Úterý , 23. 04. 2024

Vojtěch

Slavné lesbičky aneb tyhle krásky o mužné objetí nestojí

Zdá se, že pánové mají v případě těchto krásek velkou smůlu. V jejich srdci je totiž místo pouze a jen pro ženy. Které ze slavných dam otevřeně přiznaly, že patří mezi lesbičky?
celebrity
Zdá se, že pánové mají v případě těchto krásek velkou smůlu. V jejich srdci je totiž místo pouze a jen pro ženy. Které ze slavných dam otevřeně přiznaly, že patří mezi lesbičky? (zdroj foto: insider.com)

26. 08. 2020

Sex ve městě trochu jinak – Cynthia Nixon

Pokud jste patřili mezi milovníky kultovního seriálu Sex ve městě, jistě jste zaznamenaly Cynthiu Nixon. Dnes již legendární kráska, zrzka s osobitým stylem, šmrncovní padesátnice, a také hrdá manželka své ženy. Tu si vzala v roce 2012, a je jí aktivistka a bojovnice za lidská práva Christina Marinoni. Potkat jste je klidně mohli i během Gay Pride Parade v New Yorku. Není se za co stydět, příroda prostě nadělila každému něco jiného do vínku.

žena
Nutno dodat, že zrzavá kráska je po boku své manželky skutečně šťastná a nevidí důvod, proč by měla svou lásku a životní štěstí skrývat. (zdroj foto: youtube.com)

Sexy blondýna ze seriálu o právnících – Portia de Dossi

Pamatujete si na pohodový a vždy tak trochu melancholický úspěšný seriál z právnického prostředí – Ally McBealová? Natáčel se v letech 1997 – 2002 a jedna z hereckých ikon v něm byla i blonďatý a vyzývavý andílek Portia de Rossi. Tisíce fanoušků po celém světě zesmutněly, když zjistily, že u krásné seriálové právničky nemají vůbec žádnou šanci. Portia de Rossi je totiž šťastně ženatá. Svatba v roce 2008 je jednou z nejdojemnějších, kterou jste kdy mohli vidět, a na záběrech novomanželek je jasně vidět, že jsou si souzené, nehledě na to, že jsou to dvě ženy. Dodnes patří mezi stálé páry showbusinessu. A kdo že je vlastně manželka této blonďaté krásky? Patří mezi další lesbičky – naše další dáma.

slavné lesbičky
Dáma, která zanedlouho oslaví padesátku je velmi šarmantní a elegantní, a také ve šťastném manželství. (zdroj foto: youtube.com)

Úspěšná moderátorka Ellen DeGeneres

Show Ellen DeGeneres patří mezi nejsledovanější americké talk show vůbec. Je jasné, že její moderátorka má v rukou obrovský vliv, a že její kroky sledují miliony fanoušků. Ona to však ustála. Ellen DeGeneres se kromě toho, že si do své show zve světové celebrity, věnuje také charitě.

Někdy dokonce rozdávala peníze za to, že se lidé k sobě chovali mile. Nechala jednoho ze členů týmu, aby předstíral, že se mu stane na ulici nějaká nepříjemná situace, a následně finančně odměnili toho, kdo se rozhodl pomoci.

K TÉMATU  Ovesné banánové muffiny. Zdravý dezert bez rafinovaného cukru a bílé mouky

Kromě toho, že je Ellen světoznámou celebritou, je také šťastnou manželkou své herecké ženy. Tou je právě již zmíněná Portia de Rossi. Často ji ve své talk show zmiňuje, vždy s úctou, láskou a s humorem sobě vlastním. Tyto dvě dámy jsou spolu šťastné a lásky mají evidentně na rozdávání. Společně se věnují také charitativním projektům na podporu zvířat i dětí po celém světě.

herečka
Snad v každém z dílů své talk show Ellen věnuje pomocí sponzorů tučnou sumu na některý z mnoha projektů. (zdroj foto: youtube.com)

Slavná česká tenistka Martina Navrátilová

Jedna z našich nejlepších tenistek v historii, krásná šedesátnice Martina Navrátilová, svou orientaci dlouhou dobu tajila. Jedním z důvodů bylo i americké občanství. I přes to, že se dlouhou dobu snažila vše neuvádět úplně na pravou míru, se nakonec v roce 1981 stala jednou z prvních sportovkyň, které se k homosexualitě veřejně přihlásily, a patří tak mezi hrdé lesbičky.

Dnes je již od roku 2014 spokojenou manželkou své dříve dlouholeté přítelkyně. Tou je podnikatelka a bývalá ruská královna krásy Julie Lemigová. Říká se, že jim to spolu klape. Na společných fotkách jim to velmi sluší, a vypadají spokojeně.

Něžná zpěvačka Aneta Langerová

Mezi ženy, které nehledají štěstí v mužné náruči, se řadí i první vítězka talentové soutěže Česko hledá SuperStar. Nutno přiznat, že její charisma, plachost, a především nezaměnitelný sametový hlas, který pohladí, si získal srdce celého národa. Když se okolo ní dlouho neobjevoval žádný muž a bulvární plátky tak neměly o čem psát, po čase se vynořily spekulace o její sexuální orientaci.

Oficiálně se ke své lásce k ženám přiznala až v roce 2010, kdy jí k tomu přišla konečně vhodná doba. Zpěvačka si své soukromí bedlivě střeží, a tak pouze víme o tom, že v roce 2017 se rozešla se svou partnerkou, režisérkou dokumentárních filmů, Olgou Špátovou.

K TÉMATU  Život japonské gejši: Tyto dámy rozhodně neměly na růžích ustláno

Tyto slavné dámy se k nelibosti mnoha jejich obdivovatelů řadí mezi lesbičky. Některé z nich již našly své štěstí v dlouhodobém manželství se svou láskou, další z nich se ještě neusadily. Věděli jste, že jsou to všechno lesbičky?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejmladší dcera zesnulého zpěváka Petra Muka vyrostla do krásy!

Dítě po čtyřicítce! Tyhle hvězdy to zvládly

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Cestování se stane vášní prakticky každého, kdo se do něj ponoří a kdo si začne sepisovat seznam míst, která by chtěl během svého života navštívit. Na wish listu prakticky každého cestovatele se nachází nádherná Paříž, Fontána di Trevi v Římě nebo Spojené státy, které se chtějí zažít už jenom kvůli odlišné kultuře a faktu, že se jedná o naprosto jiný svět. Co si na papír ale napsat i taková místa, o kterých se předpokládá, že za pár let zmizí z povrchu zemského?
Nespavost je problém, který trápí mnoho z nás. Bohužel nad tímto problémem máme tendenci jen mávnout rukou. To přejde - říkáme si. Jenže takzvaná insomnie může mít negativní dopad nejen na fyzickou stránku člověka, ale především na jeho psychiku, zejména pokud mluvíme o dlouhodobém problému.
The Pole House se nachází 40 metrů vysoko nad Fairhaven Beach v Austrálii. Tenhle nádherný výhled si může dopřát každý, kdo si luxusní pobyt pronajme třeba na víkend. Od nás je to ale trochu daleko, takže vám nezbývá, než si alespoň prohlédnout, jak tohle hnízdo vypadá.
Také vám někdo v polovině vaší dovolené začne připomínat, jak se vám to krátí a že už brzy půjdete do práce? Kdyby to někdo udělal, asi byste se pěkně naštvala. Ale připomínat dětem, že brzy skončí prázdniny, připadá mnoha dospělým normální. Přitom i děti si potřebují odpočinout a ne myslet na povinnosti, které je čekají. Mají se vůbec děti o prázdninách učit?
Trápí vás otlačené prsty nebo puchýř na patě, když strávíte večer v lodičkách? Potí se vám v botě chodidla? Tyhle vychytávky vám poradí, jak na to. I ponožky se dají chytře schovat do jakékoli obuvi. Ale využít se dají i úplně jinak. Inspirujte se jednoduchými nápady, které ušetří vaše chodidla!
Podzim je ideálním časem vyrazit na výlet. Příroda se zbarvuje do oranžových, žlutých a červených tónů, památkám pomalu končí sezóna a proto téměř nikde se nemusíte mačkat s ostatními turisty. Naplánujte si výlet po severní Moravě.
Je zřejmé, že vnímání krásy a dokonalosti je hodně subjektivní záležitost. To, co je pro někoho úchvatné, je pro druhého nezajímavé a naopak. I přes odlišnosti vnímání jsme ale vlivem doby uvízli v bublině, která rozděluje společnost na krásné a ošklivé, asi tak jako v pohádkách, na které jsme se dívali odmalička.
Výrazná změna zasáhla do české hudební scény, když zpěvák, hudebník a skladatel David Koller oznámil svůj odchod ze skupiny Lucie. Informaci potvrdil i jeho manažer Tomáš Staněk, ačkoliv zatím zůstává tajemstvím, co přesně stojí za touto změnou.
Svatební den bývá pro mnoho lidí tím nejkrásnějším. Když žena dostane zásnubní prstýnek, začne se jí v hlavě točit milion věcí, které by na svatbě chtěla mít. Důležité je, se z toho nezbláznit. Pokud si můžete dovolit zaplatit společnost, která se organizací svateb zabývá, ušetříte si určitě mnoho starostí a nervů, ale z finanční stránky to asi nebude žádný med. Pokud děláte svatbu na vlastní pěst, nejlepší bude, pokud si všechny důležité věci budete sepisovat do deníčku. A to nejen množství hostů, velikost dortu, místo konání svatby, ale také samotný rozpočet, který se za svatbu chystáte utratit.
Koronavirus decimuje naši populaci ve velkém. Denně se zveřejňují statistiky nakažených, vyléčených i těch, kteří svůj boj prohráli. Kromě jeho negativních dopadů na tělo se také stále častěji mluví o vlivu na psychiku. Čím déle pandemie a s ní spojené zákazy platí, tím více lidí upadá do deprese a zažívá stavy úzkosti.
My Little Pony - tato ikonická značka malých, barevných poníků se stala symbolem radosti a přátelství po celém světě. Bez ohledu na váš věk, My Little Pony vám okamžitě získá srdce svou roztomilostí a pozitivní energií. Ponořte se do světa barev, přátelství a dobrodružství My Little Pony a objevte nový způsob, jak obohatit svůj životní styl.
Šišky borovice mohou posloužit jako dekorace i samotné. S tímto návodem ale z šišek vytvoříte miniaturní vánoční stromečky. Ideální bude zapojit do jejich výroby celou rodinu. Co říkáte, nejsou krásné?

Výběr článků

Léto je nejkrásnější období v roce. A přináší s sebou také zážitky, na které se nezapomíná. Jaké jsou výhody letního flirtu, a proč by jej měl alespoň jednou za život zkusit každý z nás? Letní románek je prostě nezapomenutelný!
Dejte si pozor na krmení pejsků "od stolu". Poradíme vám, které potraviny určitě nesmíte dát svému čtyřnohému mazlíčkovi.
Moje mladší sestra byla vždycky jiná než já. Dostávalo se jí větší pozornosti, protože máma ji měla s druhým manželem, a pro něj ona byla princezna – a já jen přítěž. Musím uznat, že jsem na ni občas žárlila, ona byla tou rozmazlovanou a já jsem musela všechno dělat za ni.

Nepřehlédněte

Odrůstají vám děti z klasických dětských pokojíčků? Je na čase se porozhlédnout po nových nápadech, co ocení puberťáci a dospívající mladí lidé.
Máte někoho, s kým jste se nedávno pohádaly? Pak je čas se usmířit! Dnes vám to půjde skvěle! Dopřejte také trochu zdraví svým játrům a bacha na rande, pokud si představujete, že bude něco víc. Co ještě pro dnešek radí astroložka Naďa Šmídová?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek