Sledujte živě tenis ATP Cincinnati 2020 na Telly

Telly

Fanoušci mužského tenisu se dočkali. Po půlroční přestávce se na televizní obrazovky vrací tenisové turnaje ATP. Tenisová sezóna na satelitní a internetové televize Telly restartuje hned turnajem nejvyšší kategorie ATP Masters 1000 Cincinnati, tentokrát hraném v New Yorku.

 


 

Turnaj, který se rozehrál již v sobotu 22. 8. vyvrcholí finálovým zápasem v pátek 28. 8. ve 22 hodin středoevropského času. Živé přenosy z turnaje můžete každý den sledovat na Telly a její stanici DIGI Sport 3 HD. I přes neúčast Rafaela Nadala a Rogera Federera je turnaj nabitý velkými jmény. Hlavním kandidátem na vítězství je světová jednička, srbský tenista Novak Djokovič. Loňské vítězství na turnaji obhajuje Rus Daniil Medveděv, který si ve finále poradil s Davidem Goffinem. O titul kromě obou loňských finalistů budou bojovat další světové hvězdy, například Rakušan Dominic Thiem, řecký mladík Stefanos Tsitsipas nebo německý hráč Alexander Zverev.

 

Jak sledovat tenisové turnaje na Telly Tenisové turnaje ATP vysílá Telly na stanici DIGI Sport 3 HD a grandslamy pak jsou k vidění na stanicích Eurosport HD. Všechny uvedené sportovní stanice jsou k dispozici zákazníkům Telly, kteří mají programový balíček Střední nebo Velký případně balíček Sport.

 

Sportovní fanoušci, kteří se chtějí na tenis dívat a nejsou zákazníky Telly, si mohou pořídit některý z krátkodobých denních balíčků Sport, s kterými dostanou kompletní sportovní nabídku Telly včetně všech Digisportů a obou stanic Eurosportu.

 

Mirek Novák




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist