Hlavní obsah

Autobus narazil u Plzně do kamionu, jedna žena zemřela

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Na výpadovce z Plzně do Domažlic u dálničního sjezdu u Sulkova narazil ve středu ráno autobus do porouchaného kamionu, který stál v odstavném pruhu. Na místě zemřela 36letá žena a další tři pasažéry z autobusu včetně jeho řidiče odvezla záchranka do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda autobusu u PlzněVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Žena podle záchranářů utrpěla zranění neslučitelná se životem.

„Muže ročník 1972 se středně těžkým poraněním jsme převezli do FN Lochotín. Dále muže ročník 1992 a ženu ročník 1986 s lehčím zraněním taktéž do FN Lochotín,“ uvedli záchranáři.

Záchranná služba později upřesnila, že z místa dopravní nehody později odvezla do nemocnice s lehčím zraněním i 46letého řidiče kamiónu a jeho o 17 let mladšího spolujezdce.​ Stěžovali si prý na nějaké zdravotní problémy.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Podle prvních informací autobus narazil do odstaveného kamionu.

Jednoho z cestujících museli hasiči vyprostit střechou autobusu. Mluvčí policie Veronika Hokrová uvedla, že příčina nehody je v šetření. Silnice ve směru na Domažlice je v místě nehody uzavřená,“ dodala Hokrová.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Nehoda kamionu a autobusu u Plzně.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Nehoda kamionu a autobusu u Plzně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám