PhDr. Mgr. Vít Šimral, Ph.D. et Ph.D.

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2020 15:18:00

Obzvlášť v době koronavirové pandemie je důležité zůstat co nejvíce fit

Obzvlášť v době koronavirové pandemie je důležité zůstat co nejvíce fit

Měsíc náborů do sportovních klubů 2020.

Hlavní město Praha a Praha sportovní v září pořádají již podeváté akci Měsíc náborů do sportovních klubů. V rámci tohoto projektu jsou pražským dětem otevřeny možnosti vyzkoušet si z řady sportů takový, který se jim líbí a kterému by se mohly věnovat.

Loni byl seznam nabídek od sportovních klubů velmi pestrý – zahrnoval jak tradiční sporty (fotbal, tenis, volejbal…), tak i třeba Nordic walking či lukostřelbu. Celkem se do Měsíce náborů zapojilo přes 150 klubů a na nábor přišlo podle odhadu provozovatelů sportovišť více než 11 tisíc zájemců o sportovní vyžití. V letošním ročníku se do nabídky dostaly například bojové sporty jako jiu-jitsu, populární kolektivní hry typu ragby či taneční skupiny.

„Obzvlášť v době koronavirové pandemie je důležité zůstat co nejvíce fit, fyzicky i psychicky. Organizovaný sport může pomoci našim dětem, ale i jejich rodičům při udržování zdravého životního stylu a dobré duševní pohody,“ říká k projektu Vít Šimral, pražský radní pro oblast školství a sportu.

Dětem a jejich rodičům se nabízí možnost vyzkoušet si z celé řady sportů. Informace o jednotlivých klubech a jejich náborech naleznou zájemci na jednom místě na stránkách Prahy sportovní. V rámci akce Měsíc náborů do sportovních klubů je také možnost setkat se s trenéry sportovních oddílů, nahlédnout do sportovního prostředí a zázemí klubů a v některých případech třeba i možnost setkat se s vrcholovými sportovci a olympijskými vítězi.

Seznam zapojených sportovišť je k dispozici na stránkách Praha sportovní ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama