Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tak tohle se nepovedlo! Které celebrity si nechaly odstranit tetování?

23. srpna 2020 | 06:00

Láska ne vždy hory přenáší, a tak bychom tak razantní krok jako tetování jmen svých lásek měli promýšlet s rozvahou. Ne vždy ale dojde na racionální uvažování, pokud se nacházíme v zamilovaném oslepení. Na to doplatily i některé z celebrit! Kdo si nechal odstranit tetování, které si dal udělat z nerozvážnosti, a jaké další důvody, kromě lásky, je k tomuto kroku dovedly?

#1 Rumer Willis: Lev ničící kariéru

Rumer Willis, dcera Demi Moore a Bruce Willise, se rozhodla zbavit se rozměrné hlavy lva, která dominovala její levé paži. Toto rozhodnutí se však nepojilo s láskou, jako tomu bylo často u jejích kolegyň, ale padlo, protože tetování opravdu negativně ovlivňovalo její práci, která je pro ni velmi důležitá.  

#2 Eva Longoria: Nešťastná čísla

Tělo americké herečky zdobilo několik tetování na důkaz lásky k jejímu bývalému manželovi Tony Parkerovi. Prvním bylo číslo devět, které se vyjímalo na jeho basketbalovém dresu. Eva si ho nechala zvěčnit zezadu na krku. Další číslo bylo datum jejich svatby 7. července 2007 napsané římskými číslicemi VII-VII-MMVII. Eva Longoria ho měla na pravém zápěstí, ale poté, co se rozvedli, se rozhodla pro jeho odstranění.

#3 Heidi Klum: Láska není věčná

I Heidi Klum propadla lásce natolik, že si nechala vytetovat jméno svého bývalého manžela Seala na pravém předloktí spolu se čtyřmi hvězdami, jež symbolizují iniciály jejich dětí. Po rozvodu nechala ze své ruky odstranit jen část připomínající její bývalou lásku.

#4 Pamela Anderson: Role na tělo

I slavná kráska Pamela Anderson z věhlasného seriálu Pobřežní hlídka si odstranila svůj ostnatý drát vinoucí se kolem její paže. Ten s ní byl však spjat několik dlouhých let. A jak k němu přišla? Mohla za to její první filmová role ve snímku s příznačným názvem Barb Wire (v překladu Ostnatý drát), kvůli níž jí tatér nakreslil návrh tetování, které jí měli každý den malovat na její paži. Měla ho na sobě půl dne, prohlížela si ho skrz naskrz do doby, než se rozhodla, že si ho nechá reálně vytetovat. Zcela se do něj zamilovala, vnímala ho jako ryze ženské a plné sex-appealu. S odstupem času zjistila, že se k jejímu zralému věku už nehodí.

#5 Kelly Osbourne: Temná minulost

Kelly Osbourne již několikrát podstoupila laserový zákrok na odstranění tetování, protože mnohá z nich symbolizovala pubertální vzpouru, sebepoškozování či užívání drog. Došlo i na červená křídla s větou věnovanou matce, která měla vytetovaná na zádech. Bylo to jedno z nejvýraznějších tetování. Na sociálních sítích se netajila tímto bolestivým procesem a udělila všem, kteří si procházejí podobnou situací, několik rad. Například to, že jelikož bolí odstranění daleko více než samotné tetování, používala před zákrokem znecitlivující krém na předpis od doktora. Dle její zpovědi to ale nebolelo tolik jako špatné vzpomínky na její minulý život.

#6 Kaley Cuoco: Datum svatby

O tom, že zamilované tetování nepřináší nic dobrého a vždy se pojí s bolestí při odstraňování, se přesvědčila i herečka Kaley Cuoco. Po dvou letech láska k Ryanu Sweetingovi odletěla jako černá můra, která nyní zdobí hereččina záda místo data svatby.

Podívejte se do fotogalerie na slavné krásky, které prošly odstraněním tetování!

#7 Megan Fox: Negativní energie

Tetováním se chlubí i modelka a herečka Megan Fox. Hlava ikonické Marilyn Monroe, která se jí vyjímala na pravém předloktí, se jí však zprotivila. Údajně vyzařovala negativní energii, které se herečka rozhodla udělat přítrž. V minulosti totiž trpěla psychickými potížemi a byla závislá na lécích.

#8 Melanie Griffith a Angelina Jolie: Risk jmen

Melanie Griffith a Angelina Jolie mají společnou nejen hvězdnou hereckou kariéru, ale také neuvážené riskantní rozhodnutí o vytetování jmen svých – teď už bývalých – lásek. Na tento riskantní krok obě herečky doplatily a svá velmi viditelná tetování na pažích si nechaly odstranit. Melanie jméno Antonia, se kterým byla v devatenáctiletém manželství, Angelina pro změnu jméno svého druhého manžela Billyho Boba. Později ho nechala ještě překrýt daty a místy narození svých šesti dětí.

Autor: Žaneta Podlahová