové divizní sezony nabídl příznivcům soběslavského fotbalu v duelu se sedlčanským Tatranem sedmigólové představení. S trochou nadsázky se dá říct, že Spartak vstřelil všechny branky, ale vyhrál jen 5:2. Soběslav i přes nevyhovující hru vyhrála díky penaltě o gól první poločas, pak ale trestuhodnými chybami nabídla soupeři během šesti minut obrat. Nálada na lavičce i na tribuně nebyla valná, pak ovšem přišla další důležitá šestiminutovka, kdy Milan a Tomáš Mazouchové otočili na 3:2. Když se čtvrt hodiny před koncem prosadila i nová tvář v dresu Spartaku Jan Pavlík, všichni se uklidnili. Závěr patřil skvěle hrajícímu kapitánovi Petru Bouchalovi a Soběslav slavila nejvýraznější sobotní divizní vítězství 5:2. S výsledkem mohl být spokojený i trenér Radek Hajič, ve hře však nalezl závažné nedostatky a první poločas označil za katastrofální.

 

TJ Spartak Soběslav – TJ Tatran Sedlčany 5:2 (1:0), branky: 26. Zeman (z pen.), 64. M. Mazouch, 70. T. Mazouch, 75. Pavlík, 86. Bouchal – 56. a 62. D. Krůta, rozhodčí Vrchota – Hrkal, Koranda, ŽK (2-2): 32. Boháč, 50. Kutner – 25. Dřevojan, 90. Brotánek, 260 diváků.

Soběslav: Duchoň – Zeman, Pavlík, Boháč, Hromada (71. Žalda), M. Mazouch (68. Rubick), Kutner, Říha (60. Maršík), Vaněk, Bouchal, T. Mazouch.

Sedlčany: Dřevojan – Hašek, Kdolský, Řehák, Repetný, D. Krůta (83. Kouklík), Dvořák, Kvěch (77. Brotánek), M. Krůta, Soldát (83. Sirotek), Čipera (88. Novotný).

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete další podrobnosti. Utkání zhodnotí trenér Soběslavi Radek Hajič. Zamyslí se nad průběhem zápasu a připomene důležité okamžiky. Co říká na obdržené branky? Kdo byl podle něj v dresu Spartaku nejlepší?

Střelec vítězné branky Tomáš Mazouch přiblíží nejen gól na 3:2, ale rozpovídá se také o dalších šancích. A jak se mužstvo cítilo, když Tatran otočil na 1:2?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace