Prima Cool se podílela na skokanské tour, vyvrcholila v Praze

čtvrtek, 27. srpna 2020, 13:00 Aktuality, TV, Marketing MediaGuru

Exhibiční skokanská show Cool Highjump Tour vyvrcholila v sobotu 22. srpna podívanou na Smíchovské náplavce v Praze.

Skokanská věž na pražské náplavce, zdroj: FTV Prima

Skokanská věž na pražské náplavce, zdroj: FTV Prima

Televizní stanice Prima Cool spolupořádala skokanskou show Cool Highjump Tour. Vyvrcholila na Smíchovské náplavce v Praze v sobotu 22. srpna, skokanská věž byla umístěna do výšky 16 metrů.

„Bylo to vůbec poprvé, kdy se v centru Prahy uskutečnily highdivingové závody. Nic podobného Praha nezažila a jsem rád, že spojené síly Prima Cool a Highjump vyústily v takto mimořádnou akci,“ říká marketingový ředitel skupiny Prima Aleš Pýcha.

Série Cool Highjump Tour začala 5. srpna kvalifikací v Havířově, následně pokračovala 12. srpna v Ústí nad Labem a 19. srpna v Českých Budějovicích. Z každé zastávky vzešli zástupci, kteří se následně potkali s profesionálními skokany na Smíchovské náplavce v Praze. Cool Highjump Tour byl pomyslnou náhradou za tradiční závody Highjump, které se konají každý rok v lomu Hřiměždice a které měly letos pokračovat 21. ročníkem.

Sestřih toho nejlepšího z letošního ročníku tour odvysílá Prima Cool v neděli 30. srpna v 11.40. K dispozici je také záznam živého přenosu z grand finále na sociálních sítích Prima Cool a Coolife.

-mav-