Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Scarlett Byrne a Cooper Hefner jsou rodiči: Herečka z Harryho Pottera porodila holčičku. Má jméno po babičce

Scarlett Byrne a Cooper Hefner jsou rodiči: Herečka z Harryho Pottera porodila holčičku. Má jméno po babičce
Zdroj: Instagram Scarlet Byrne
+ Další 3 fotografie
miminko
Cooper Hefner (28) se na sociálních sítích pochlubil novým přírůstkem do rodiny. Herečka Scarlett Byrne (29) včera porodila jejich vytoužené děťátko. Pro roztomilou holčičku vybrali jméno po Cooperově zesnulé babičce. Novopečení rodiče jsou štěstím bez sebe a nemohou se dočkat na společně strávené chvíle.

Syn zesnulého Hugha Hefnera (†91), který byl zakladatelem a vydavatelem časopisu Playboy, se stal poprvé otcem. Jeho manželka Scarlett Byrne mu 24. srpna krátce před půl šestou ráno porodila holčičku jménem Betsy Rose Hefner.

Novopečený tatínek Cooper Hefner se podle všeho chlubí, že jeho roztomilá Betsy Rose vážila přes šest liber (2,86 kg). „Jsme naplněni vděčností, láskou a radostí,“ napsal Hefner na své sociální sítě a sdílel fotografii z porodnice.

Holčička byla pojmenována po své babičce Betsy Aldridge-Conradové, která zemřela v červenci. „Těšíme se, až budeme společně trávit čas doma,“ řekl pro magazín People. Cooper a Scarlet budoucí rodičovství oznámili v březnu. „Scarlett a já jsme byli požehnáni skvělými zprávami. Letos v létě přivítáme nového člena rodiny,“ napsal tehdy budoucí tatínek.

Scarlett, která ztvárnila roli Pansy Parkinsové ve filmu Harry Potter se novinkou také pochlubila a pravidelně sdílela své rostoucí bříško na Instagramu. „Naše srdce jsou plná vděčnosti a radosti a my dva se nemůžeme dočkat, až uvidíme nejnovějšího člena rodiny Hefnerů,“ dodala.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy