Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blumhouse chystá reboot slavné Věci. Bude u toho i Carpenter


ikona
do_Od
BlumhousehororJason BlumJohn CarpenterrebootremakeVěc
Blumhouse a Carpenter chystají novou Věc. 

Přestože si studio Blumhouse producenta Jasona Bluma udělalo jméno především svými novými, žánr testujícími horory jako Paranormal Activity, Očista nebo Insidious, v posledních letech od něj vídáme spíš remaky slavnějších značek. A když se podíváte na nový Halloween nebo Neviditelného s Elisabeth Moss, vlastně si ani nemůžeme moc stěžovat. Každopádně teď domečku hrůzy padla do oka další kultovní značka, která už sama o sobě vlastně je remakem.

Řeč je o mrazivém hororu Věc Johna Carpentera z roku 1982, která je remakem Věci z jiného světa z roku 1951. No a právě Carpenter teď na festivalu Fantasia prozradil, že s Blumem vedli jisté debaty o možnosti případného rebootu, do kterého by byl Carpenter přímo zapojen. Do jaké míry, to už neprozradil, pravděpodobně by se ale nejednalo o režii, protože na to už je přece jen trochu starý.

Nebylo by to každopádně poprvé, co někdo zkoušel pracovat se slavným námětem. Film se dočkal prequelu v roce 2011 s Mary Elizabeth Winstead a Joelem Edgertonem, protože si na něj ale nepamatuji já, ani vy, hádejte dvakrát, jak moc v kinech uspěl. Nová verze by navíc nemusela být úplným rebootem, ale spíše logickým pokračováním, podobně jako tomu například je u výše zmíněného Halloweenu. Je to podle vás dobrý nápad, nebo byste raději už konečně viděli doslovnou adaptaci V horách šílenství? Dejte vědět v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace