Neštěstí návrháře Laffity: Trojí smrt v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Neštěstí návrháře Laffity: Trojí smrt v rodině!

Osmany Laffita
Osmany Laffita (TV Nova)

Rok 2020 se s Osmany Laffitou (55) rozhodně nemazlí. Návrháři toho zatím rozhodně víc vzal, než dal. Nejdřív přišel o tatínka, který se na Kubě stal jednou z prvních obětí zákeřného koronaviru. Poté ho nehoda připravila o synovce. A jako by to pořád nestačilo, minulý týden přišel rodilý Kubánec o svého buldočka, kterého velmi miloval.

„Bůh se mi asi mstí. Nebo nevím, proč to dělá,“ povzdechl si deníku Aha! Osmany, kterého pochopitelně nejvíc zasáhla smrt jednoho z rodičů. Rodák z kubánského hlavního města Havana rovněž svěřil, že jeho tatínek byl jedním z prvních, u kterých lékaři posléze přítomnost nového typu koronaviru v těle potvrdili.

Zápal plic

„V jedenáct hodin večer mi volala máma, že tátu odvezli do nemocnice. A v šest hodin ráno druhý den už byl mrtvý,“ popsal návrhář kruté chvíle s tím, že původní diagnóza byla zápal plic. Když se ale přidala plicní embolie, osmdesátiletému otci módního návrháře už nebylo pomoci. Stal se tak nejen jedním z prvních případů nákazy virem covid-19, ale následně i úmrtí na exotickém ostrově.

Tragický rok návrháře Laffity: Koronavirus mu vzal tátu. Teď přišel o synovce a milovaného mazlíčka

Video se připravuje ...

Rána v srdci

Když už měl Osmany pocit, že se z nelítostné rány osudu vzpamatovává, dozvěděl se, že zemřel i jeho synovec. Nejčerstvější rána v jeho srdci je pak jen pár dní stará a způsobila ji smrt francouzského buldočka. Ten byl dlouhé roky právoplatným členem domácnosti Osmanyho a jeho životního partnera Guye, kteří společně obývají zrekonstruovanou hvězdárnu v Nižboru.

Strach o mámu

Aktuálně se ale návrhář nejvíc obává o svou maminku, která zůstala na ostrově Kubě bez milovaného manžela. „Mám šílený strach. Na Kubě je aktuálně obrovské množství případů a mojí mámě je třiaosmdesát let. Tátovu smrt jsem překonal. Jsem ale velký mamánek. Kdyby se totéž stalo jí a já tam nemohl letět, tak se zblázním. To bych opravdu nedal,“ je přesvědčený Osmany. Nedočkavě proto sleduje, kdy Havana opět otevře hranice a povolí lety do země.

Osmany Laffita a jeho Guy: Hádky kvůli dítěti! Jden chce, druhý ne!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kozinozka
25. 8. 2020 • 11:12

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.