Šéfredaktorkou magazínu Estate je Nikol Pavlíčková

středa, 26. srpna 2020, 07:35 Aktuality, Tisk, Lidé MediaGuru

Nikol Pavlíčková vystřídala na čele magazínu Estate Jana Tomeše. Přichází z Mladé fronty, kde vedla agenturní sekci zaměřenou na klientské tituly.

Nikol Pavlíčková, zdroj: Premium Media Group

Nikol Pavlíčková, zdroj: Premium Media Group

Na pozici šéfredaktorky časopisu Estate, magazínu o developmentu, realitním trhu, investicích a životním stylu společnosti Premium Media Group, nastoupila Nikol Pavlíčková. První vydání pod jejím vedením vyjde v září. V čele magazínu střídá Jana Tomeše, který titul spravoval poslední rok, respektive od loňského května.

Nikol Pavlíčková pracuje v médiích od roku 2015. Má za sebou individuální projekty, v nichž zodpovídala za jejich jednotlivé části od redakce přes produkci, dramaturgii nebo vizuální podobu, ale i za celkový chod. Poslední dva roky působila ve vydavatelství Mladá fronta. Nejprve jako šéfredaktorka klientských titulů a následně na pozici Head of Creative. 

„Osobně nevnímám Estate pouze jako prémiový magazín, ale jako značku, která může generovat obsah s přesahem napříč všemi komunikačními kanály a zaujmout tak každého – od čtenářů printu či onlinu přes followery na sociálních sítích, ale i ty, kteří přijdou osobně na eventy nebo navštíví doprovodné akce,“ uvedla Pavlíčková.

„Estate dále povedeme nastavenou cestou obsahové i imagové autority v daném segmentu. V nejbližších měsících plánujeme obsahové rozšíření, v příštím roce pak další upgrade na poli doplňkových produktů brandu,“ přiblížila další směřování časopisu publisherka vydavatelství Jitka Krulcová.

-mav-