Nový život

Timo Tolkki (54) o sobě dal vědět hlavně díky vztahu s Dominikou Gottovou (47), se kterou se právě rozvádí. V životě ho provází spousta neúspěchů a kotrmelců a pravidelně o sobě dává vědět na sociálních sítích. Jeho fanoušci tak vědí, co právě prožívá a kde se aktuálně nachází. Finský zpěvák se nedávno objevil v Praze. Zdržel se jen pár dnů. Po návratu do své rodné země se rozhodl pro novou životní etapu v Mexiku. Štěstí tam zkoušel už dřív, ale teď jeho život připomínal scénář z westernu.

"Mám velké problémy se zdejší policií. Je všude v ulicích, mají samopaly a jsou velmi agresivní. Bojím se o svůj život. Jestli jsem někdy potřeboval pomoct, tak je to teď! Jednou mě už zatkli a mohou mě kdykoliv zavřít do vězení," popisoval Tolkki své krušné dny.

Z bláta do louže

Při jedné z návštěv Čech se Tolkki svěřil s dramatickým rozchodem s milenkou Ingrid Bell. Od té dostal kopačky. Dokonce si ho zablokovala na sociálních sítích. Dvojice se k sobě nakonec ale vrátila a Timo před svou vyvolenou poklekl. Jsou zasnoubení. Pár šťastné chvilky potvrdil fotkou, kde se všechna pozornost snesla na prsten s obřím kamenem. Všemu nahrává i nový stav věkově nesourodého páru, který označili jako "soužití ve společné domácnosti".

Tolkki je sice zamilovaný až po uši, ale stále je manželem Dominiky Gottové. Ani jeden z nich rozvod neřeší. Gottova nejstarší dcera se musí ohánět, aby zaplatila všechny účty. Bohužel je všem na očích a lidé chodí za ní do práce na obhlídku, aby ji mohli krátce zahlédnout. Tolkki mám mnohem větší existeční problémy a snaží se rozjet podnikání.

"Nemám žádné peníze, je mi úplně jedno, kdo mi letenku koupí. Potřebuji ale zmizet, jde o mé zdraví." Dokonce se pokoušel prodat své onošené oblečení, košili a koženou bundu. Chtěl si přivydělat i nabízením ojetých automobilů. Podle všeho se Tolkkimu v cizí zemi příliš nedaří a nejraději by se vrátil do Prahy za Dominikou. Těžko říct, co se právě rodí v hlavě známého podivína.