Del Potro musel s kolenem už potřetí během dvou let na operaci

27. 8. 2020, 07:43
Aktuality 5
Argentinský tenista Juan Martín del Potro se podrobil třetí operaci pravého kolena od zranění před dvěma lety. Manažerský tým vítěze US Open 2009 uvedl, že koleno testoval v minulých měsících v Argentině, ale stále cítil bolest.
Profily hráčů
Juan Martín del Potro

Del Potro si zlomil kolenní čéšku v říjnu roku 2018 na turnaji Masters v Šanghaji. Poté, co se zotavil po operaci, v červnu následujícího roku uklouzl na trávě v londýnském Queen's Clubu a musel na další zákrok.

Jednatřicetiletý Argentinec bojuje se zdravotními problémy dlouhá léta. Od vítězství ve finále US Open 2009 nad Rogerem Federerem podstoupil čtyři operace obou zápěstí. Po letech zdravotních trablů se Del Potro vrátil do špičky a v roce 2018 hrál opět o titul na US Open, ale podlehl Novaku Djokovičovi. V následujícím měsíci si poranil koleno.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
LordMutademus
Jinak, Delpovi velký respekt za kombo Rafa Roger na jednom GS, to se pokud vím, kroně Noleho, nikomu jinému nepovedlo. Kdyžtak mě opravte.
Reagovat
Nola
jj, DelPo je borec, to bola jazda na USO
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Smutný, no, talent a postrach big 4. Pochybuju, že by se ještě někdy vrátil do kdovijaké formy, jestli se vůbec vrátí.
DelPo mě fakt chybí, tak mu přeju uzdravení!
Reagovat
LordMutademus
Zrovna jsme o něm v noci mluvili. Tož tak Vamos! Ať není Andy na tour jediný invalida. smile
Reagovat
Mantra
a o je prosím pěkně konečná, ještě by mohl dát veterány nebo pak vozíčkáře
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist