Můj čas na kafíčko

Poslouchá prý svou manželku na slovo

Přestože manželství herce a baviče Luďka Soboty (77), známého třeba ze seriálů Na vodě a Ohnivý kuře, a jeho ženy, příležitostné herečky Adrieny Sobotové (58), vypadá šťastně a oba na sebe na veřejnosti pějí jen samou chválu, tak i oni mají své problémy.

Luděk připouští, že mu na manželce pár věcí vadí. Především jde o její věčné zákazy, kterými ho soustavně v něčem omezuje: „Vždycky mě vytočí, když mi zakáže pít slivovici,“ přiznal Sobota.

Přece každý musí vědět, že poctivá domácí slivovice je vlastně lék, který umí vyléčit všechny nemoci. Alespoň si to herec, známý hypochondr, myslí.

„Já mám věčné obavy o zdraví. Co byste také čekali od celoživotního pesimisty a věčného maroda? Dokonce říkám, že kdybych nebyl hypochondr, tak už jsem dávno mrtvý,“ tvrdí Luděk.

Dělá mu služku?

Jinak ale nemá důvod si na ženu stěžovat, protože je o něj doma královsky postaráno. Adriena mu podstrojuje jako nějakému lordovi.

„Doma dělám úplně všechno, od uklízení až po vaření. Když si představím manžela, jak by to udělal on…! No, znáte to. Kdo nic nedělá, nic nezkazí,“ zdůvodnila Sobotová, proč po muži raději nechce, aby jí pomáhal s domácími pracemi.

O Luďkovi je totiž známo, že je to typický nešika. Své role ve filmech tak ani nemusel hrát, protože je to pro něj docela přirozené. Stejně jako to, že v minulosti měl spousty milenek.

„Nikdy jsem to nepočítal, takže přesný počet nevím. Ale bylo jich hodně. Klidně i tisíc. V jisté době jsem to kosil hlava nehlava,“ práskl na sebe herec. Nevrátí se ke své pověsti? V jeho věku už to asi nehrozí.

Z chaty je vyštvala kuní rodinka

Mnohé také jistě překvapí, že Luděk doma zdaleka není tak zábavný společník. V rodinném kruhu je prý velmi tichý a vážný, skoro morous. Herec o sobě tvrdí, že čím je starší, tím více se u něj nechuť nuceně bavit společnost stupňuje. A to není všechno.

Nejspíš bude tak trochu i strašpytel. Na chatě se mu totiž uhnízdila kuna. Ta si podle všeho udělala hnízdo mezi sádrokartonem a střešní krytinou a nedalo se za ní dostat. Manžele rušila zejména kolem čtvrté hodiny ranní, kdy dupala po sádrokartonu.

Sobota byl prý vzteky bez sebe, mlátil do stropu a křičel, dokonce byl blízko mrtvici. Jeho manželka s ním proto údajně nechtěla na chatu jezdit. Situace ale má poměrně nečekané vyústění.

Na chatě totiž nyní žije celá kuní rodinka, protože Adriena tam odmítla jezdit a Luďka samotného to na chatě nebavilo, a hlavně se šelmy nedokázal zbavit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden