Moje šťastná hvězda

Musí se otáčet!

Už přes dvě desítky let má Rey Koranteng (46) pořád tolik práce, že neví, kam dřív skočit. To ostatně platí i pro jeho soukromí.

Je opravdu tak pozorný k ženám, nebo se tak děje jen ve výjimečných případech?

Vzhledem k tomu, že má s manželkou tři dcery, jistě ani doma nemá mnoho času nazbyt. Teď ale sympatický moderátor přiznal, co všechno musí doma dělat. Sám má totiž pořád něco zařizovat, opravovat a obstarávat.

Zkrátka se nemůže stát, že by bylo doma něco v nepořádku. Stojí snad za tím jeho perfekcionismus, nebo je za tím něco trochu jiného?

Žehlí snad svoje hříchy?

Rey také přiznal, že si svou ženu hýčká a pořád jí něco kupuje, aby jí dokázal, jak moc ji miluje. Copak to ale jeho manželka po tolika letech společného života neví? Nebo má snad Koranteng špatné svědomí, a proto se snaží manželku zaslepit alespoň dary?

Sám si před časem postěžoval, že je pracovně tak vytížený, že nemá na rodinu moc času. Navíc se přednedávnem začalo spekulovat, že chová až příliš velké sympatie k jedné soutěžící z pořadu MasterChef.

Chce jí snad dokázat, že jsou to všechno jenom prachsprosté řeči? Je ale také možné, že je na tom opravdu něco pravdy, tak se snaží od nepříjemného tématu odvést pozornost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden