Indie pop duo THE ENVLPS vydává nový singl

INDIE POP DUO THE ENVLPS VYDÁVÁ SINGL MIDNIGHT

O skladbě a jejím významu The Envlps říkají: „Zanícené duševní rány a hledání útěchy v náruči neznáma. Strach, úzkosti a nejistoty se krystalizují a nachází rozuzlení o půlnoci.”

Novinku Midnight doprovází hudební videoklip, který vznikl během COVID-19 karantény a je složený ze stovky původně nijak nesouvisejících na internetu nalezených krátkých klipů. Ty byly upraveny a poskládány tak, aby vytvořily zcela nový příběh. Jakub Tranta, autor videa, říká: „Během této doby nebylo příliš možné zrealizovat vlastní natáčení videoklipu, který by měl takové filmové kvality, jaké jsem si představoval. Díky zvolené umělecké technice ale nebylo nutné vůbec vyjít ven, a přesto se podařilo vytvořit video, které splnilo všechny naše požadavky.”

Příběh videa a text skladby vznikaly nezávisle na sobě. Když tvůrce videa a autor textu svá díla nakonec zkombinovali, s překvapením zjistili, že se významově zrcadlí, ačkoliv oba vycházeli pouze z instrumentálního hudebního podkladu.

 

 

 

INFO

Složil a nahrál: Jakub Tranta a Seif Gouta

Text: Seif Gouta

Produkce a mix: Jakub Tranta

Grafika: Jakub Tranta

 

 

O THE ENVLPS

Pražské potemnělé indie pop duo tvořící hudbu balancující mezi rozostřenými melodiemi a drásavou melancholií ponořenou do snových nálad.

Skladby Envelopes, StareCatwalk nebo Last Star jste mohli slyšet na respektovaných českých stanicích jako je Radio 1 nebo Radio Wave. The Envlps jsou i aktivní koncertní kapelou s propracovaným pohlcujícím představením. Během krátké doby stihli odehrát řadu koncertů v známých českých klubech i festivalech.

 

envlps.com

Comments

comments

Vyhledat