Vojtěch Řepa byl aktivní v průběhu 137,5 kilometru dlouhého závodu. Český mistr kategorie U23 se dostal do úniku společně s Němcem Jakobem Gessnerem a Nizozemcem Marijnem van den Bergem. Tato trojice měla tři okruhy před cílem náskok 44 sekund před skupinou 17 cyklistů. Peloton ztrácel dvě minuty a zdálo se jasné, že se o vítězi rozhodne v prvních dvou skupinách. 

V dalším průjezdu cílem byl náskok Řepy, Gessnera a Van den Berga 46 sekund, ale peloton stáhl ztrátu na 1:26 a vše se začalo dramatizovat. První dvě skupiny se sjely, vznikla jedna skupina, která se však trhala a do posledního okruhu najíždělo pohromadě jen osm cyklistů. Kromě Řepy se zde drželi Dánové Anthon Charmig a Andreas Kron, Němec Gessner, Nor Jonas Iversby Hvideberg, Nizozemec Van den Berg, Brit Ethan Vernon a Francouz Valentin Ferron. 

Peloton ztrácel pouze 22 sekund a uprchlíci musel tvrdě bojovat nejen mezi sebou, ale také s blížící se hlavní skupinou. Nakonec v úniku vydrželi jen tři jezdci, včetně Řepy. V dojezdu byl nejlepší Nor Hvideberg, který porazil Dána Charmiga. Řepa dojel jen těsně před pelotonem, který přivedl Markus Pajur z Estonska. Pátý skončil Nizozemec Olav Kooij. 

V hlavním poli dokončili Jakub Otruba na 26. místě a Petr Kelemen na 28. příčce. Petr Klabouch skončil 62. s odstupem 29 sekund.