Slavnosti Modlanska nabídnou hudbu, spoustu zábavy, pivo i dobroty
Ilustrační foto
Co se chystá

Modlany – Modlanští připravili na sobotu 29. srpna tradiční Slavnosti Modlanska. Akce letos nabídne bohatý program, který potrvá až do pozdních večerních hodin. Akce se koná se na obvyklém místě, ve Sportovním areálu SK Baníku Modlany.

Slavnostního zahájení ve 13.30 se ujme modlanský starosta Lukáš Bartoň. Ozvou se i fanfáry a požehnání od faráře Michaela Martínka.

Na pódiu se v průběhu programu představí řada žánrově různorodých kapel. Například Rangers Band, který v roce 2005 vytvořili členové kdysi velmi známé skupiny Rangers (Plavci). Dále rocková kapela Crazy Dogs, což je uskupení muzikantů a zpěváků s živelným a chytlavým rock´n´rollem. A tahákem večera bude nesporně jedna z nejúspěšnějších evropských revivalových skupin The Beatles, která si zahrála i v legendárním Cavern Clubu v anglickém Liverpoolu.

Na programu je kromě hudby také řada doprovodných akcí. Návštěvníci si například mohou prohlédnout celonárodní putovní výstavu Má vlast cestami proměn, ukázky modelů a průběh odpoledne zpestří vystoupení dětí z místní mateřské školy. K dispozici bude vláček Humboldt, k vidění prezentace historických řemesel, chybět nebude malování na obličej, kolotočové i nafukovací atrakce a spousta další zábavy.

Organizátoři samozřejmě nezapomněli ani na občerstvení. Pro zahnání chuti na sladké mohou návštěvníci kromě zmrzliny a jiných pochoutek vyzkoušet například trdelníky. Nabízené ale bude i grilované maso, klobásy, langoše, točené pivo a nealko nápoje. Celou akci bude moderovat Aleš Lehký. Před posledním vystoupením, kterým bude ve 22 hodin koncert ústeckého písničkáře Petra Lüftnera, rozsvítí večerní nebe nad modlanským hřištěm slavnostní ohňostroj.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru